Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2013 yılında Memorial Hastanesi'nde tedaviye başlayacakların sağlıkla hamile kalıp hayırlısıyla yavrularını kucaklamaları, hamile kalanların sağlıkla doğum yapabilmeleri için 500 Yasin ve 500 Meryem suresi
Yasin Suresi okuyanlar
beyazzmbak - 40
dentur - 30
derya - 10
eda - 20
happy - 30
inci - 30
mikro - 30
qingdao - 10
sezyal - 20
western - 30
kalan: 250
Meryem Suresi okuyanlar
zmbak - 40
dentur - 30
derya - 10
eda - 20
happy - 30
inci - 30
juliaa - 30
mikro - 30
qingdao - 10
sezyal - 20
western - 30
kalan:220
25 nisan perşembe gününe kadar
aradım ama duymadııı benim eşim benden önce kalkıyo böyle durumlarda :))
benim gözler hala ağrıyor inci size yasak getirelim gece konuşma yasağı :))
İncim bana da 10 yasin 10 meryem suresi yazar mısın.. Çalıştığımdan biraz zor oluyor. Eğer erken bitirebilirsem yeniden alırım inşallah
Herkese günaydın kızlar Happy'den haber var mı ? İnşallah müjdeli haberlerle gelecek Geçmişi okumaya çalıştım ama yokk anacımmm mümkün değil.
ben 53 kilodan 57 ye çıktım ama şimdi 55 2 kilo fazlalıkta kaldı marta kadar 1 kilo versem iyi olur davul gibiydim yüzüm karnım göbeğim acayip şişti ben ömrümde bacaklarımdan kilo almamıştım şimdi pantolonlarımın babak kısmı acayip dar :)))
benim gözler hala ağrıyor inci size yasak getirelim gece konuşma yasağı :))
Yazarım tabi canım.
Dün dedik Akasya okuyamadan uykuya daldı her halde
İncim bana da 10 yasin 10 meryem suresi yazar mısın.. Çalıştığımdan biraz zor oluyor. Eğer erken bitirebilirsem yeniden alırım inşallah
Herkese günaydın kızlar Happy'den haber var mı ? İnşallah müjdeli haberlerle gelecek Geçmişi okumaya çalıştım ama yokk anacımmm mümkün değil.
Mesaj çektim dönüş yok
Eşi heyecandan kendisini uykuya vermiştir belki :)
İncim biliyorsun akşamları eşim pek izin vermiyor. Nete girmem için onunla takışmak zorunda kalıyorum Bir 5 dakika sessiz kalıyor. Sonra başlıyor söylenmeye... O söylenince mecburen aniden kapatıp çıkıyorum.
İncim biliyorsun akşamları eşim pek izin vermiyor. Nete girmem için onunla takışmak zorunda kalıyorum Bir 5 dakika sessiz kalıyor. Sonra başlıyor söylenmeye... O söylenince mecburen aniden kapatıp çıkıyorum.
Yayın evinden aradılar. Benim gözler haftaya ne hale gelecek çok merak ediyorum
dün gece lafını ettik zaten bitiremedi geçmişi diyee:))))
bizim kız sakın evde olmasın bu satte
Kızlar banada 30 tane yasın ve 30 meryem yazarmısınız... Ne zamana kadar okunması lazım...
kızlarrrr melekkk diye bir program varya orda bahsediyo erkeklerin %60 iç çamaşırını bir hafta değiştirmiyormuşşşş
sen tedaviye kadar o 2 kiloyuda ver o zaman canım daha çok şişmeyesinn yada amaannn şişsek nolur ya yeterki gelsin bebişlerrr
yok mikrom benim şişmemem lazım boyum kısa kaldırmıyor kiloyu top gibi oluyorum
ben çok gidemedim geçmişeee 91.sayfada bırakmıştımmm:)))
Denturum o 2 kiloyu bana verebilirsin. Ben de 3 kilo falan alsam süper olacak.