- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
bilerekkk ama komiğime gitti iştee .burdan baya haberdar hilburun bebeklerini soruyodu geçen gün senin kankiler napıyo diyo bazen
Benim eşim de sağolsun Nur Hanım'la ilk tanışmamızda buradan ve yazışmalarımızdan bahsetmişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilerekkk ama komiğime gitti iştee .burdan baya haberdar hilburun bebeklerini soruyodu geçen gün senin kankiler napıyo diyo bazen
Benim eşim de sağolsun Nur Hanım'la ilk tanışmamızda buradan ve yazışmalarımızdan bahsetmişti
onlarada bi site kurmak lazımmm
arkadaşlar bişey sorcam.
daha önce menogon iğne oldum, olurken yanıyordu biraz. şimdi gonal f vuruyorum kendime, ya hiç yanma acı hissetmiyorum. normal mi? yoksa ben yapmayı mı beceremediiiim öfff.. pimpiriklendim ya.
bende öyle yanma falan olmadı canım gonal f te .rahat ol
Onlar haftada bir girer ne var ne yok 1-2 mesaj yazıp çıkarlar
Diyor zaten ne buluyorsunuz bu kadar konuşacak
her soruma yetişiyorsun valla canım Allah razı olsun senden :)
Baharcım Mercan'dan yeni bir haber var mı?
canım bana bi yasin yaz ben bi tane okurum
puregon'u özledim, cetrotide'ı özledim, ovitrelle'i özledim O berbat progestanı bile özledim ya
canım şükür iyiler bebişler allahın izniyle daha da iyi olacaklar
anneleri gibi güçlü kızlarımızda
ben hepinizin selamını söyledim arkadaşlar...
dua ettiğimiz zaman sizinde katıldığınızı anlattım herkes duacın dedim çok mutlu oldu...
oda hepiniz için dua ediyor rabbim hepine sorunsuz hamilelikler doğumlar nasip etsin diye dua ediyor
ben mercanımla konuştukça haber veririm size...
canım yasinler bitti ama istersen tefriciyelerden alabilirsin
Bence de cok iyi fikir beylere de bi site acalim iclerini dokerler belki...ama ona da usenirler gercekten neden konusmayi sevmiyorlar aslinda bilseler ne gu,el seyler paylasip rahatliyoruz kaciriyorlar....doğru diyosunn canımm daha konuşmadığımız neler var bi başlasakkkk
allah senin iyiliğini versin özleyecek şeymi bulamadım sen acıdan nasıl oturayım diye şaşırıyorum ben şimdi
baharrr gördünmüü benim bittii hepsi
allah senin iyiliğini versin özleyecek şeymi bulamadım sen acıdan nasıl oturayım diye şaşırıyorum ben şimdi
kızlar dualar için teşekkür ederim hepinize... o zaman güzel haber...dualarınız sayesinde ve allahın izniyle derin solunum hortumlarından kurtuldu....bugün onuda kucağıma aldımm..denizinde altını aldım yine..ikisinizde öptüm kokladım...ikiside giyiniyor artık :) beslenmeleride düzelince evimize gidicez inşallah...
kızlarrr eşim yatalım diyo öpüyorum hepinizi iyii gecelerrrrr yarın görüşürüzzz