ben geldım merhaba nasılsın?
buarada kızım artık 1 yaşında...
:mikro yu çok merak ediyorum haberi olan varmı
Arkadaşlar memorialde tüp bebek tedavisinde devlet memumuru olunca herhangi bir indirim var mı yosa herkese 2100 euro mu?veyahutta devlet, masrafların bir kısmını ödüyor mu? İlaçlar için de soruyorum bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum
memorialde yakın zamanda histereskopi yaptıran var mı?
Fiyat ne civada acaba?
bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim.
Arkadaşlar memorialde tüp bebek tedavisinde devlet memumuru olunca herhangi bir indirim var mı yosa herkese 2100 euro mu?veyahutta devlet, masrafların bir kısmını ödüyor mu? İlaçlar için de soruyorum bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum
selam.2013 geçtiğimiz mayıs ayında histereskopi yaptırdım memorialde.2000tl idi.
konuda minik bir temizleme yapıp konu yeniden aktif hale getirilmiştir...
Sümeyye teşekkür canım erken doğum yaptığını bildiğimden meraklandım :18:bir yıldan beri sizleri okuyorum hepiniz arkadadaşım oldunuz adeta bu arada seni ve hilal i çok seviyorum
yanlış anlamadıysam mikronun yazılarına müdahale edilmiş...silinmiş göremiyoruz sorun nedir.eger mikro pasif hale getirildiyse bizleride silin...kimsenin kötü bişey yazdığı yoktu anlıyamıyoruz.MUSTAFA BEYİN BAŞARISI BU KADARMI ÇEKİLMEZ HALE GELDİ ? BU KADAR SEVENİ OLMASI.GERÇEKTEN BİRKEZ DAHA GURUR DUYDUM DOKTORUMLA..
bi açıklama bekliyoruz.
6. aya gidip okudum konuyu daha iyi anladım, Mustafa bey hastaneden ayrılmış burada Memorial hastaları ve Mustafa Bey hastaları arasında bir gerilim yaşanmış.
Lütfen aranıza bizi sokmayın... Ben farklı bir şeyden bahsediyorum.... Doktorların veya hastanelerin kurduğu veya yönlendirdiği sayfalar ile lütfen burayı kıyaslamayın. Belki de Memorial'a devam edenlerin serzenişiydi bu onu araştırmadım ama benim gördüğüm 6. aydan beri yoksunuz. Son mesajlarınızı 2 ay önce yazmışsınız şimdi forumda olma çabasını anlayamadım...
Mustafa Bey Ayrıldı ise ona ait ayrı bir başlık açıp devam edebilirsiniz veya hiç açmazsınız face tarafında devam edersiniz. Lakin dediğim gibi Mustafa Beyin adını dahi duymadım yani burada yapılan mesaj temizliği onunla ilgili değildir.
Oldukça net bir açıklama yaptım, hepinize güzel bir hamilelik ve/veya gebelik dilerim