- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
canım mıkro nasıl bebeslerı ınsallah ıyıdır cıktılar mı kuvezden rabbım cumlemızınkını korusun ınsallah
Kızlar ben Nur hanım Murat bey karar veremezken bu hafta tedaviye başlayacam derken mucize bir şekilde bugün 1.5 aylık hamile olduğumu öğrendim keseyide gördüm halen şoktayız))))
Canımm maaşallah
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel sürpriz yapmış size yawruşunuzOnca koşturmadan stresten kurtarmış annişini rabbim kolay bir hamilelik nasip etsin canım )
mucizen hayırlı olsun canım..
akasya
aysunayy
bebekdls
begonvil16
beyazzmbak
beylem
canocanan
ceyda
cy_76
çakır
dentur
derya
dicay
dilberimk
eda
elifertoygurci
esmerim452
gamzear
gamzelim_2830
grafiking
happybutterfly
hil_bur
inci
juliaa
julietta
kabakcicegi
kezban
keten prensess
kokoci
lotus
medicalsecreter
melisdilek
meryem
mikro
mimoza06
mucize
mummu
nisannur
nurme
ooofffffffffffff
portakalll
qingdao
semra
sevda_linka
sezyal
sblkmbsr
ssinca
sumeyye
trkuaz
tugceserdar
umudumunumudusun
umut27
umutege
verde
western
Eylül 2013 de tüp bebek 2.denememe başlıyacağım. 12.9.13 tarihinde doktorum lucrin 10 mg ile tedavime başlangıç yaptı. Inşallah hayırlısı olur hepimiz için
Meliscim sizlerden de en yakın zamanlarda güzel haberler alacağız inşalla
akasya
bebekdls
begonvil16
beylem
derya
dilberimk
elifertoygurci
gamzear
julietta
kezban
melisdilek
mummu
nisannur
nurme
semra
ssinca
sumeyye
trkuaz
incim hem süpersin hem de bir tanesin....
Biraz eskilere göz attım da ne muhabbetlerimiz olmuş :)
Yeri geldi güldük yeri geldi ağladık, pozitifler negatifler doğumlar...
Bu topikteki tüm arkadaşlarım en kısa zamanda evlatlarına kavuşur sağlıkla inşallah...
Kızlar ben Nur hanım Murat bey karar veremezken bu hafta tedaviye başlayacam derken mucize bir şekilde bugün 1.5 aylık hamile olduğumu öğrendim keseyide gördüm halen şoktayız))))
canım ders prog ayarlattım 20 saat haftada..bir günüm de boş olacak inş... ben 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa 9-10 kasıma kadar çalışıcam bakalım...zaten ekimde de 9 günlük bayram tatili var...rahatız yani... :) alışverişi parça parça yaptım..fazla bişey kalmadı...odasını aldık biz de ama yerleştirmedim henüz eşyalarını...ablam gelecek onunla yapıcaz...arabasını da aldık...gecelik,pijama,mama,bez falan kaldı işte..bir de hastane çantamı almadım henüz karar veremedim..çok pahalı bişey almak istemedim sonra kullanmazsam diye...sen ne aldın çanta olarak...inşallah sağ salim alırız kucaklarımıza...ağrılarım da başladı...
kizlar bana yardimci olurmusunuz
ben ekimde tüpe baslayacam memorialda ama eger o ay bi aksilik olurda olmazsa dondurulursa ayriyetten bi ücret aliyorlarmi dondurma islemi icin?? nekadar tutar acil cevap ise gidecem birazdan gitmeden bilgilendirriseniz cok sevinirim
Merhaba kizlar,
gecmisi biraz okudum ama fiyat hakkinda bisey bulamadim. Memorial de fiyatlar nedir su an? Tese ameliyati?
p
Kizlar merhaba. Ben haziran ayinda tup bebek denedim ama basarisiz oldu. Kasim-aralik gibi tekrar denemeyi dusunuyorum. Memorialdan memmunmusunuz? Ben sehirdisindan gelicem, uzun protokol yaptirmak istiyorum. Acaba yumurta takibini memlekette yaptirmaya izin veriyolar mi?
arkadaşla ben ikinci tüp bebek denememi memorial hastanesinde yaptırmak istiyorum.ama anladığım kadarıyla semra hanım kendisi muayene edip birebir ilgilenmiyormuş hastalarıyla ekibi hakkında bilgisi olan ve doktorlarında tüp bebek yaptıranlar varsa bana yardımcı olabilirmi lütfen bi karar vermem lazım :: Sm_confused:
canım ben ikinci denemeyi burada düşünüyorum.bir tanıdığım gitti ve şu an hamile,kontrolu semra hanım yapmış ama doktoru betül görgen miş.çok memnun kalmış ilgi ve alaka çok güzel ve sıkı kontrol ediyorlar dedi.bende hala karar veremedim.