Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Olmuş lalecim. 8 toplanmış, 6 sı döllenmiş. Bugün 3.günleri. İnşallah gelişimleri devam ederse yarın ya da pazar günü pgt için biyopsi alınıp genetiğe gönderilecek. Umarız sağlıklı embriyosu çıkar ve transferi gerçekleşir.

sağol canım bilgilendirdiğin için iNŞAALLAH sorunsuz bi şekilde ilerler ve güzel sonucu alır..

Sağol canım iyiyim şükür. Sen de iyisin inşallah.
Şu an hastane iyi durumda. Doktorlar ilgili, ortam güzel. Yakın zamanda tedavi olan arkadaşlar var. Akasya, aysunayy şimdi de trkuaz tedavide. Onlar da yazar. En önemli unsurlardan biri de hastanenin laboratuvarı çok çok iyi. Bu işte lab. çok önemli biliyorsun.
Tedavi ücreti 2100 euro ilaçlar hariç. İlaçlar da ortalama 1000-1500 lira tutuyor.

Bende iyiyim cok şükür ben orda tüp denemeyi cok istiyorum sanki orfa olacakmış gibi geliyo hayırlısını nasip etsin Rabbim hangi doktoru önerirsin cnm hale hanımı düşünüyorum ben ama ordamı hala bilmiyorum yazarken bile heyecan bastı tedaviye başlayınca nasıl olur bilmiyorum

Rabbim tez zamanda isteyen bekleyen herkese sağlıklı hayırlı akıllı güzel evlatlar nasip etsin AMİN.. Buraya yazıp yazmamakta çok terddüt ettim acaba bir başkasının gebelik haberi, bekleyenlere umut mu olur yoksa tüh ben gene kalamadım mı dedirttirir üzermi diye ama ben öyle umutsuz gibi görünen bir vakayım ki sanırım benim durumum daha çok umut olur...

Ben 2012 mayıs ayının ortalarında Memorial da (Dr. Mustafa Acet) tedaviye başladım o güne kadar sorun eşim kaynaklıydı. yaşım genç olmasına rağmen sadece olgun iki de küçük yumurtam oluştu yani toplam üç tane ve üçü de döllendi ancak beklediğimiz olgun yumurtadan değil diğer küçüklerden biri maalesef 2. kaltede embiriyo verdi ve tek yumurta transferi yapıldı... Çileli test günü bekleyişimde böylece başladı... Test günü geldikten sonra ise tablom şu şekilde ilerledi..

12.gün 45 (Memorialda)
13gün 58 (başka hastane)
14.gün 54 (daha başka bir hastane)

------------------------------ ve doktor ilaçlarını kes kimyasal gebelik regl olacaksın bir kaç güne kadar dedi---------------------------

tabi bu arada dış gebelik olmasın diyede dua ediyorum ve korkudan durmaksızın ağlıyorum ya dış gebeliksem ve tüpümü alırlarsa diye ...

ama regl olmadım ve içime bir kurt düştü 17. gün akşam kafama göre bir test daha yaptırdım başka hastanede 285 çıktı ben tutuştum sabahı zor ettim korkuyorum hala dış gebelikten çünkü kk dahil her yerde bu düzensiz artış bunu ifade ediyordu..

18. gün tüp bebek merkezine gidip durumu anlattım doktora o da belki test yanlıştır burada bir daha yapalım dedi ve orada bir test daha yapıldı bu arada ultrasonla da baktı ve rahim duvarım baya kalındı ama bu bir teşhis koyduramıyordu duruma. testimde 320 çıktı ancak doktorum beklemekten başka çaremiz yok ilaçlara tekrar başla iki gün sonra yine test dedi ve yine gçz yaşı ve dualarla iki gün geçirdim ama 20. gün test sonucu 640 çıktı.. tam iki kat katlama o zaman başlamış oldu ve doktorum iki gün sonra gel muayene edicem dedi .. Tabi hala dış gebelik şüphesi devam edebileceğinden bana şiddetli ağrı olursa hemen gel dedi...
---------------------------------------- veee rabbime sonsuz şükürler olsun 23. gün kesemizi gördük----------------------------- o muayenedeki dizlerim titremesini doktorun korkma çünkü ben burasa bir kese gördüm rahatla dediğindeki hıçkırıklarımı unutamıyorum...

Rabbime sonsuz şükürler olsun 2013 şubat başında kızımı 15 saat normal doğum için bekledikten sonra yeterli sancım ve açılmam olmayınca ve bekleyecek takatim kalmayınca sezeryan doğum ile kucağıma aldım:nazar:. Arkadaşlar ben her namazımda sizlere dua ediyorum sizlerde edin.. Sağlıkla büyüteyim yavruyu... Allahtan umut kesilmez duaya sarılın arkadaşlar.... Rabbım hepimizin dualarını kabul etsin.... hamile olanlarımızın sağlıkla kucamıza alabilmemizi, tedavide olanlarında hayırlı pozitif sonuçlar almasını nasip etsin...

rabbim ayırmasın sizi cnm:KK16: inş bende isteyen herkezde o mutluluğu yaşayabiliriz

Topiğimizin can damarlarından mikromuz gece saat 2 sularında 31+5 günlükken bebeklerine kavuştu. Kuzular biraz erken davrandı, 10 yıldan sonra annelerine ve babalarına kavuşmak için acele ettiler. Çok şükür annemiz de bebekleri de iyi. Oğlumuz 1860, kızımız 1560 gr olarak dünyaya merhaba dedi. İnşallah bebeklerimiz en kısa zamanda toparlanacaklar ve anne babalarının kucaklarında yuvalarına kavuşacaklar. Dualarınızı esirgemeyin kızlar...

burdanda kutlayalım canım oğluşunla kızınla eşinle beraber yaşayacağınız mutlu uzun yıllarınız olsun inş :KK16::KK16::emir_bebek::emir_bebek::KK16::KK16::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:

Topiğimizin can damarlarından mikromuz gece saat 2 sularında 31+5 günlükken bebeklerine kavuştu. Kuzular biraz erken davrandı, 10 yıldan sonra annelerine ve babalarına kavuşmak için acele ettiler. Çok şükür annemiz de bebekleri de iyi. Oğlumuz 1860, kızımız 1560 gr olarak dünyaya merhaba dedi. İnşallah bebeklerimiz en kısa zamanda toparlanacaklar ve anne babalarının kucaklarında yuvalarına kavuşacaklar. Dualarınızı esirgemeyin kızlar...

çok sevindim canım ya...görüşürsen iyi dileklerimizi ve dualarımızı ilet...mikro yeni hamileyken ben topiğe yeni katılmıştım ve tedaviye başlayacaktım...ne çabuk geçiyor günler...biz de alıcaz inşallah bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla...isim ne düşündü mikro....sen ne düşünüyorsun...

canım nasılsın opul oldumu nasıl geçti

merhaba Lalecim ben görmedim inci yazmış zaten sağolsun durumumu:)

kızlar size bir şey soracağım içinizde transferi pazar gününe denk gelen var mı?

o zaman doktor seçemiyoruz galiba,öyle söylediler doğru mu?gerçi inşallah transfere gelebilirim ama merak ettim,lutfen bilenler

yazsın

inciiiiiiii nerdesin?ulaşamıyorum sana...

mıcro gözün aydın tebrik ederim,ne mutlu sana

canım nasılsın opul oldumu nasıl geçti

kızlar size bir şey soracağım içinizde transferi pazar gününe denk gelen var mı?

o zaman doktor seçemiyoruz galiba,öyle söylediler doğru mu?gerçi inşallah transfere gelebilirim ama merak ettim,lutfen bilenler

yazsın

[/QUOTE]kızlar son bir soru unutmuşum az önce transferi anestezili olan var mı?ben bu defa inşallah öyle düşünüyorum ama ne dersiniz?

Kızlar aneztezili transfer dahamı iyi sizce çünkü ben ilk tüp bebek denememde transfer günü çok sıkıştığım için o gün bana cehennem gibi gelmişti yada sizler transfer gününü nasıl rahat geçirdiniz mi bilgilendirirseniz çok sevinirim bende Bu ay tedaviye başlıyorum

inci cooooooooooooooooooook sevındım bızım mıkro ıle aramızda sadece 4-5 gun vardı aynı zamanda tedavıdeydık pekı bebekler neden erken geldı sorun ne oldu rabbım kucagına bır an once sağsalım kavustusun masallah kılolarıda cok ıyı

KıZlar bir sorum daha olacak amh testiniz kaç çıktı benim 0.2 çıkmış Buda yumurta rezervimin az olduğunu gösteriyor böyle bir sonuç alıp hamile kalan varmı aranızda ?

Kızlar aneztezili transfer dahamı iyi sizce çünkü ben ilk tüp bebek denememde transfer günü çok sıkıştığım için o gün bana cehennem gibi gelmişti yada sizler transfer gününü nasıl rahat geçirdiniz mi bilgilendirirseniz çok sevinirim bende Bu ay tedaviye başlıyorum

Bence transfer icin anestezye hiç c gerek yok canim.
Surekli kontrol ediyorlsr cok sıkışirsan biraz yapmana izin veriyorlsr.
Olmadi transferden sonra odana surgu isteyebiliyorsun.korkma hallolur kolayca.

Ben cok sıkıştim.tam 4 kez wc gittim genede patlayacak gibiydim:KK1:
Transferden sonra odaya surgu istedim.hic kalkmadan 2 saat yatmis olldim:KK1:

yazsın

canım benim pazara glmedi transferim ama galiba hangi doktor varsa o yapıyor diye biliyorum yanıltmayayım gene sen sorarsın hastanede

kızlar son bir soru unutmuşum az önce transferi anestezili olan var mı?ben bu defa inşallah öyle düşünüyorum ama ne dersiniz?[/QUOTE]

kızlar anestezili yapmıyorlar zaten gerete yok birkac kez kontrol ediyorlar sıkışıklığı fazlaysa tuvalete gitmene izin veriyorlar cok su içmeye gerek yok zaten orada heyacandan tuvalet ihtiyacı hissediliyor Allah yardımcınız olsun inş hayırlı sonuclar alırsınz

Bende iyiyim cok şükür ben orda tüp denemeyi cok istiyorum sanki orfa olacakmış gibi geliyo hayırlısını nasip etsin Rabbim hangi doktoru önerirsin cnm hale hanımı düşünüyorum ben ama ordamı hala bilmiyorum yazarken bile heyecan bastı tedaviye başlayınca nasıl olur bilmiyorum

Ben Nur Hanım'ı öneririm. 3 tedavimi de melek doktorumla götürdüm. Hem mükemmel bir insan hem de mükemmel bir doktor.
Hale Hanım oradan ayrılalı çok oldu canım.

çok sevindim canım ya...görüşürsen iyi dileklerimizi ve dualarımızı ilet...mikro yeni hamileyken ben topiğe yeni katılmıştım ve tedaviye başlayacaktım...ne çabuk geçiyor günler...biz de alıcaz inşallah bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla...isim ne düşündü mikro....sen ne düşünüyorsun...

Sağol umutcum inşallah. Dün mikro'nun yanındaydık gayet iyi maşallah sezeryan ağrıları var tabi ama genel olarak iyi çok şükür. İsimlerini Ali ve Fatıma koydu :KK16: Ben bir şey düşünmedim henüz biraz daha zaman geçsin öyle inşallah. Sen karar verdin mi?

yazsın

Trkuaz güzel haberlerini bekliyoruz...

inci cooooooooooooooooooook sevındım bızım mıkro ıle aramızda sadece 4-5 gun vardı aynı zamanda tedavıdeydık pekı bebekler neden erken geldı sorun ne oldu rabbım kucagına bır an once sağsalım kavustusun masallah kılolarıda cok ıyı

Sağol ehtcancım.
Mikro büyük badireler atlattı. 25.haftada rahim ağzı kısalığından dolayı doktor dikiş attı, zor zamanlardı ama şükür geçti. Geçen pazar sancıları artınca hastaneye kaldırıldı. Sancılar serumla durdurulmaya çalışıldı. Ancak perşembe gecesi artık dayanamadı. Gece saat 1 gibi sezeryana alındı. Çok şükür bebekler bu haftaya kadar geldi. Şimdi küvezdeler ama iyiye gidiyorlar, süt bile içiyormuş yavrularım. Mikro taburcu oldu sıra bebeklerde. Onlar da en kısa zamanda yuvalarına kavuşacaklar inşallah.

kızlar merhaba transfer sonrası hangi ilaçları kullandınız?bana sadece folbiol,coraspin ve progestan iğne 2 tane verildi bana çok az geldi,size ne verdiler?

kızlar merhaba transfer sonrası hangi ilaçları kullandınız?bana sadece folbiol,coraspin ve progestan iğne 2 tane verildi bana çok az geldi,size ne verdiler?

İlaçlar bu kadar canım.
Progestanı zaten opu'dan beri kullanıyor olmalısın günde 2 ampul değil mi?

Bunların dışında biliyorsundur belki ama ben yine yazayım. Bol su tüket, süt iç, c vitamini barındıran meyve sebzelerden yemeye çalış. Proteinini eksik etme. İnşallah güzel haberlerini alacağız.

Ben Nur Hanım'ı öneririm. 3 tedavimi de melek doktorumla götürdüm. Hem mükemmel bir insan hem de mükemmel bir doktor.
Hale Hanım oradan ayrılalı çok oldu canım.

Sağol umutcum inşallah. Dün mikro'nun yanındaydık gayet iyi maşallah sezeryan ağrıları var tabi ama genel olarak iyi çok şükür. İsimlerini Ali ve Fatıma koydu :KK16: Ben bir şey düşünmedim henüz biraz daha zaman geçsin öyle inşallah. Sen karar verdin mi?

Trkuaz güzel haberlerini bekliyoruz...

Sağol ehtcancım.
Mikro büyük badireler atlattı. 25.haftada rahim ağzı kısalığından dolayı doktor dikiş attı, zor zamanlardı ama şükür geçti. Geçen pazar sancıları artınca hastaneye kaldırıldı. Sancılar serumla durdurulmaya çalışıldı. Ancak perşembe gecesi artık dayanamadı. Gece saat 1 gibi sezeryana alındı. Çok şükür bebekler bu haftaya kadar geldi. Şimdi küvezdeler ama iyiye gidiyorlar, süt bile içiyormuş yavrularım. Mikro taburcu oldu sıra bebeklerde. Onlar da en kısa zamanda yuvalarına kavuşacaklar inşallah.

ben defne düşünüyorum canım...Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin..

Selam kızlarr Nur hanım izinden döndü bugün gördüm bekleyenler vardı yazayım dedim ne tatlı ve ilgili bir doktormuş ya semra hanımı beklerken sohbet ettik çok ilgili:KK66:
Buarada kızlarr ohss riskim çok yüksekmiş azıcık korkuyorum inş olmaz sanırım cuma cumartesi opum olacak varmı benim gibi ohss riski olan neler yapıyorsunuz??

Kızlar ben Murat beyle tedaviye başlıcam sizce kendisi nasıl yoksa Nur hanımlamı başlıyayım çok kararsızım Murat bey ilk muyanemde bulunmuştu iyi birine benziyor ama başarısı hakkında bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim...

benim de kızım olacak canım...sıcaklar çok etkilemeye başladı ben de çıkmıyorum pek dışarı..ama bu seferde uyuşuyorum resmen içe kapandım birkaç gündür canım bişey yapmak istemiyor..yürüyüşe de çıkmadım..çirkin hissediyorum kendimi bu aralar... :KK43: normal mi acaba... o yüzden seminer dönemini bekliyorum nasılsa çoluk çocuk yok..en azından evden çıkmış olurum..çünkü eşim çıkaramıyor şu anda..göbüş de büyüdü..kuyruk sokumum ağrıyor arada...ben böyleyim işte...kısmetse doğumu avcılar hospital da yapıcam..gittim beğendim hastaneyi de...sen nerde yapacaksın..
Cok sevindim canım kızlarımız yakında bizimle olcak inş benide sıcaklar cok etkiledi şimdi okula gidip geliyorum sen ne zaman ayrılacaksın izne... Bende memorial dusunuyorum dogumu bakalım son anda değişmezse alışverişe başladınmi biz odasını aldık arabasını birazda kıyafet Hayırlısıyla gelsin tek istegim bu :nazar::KK16::emir_bebek:

X