- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
incim benim. bi kere sen bizi hiç böyle rahatsız etmiyorsun. ne zaman bunalırsan yaz lütfen. ben az mı mızmızlanıyorum ya. çok normal. süreç çok zor.
ama sabır.. elimizde olan tek şey bu sabır gerçekten ve Allah sabredenleri müjdeleyendir. sabredenlerle beraber olduğunu söylüyor bize. eminim senin duaların da kabul oldu, sadece vuku bulma zamanını bekliyorsun.
herşeyden önemlisi evliliğin.. lütfen ona zarar verecek şeylerden uzak durmaya çalış.. çok şükür ki bir eşin var, mutlusun, bak tatile gittin geldin, elin ayağın tutuyor. benim dün gece kalçam iğneden çok ağrıdı. ayak bileklerime kadar vurdu ağrısı. gece üçte netten araştırıyorum telefonla, Allah korusun iğneden sakat kalma hikayeleri geliyor aklıma. paranoyak oldum ya :) sonra dedim ki, sağlığım herşeyden önce geliyor gerçekten. hamile olsam ama başıma böyle birşey gelse ne yaparım.. hep beterin beteri var. halimize hep şükretmek ne kadar önemli..
benim bir arkadaşım hamile olduğunu öğrendiği gün eşi boşanmak istediğini söyledi ve aylık bebeğiyle bir başına şimdi.. neler neler var.. hamileyken aldatılanlar, dayak yiyenler.. benim annemin arkadaşı hamileyken dayak yiyip düşük yapmış biri. bir daha çocuğu da olmamış. böyle şeylere bakınca Allah'a verdiği onca nimet için şükür diyorum. varsın bizim derdimiz de bu olsun, napalım. evlat acısı yaşamaktansa, sahip olup kaybedenlere bakınca..
evet, zor biliyorum. arada gelirler. özellikle tedaviye başlamadan ve başladıktan sonraki birkaç gün ben hep ağlıyordum akşamları.. ama şimdi sığındım Allah'a. O isterse verir, istemezse bile kuluna merhamet eder lütfeder, bahşeder.. tüm varlığın sahibi O.. spermin de, yumurtanın da, şu an içimde olan embriyolarımın da.. O can üfledikten sonra..
sen de bol bol dua et canım. ben seni çok sevdim, üzme canını, üzülüyorum :))
Allah razı olsun kuzum. Ne de güzel yazmışsın...
İyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizi.
sen bilirsin ama biz bu şekilde daha kolay atlatırdıkk.
Daha fazla üzmekten korkuma hiçbir şey diyemiyorum ama haklısın.