ay denturum o kadar kilo nasıl geldi?
Tamam
Kaç tane yazalım canım?
öyle denir mi ya
Inş. Canım
Zambağım ben çeviri yapıyorum ama bu ara yok. şu an elimdeki yazıları bilgisayara yazıyorum, kitap olarak basılacak bir de bir dergi için yazılar hazırlıyorum.
Allah'ım ya ne demeli bunlara bilmiyorum. Onca sene evlat hasreti çek sonra çemkir Sopalık bunlar sopalık. Kayınvaliden ne diyor? Destek olsun sana bari.
Hehe
Yds canım. Kpds ve üds yi kaldırdılar tek sınav getirdiler. Yüksek almam lazım :18:
canım hiç birşey yemiyordum önceden benim yediklerimle bebek bile doymazdı ama şimdi maşallahım var birde artık benim için yemek bir zevk oldu aç olmasamda muhakkak sevdiğim bişiler yerim eşimede gelince incim tedavi zamanında şaşırdı kendini ailesi hep benden bildi çocuğun olmamasını sonra bir baktılarki sorun oğullarında ve o dönemde üzerine baya geldiler oda acısını benden çıkardı aklınca ama ben altında kalırmıyım şimdi yiyorsa aynı şeyleri yine söylesin Döverim valla ne günlerdi bu eş ailesini tedavi sırasında rafa kaldırmak lazım mikrom söyleyince benimde aklıma geldi kv benide tebrik etmemişti eğer yine aynısını yaparsa bu sefer tebrik edilmesi gereken insan varsa o benimdir oğlunuz için yapmadığım şey kalmadı dicem susmıcam artık