Rabbim tez zamanda isteyen bekleyen herkese sağlıklı hayırlı akıllı güzel evlatlar nasip etsin AMİN.. Buraya yazıp yazmamakta çok terddüt ettim acaba bir başkasının gebelik haberi, bekleyenlere umut mu olur yoksa tüh ben gene kalamadım mı dedirttirir üzermi diye ama ben öyle umutsuz gibi görünen bir vakayım ki sanırım benim durumum daha çok umut olur...
Ben 2012 mayıs ayının ortalarında Memorial da (Dr. Mustafa Acet) tedaviye başladım o güne kadar sorun eşim kaynaklıydı. yaşım genç olmasına rağmen sadece olgun iki de küçük yumurtam oluştu yani toplam üç tane ve üçü de döllendi ancak beklediğimiz olgun yumurtadan değil diğer küçüklerden biri maalesef 2. kaltede embiriyo verdi ve tek yumurta transferi yapıldı... Çileli test günü bekleyişimde böylece başladı... Test günü geldikten sonra ise tablom şu şekilde ilerledi..
12.gün 45 (Memorialda)
13gün 58 (başka hastane)
14.gün 54 (daha başka bir hastane)
------------------------------ ve doktor ilaçlarını kes kimyasal gebelik regl olacaksın bir kaç güne kadar dedi---------------------------
tabi bu arada dış gebelik olmasın diyede dua ediyorum ve korkudan durmaksızın ağlıyorum ya dış gebeliksem ve tüpümü alırlarsa diye ...
ama regl olmadım ve içime bir kurt düştü 17. gün akşam kafama göre bir test daha yaptırdım başka hastanede 285 çıktı ben tutuştum sabahı zor ettim korkuyorum hala dış gebelikten çünkü kk dahil her yerde bu düzensiz artış bunu ifade ediyordu..
18. gün
tüp bebek merkezine gidip durumu anlattım doktora o da belki test yanlıştır burada bir daha yapalım dedi ve orada bir test daha yapıldı bu arada ultrasonla da baktı ve rahim duvarım baya kalındı ama bu bir teşhis koyduramıyordu duruma. testimde 320 çıktı ancak doktorum beklemekten başka çaremiz yok ilaçlara tekrar başla iki gün sonra yine test dedi ve yine gçz yaşı ve dualarla iki gün geçirdim ama 20. gün test sonucu 640 çıktı.. tam iki kat katlama o zaman başlamış oldu ve doktorum iki gün sonra gel muayene edicem dedi .. Tabi hala dış gebelik şüphesi devam edebileceğinden bana şiddetli ağrı olursa hemen gel dedi...
---------------------------------------- veee rabbime sonsuz şükürler olsun 23. gün kesemizi gördük----------------------------- o muayenedeki dizlerim titremesini doktorun korkma çünkü ben burasa bir kese gördüm rahatla dediğindeki hıçkırıklarımı unutamıyorum...
Rabbime sonsuz şükürler olsun 2013 şubat başında kızımı 15 saat normal doğum için bekledikten sonra yeterli sancım ve açılmam olmayınca ve bekleyecek takatim kalmayınca sezeryan doğum ile kucağıma aldım
. Arkadaşlar ben her namazımda sizlere dua ediyorum sizlerde edin.. Sağlıkla büyüteyim yavruyu... Allahtan umut kesilmez duaya sarılın arkadaşlar.... Rabbım hepimizin dualarını kabul etsin.... hamile olanlarımızın sağlıkla kucamıza alabilmemizi, tedavide olanlarında hayırlı pozitif sonuçlar almasını nasip etsin...