- 25 Eylül 2011
- 607
- 0
Denturum o 2 kiloyu bana verebilirsin. Ben de 3 kilo falan alsam süper olacak.
inci ben 5 veriyim 3 az olur ne dersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denturum o 2 kiloyu bana verebilirsin. Ben de 3 kilo falan alsam süper olacak.
sen tedaviye kadar o 2 kiloyuda ver o zaman canım daha çok şişmeyesinn yada amaannn şişsek nolur ya yeterki gelsin bebişlerrr
ben çok gidemedim geçmişeee 91.sayfada bırakmıştımmm:)))
aynen canım boyumda kısa benim top gibi oluyorum kilo alınca:))
2013 yılında Memorial Hastanesi'nde tedaviye başlayacakların sağlıkla hamile kalıp hayırlısıyla yavrularını kucaklamaları, hamile kalanların sağlıkla doğum yapabilmeleri için 500 Yasin ve 500 Meryem suresi
Yasin Suresi okuyanlar
akasya - 10
beyazzmbak - 40
dentur - 30
derya - 10
eda - 20
happy - 30
inci - 30
meryem - 30
mikro - 30
qingdao - 10
sezyal - 20
western - 30
kalan: 210
Meryem Suresi okuyanlar
akasya - 10
beyazzmbak - 40
dentur - 30
derya - 10
eda - 20
happy - 30
inci - 30
juliaa - 30
meryem - 30
mikro - 30
qingdao - 10
sezyal - 20
western - 30
kalan:180
25 nisan perşembe gününe kadar
selam arkadaşlar nasılsınız ay nekadar çok yazmıssınız oku oku bitmedin okumadan sona geldim
benim sinirler biraz yerinde değil
selam arkadaşlar nasılsınız ay nekadar çok yazmıssınız oku oku bitmedin okumadan sona geldim
benim kadar kısamı tatlımm 1.52 yim ben
noldu canım hayırdırrr sakinn oll
ne oldu nurmecim hoşgeldin
kocişle arayı bozduk ya adam beni anlamıyor
neden okadar çektiğim eziyetleri biranda unuttu
gitti öyle üzülüyorumki
incim bebişlerle 2 takım kurucaz inşallah canımmmMart grubundan bir futbol takımı kuracağız neredeyse
İyiyim şükür zambağım sen nasılsın fındığınla birlikte?
Bugün gelemesem çatlardım
Hadi hayırlısı. Aslında biz unutmuyoruz ama yazmayanlar kendilerini unutturuyorlar maalesef
Hamile kalan bir kaç arkadaş kayboldu ortalardan.
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah ikiside sıkı sıkı tutunr sana sen şimdi bişi düşünme anın tadını çıkar sıkıntı stres yok tamammızambakcım bebişlerinle demişsin ya hoşuma gitti. 2 tane transfer edildi bana da. daha önce yazmamıştım.ama senin içine doğdu galiba bebişler.
belirtilere takılmamaya çalışıyorum ama aklım takılıyor.
inşallah çok az kaldı denturum abk gör ne halaylar çekicezzzzallahım çok hafifde olsa güneş kendini gösteriyor içim bir çoştu bahar gelsin her nekadar benim alerjilerim olsada bahar demek bebek demek bebek demek dünya demek ohhhh happynınde haberi gelsin toplu bir halay çekelim nurmenin halaylarından
günaydın canımgünaydınnnn hatunlar
geldim yandan yandan bakıyorum size işteyim malum
müjdeyi bekliyorum happyden
incim ne iş yapıyısun sen çeviri falanmı yoksam yazarmısın kuzuuYayın evinden aradılar. Benim gözler haftaya ne hale gelecek çok merak ediyorum
gitti öyle üzülüyorumki
canım bir tek senin eşinde değilki hepimizinkiler bunları yapıyor benim eşimde bana iyiki bir iğne yedin ömür boyu unutmazsın demişti ilk çok üzüldüm ama sonra hiç takmadım sende çok üzerinde durup kendini üzme bebişlerini düşün
gitti öyle üzülüyorumki
artık bebeğim için katlanıyorum dün babasına şikayet ettim
çok kızdı inşallah kendine gelir erkeklerin geninde var demekki
denturcum allaah akıl versin bizede çekme gücü versin
ama sana şuan çok daha iyi davranması gerekiyor çok önemli üzmemesi lazım neden öyle davranıyoki yada sen alıngan olmuş olabilirmisinnn
hoşgeldin canımm naberrr iyisinizz kuzunla
nurmecim lütfen üzme kendini canım bebeğini düşün bazı erkekler malesef bizler gibi düşünemiyor
yada canı sıkkındır takma sen