bananeee kabul etm,iyorum ben görmedim çünküüü bu gece de benim için lütfennn...
maşallah canım hayırlı olsun seni hiç bırakmazlar inş...
inşş... canımmm
zaten vermiyorum canımm kızgın olduğumu duydukları için şuan yanıma gelen yok zatenn gelenede müsait değil dedirtiyorumm üzgünümm ama bie müddet böyle
denturrrr sana ne diyimm kuzum artık bende bugün seni arıyacaktımm dün akşam konuştuk inciylee lütfen böyle tedaviyemi başlanır.kendine gel toparlan yoksa hocana bir telefon açıyımmı
bende bir sıralar çok başağrısı çekerdim.nette okumuştukk ayaklarına dayanabildiğin kadar sıcak su bir kaba koyup ayaklarınıda içine koy su su soğudukça eşin yenilesin bana çok iyi gelmişti.havalarda etkileyebilir.neden bu kadar stres oluyorsun çık gez alışveriş kadınlara gerçekten herzzaman iyi gelirr..eşim bana derki kime olduğu önemli değil yeterki alışveriş yapsın hemen mutlu oluverir.gerçektende öyleee:)))
bende öpüyorum seni tatlımmm .dün gece yatarken aklıma geldi,sende yokmu face baya kişiyi ekledik ama sen yoksun kuzumm
yok canım başlamadı bol bol uyuyorum sadece .bahsedermiyim canım hiç anlatmıyorum kimseye ama nerden duyuldu anlamadımmm
canım bence çok güzel bir sayı...her anını doya doya yaşa bence oldu bittiye gelmesinnn
canımmm inş.. mühim bişey değildir.geçmiş olsunnn
canım benimde en çok acıyan iğne hastanede hemşirenin yaptığı iğneydi ve mosmor olmuştu belkide aynı kişiye denk geldikk
((