Bende seni tebrik ederim canım nasil gidiyor hamislikkk sen calisiyormuyduntebrık ederım cnm ınsh bızımde bı kızımız olacak
Kızlar ben Murat beyle tedaviye başlıcam sizce kendisi nasıl yoksa Nur hanımlamı başlıyayım çok kararsızım Murat bey ilk muyanemde bulunmuştu iyi birine benziyor ama başarısı hakkında bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim...
Canim nur hanim varken baska doktor dusunulemez bile
Benim tedavime de murat bey oldu hep.oda iyi bir dr elbette.
Ama nur hanim bambaska
Canım bir defa Murat beye kontrol oldum ikinciye Nur hanımı seçmem doğru olurmu 
Nur Hanım bizim için doktordan öte bir abla, bir arkadaş, dost.. Onun yeri ayrı. Ben de yakında dondurulmuş tedavime başlayacağım. Tabii ki Nur Hanımla :) Onun dönmüş olması bile moralimi yükseltiyor. O yokken hastane bomboş geliyordu gözüme...
Ama Murat Bey de çok çok iyi bir doktor. O da birkaç defa muayeneme girdi. Ben çok beğendim kendisini. İlgili , sabırlı.. İnsan gibi insan derler ya aynen öyle... Murat Beye de güvenebilirsin.
Memorial'da Semra Hoca hariç üç doktoru tavsiye ederim. Nur Hanım, Murat Bey, Müstecep Bey...
Cok sevindim canım kızlarımız yakında bizimle olcak inş benide sıcaklar cok etkiledi şimdi okula gidip geliyorum sen ne zaman ayrılacaksın izne... Bende memorial dusunuyorum dogumu bakalım son anda değişmezse alışverişe başladınmi biz odasını aldık arabasını birazda kıyafet Hayırlısıyla gelsin tek istegim bu
canım yaaa keşke birlikte başlasak
Benimkilerde dondurulacak önumüzdeki aya kaldı transferim troid hormonum yuksek çıkınca transfer iptal oldu dün opum vardı dilerim 5.güne dayanır yawruşlarım dayananlar dondurulacak troid hormonu yüksekken riske atamayız tutunmayı zorlaştırır dediler vardır bir hayır diyorum hem dinlenmiş olurum 1 ay ohss riskimde yüksekti karnım davul gibi
Buarada kesinlikle Nur hanım diyorumMustecep beyle başladım o da çok iyi arada murat bey baktı 1 kere her soruyu sıkılmadan yanıtlıyor oda iyi ama Nur hanım birtane !Okadar ilgili sıcak kanlı ve sabırlı ki kesinlikle tavsiye ederim
Kızlar ben Nur hanım Murat bey karar veremezken bu hafta tedaviye başlayacam derken mucize bir şekilde bugün 1.5 aylık hamile olduğumu öğrendim keseyide gördüm halen şoktayız))))
Geç olsun güç olmasın inşallah.
Vücut da dinlenmiş olur.
O bizim meleğimiz
Maşallah :) Allah daim etsin inşallah
Kızlar ben Nur hanım Murat bey karar veremezken bu hafta tedaviye başlayacam derken mucize bir şekilde bugün 1.5 aylık hamile olduğumu öğrendim keseyide gördüm halen şoktayız))))