- 11 Aralık 2012
- 157
- 0
Çok şükür.
Canım boşver işi mişi. Bebek için olunca evde oturmayı da seversin emin ol :)
Neden riskli gebelik olduğuna dair bir şey söylediler mi?
yok cnm söylemediler bnmde kafama takılmıştı haftaya sorarım diye düşünmüştüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür.
Canım boşver işi mişi. Bebek için olunca evde oturmayı da seversin emin ol :)
Neden riskli gebelik olduğuna dair bir şey söylediler mi?
Canım medical park var, medipol var. Forumda da araştır istersen
yok incim daha almadım adetimi bekliyorum ama tahmini varsayımsal gerçeğe en yakın şafak o
saymaya başlayayım dedim şimdiden
tatillere gidiyormuşsun bu arada güle güle git gel inşallah
teşekkur ederim inci araştırayım biraz benim regl oldu gene kıvran kıvran bir hal oldum gecen ay okadar cetim doktora gitmedim bu ay gideyimde birşey vardır Allah korusun ama coook useniyorum ya
mikrocum ya ben daha önce jel kullanıyordum budurum olunca iğneye geçmem söylendi siz ne kullanıyorsunuz
Nurmem aklında olsun bazı doktorlar pek önem vermiyor bu rahim ağzı ölçümüne. Sen dikkat et, doktor gerek yok dese de ısrar et ve her muayenede kaç cm olduğunu sor mutlaka canım.
Senden iş yemek bekliyor mu hala?
ben şuan jel kullanıyorum canım ama bence en iyisi olmuş böyle bi durumda iğneye dönmen.içini ferah tut.iki ampul günde bir mi kullanıyoprsun yine canımmm
tamam canım inşallah sorunsuz geçer perşembe yine çağırdı bakalım hayırlısı
yok canım artık o bana yapıyor yavaş yavaş farkına varıyor galiba
aynen öyle günde bir kere 2 ampül
neden hemen tekrar çağırdı kuzum bir hafta ancak oluyor test falan mı yapılacakk
Canlar ben kaçar eşimle son düzenlemeleri yapıp göndereceğiz kurtulacağım çok şükür :)
Öpüyorum hepinizi
kizlar yarin bir terslik cikmazsa hastaneye gelmeyi dusunuyorum irda olucaklar bana mesaj atarsabulusuruz insallah hil buruu ve denizide gorucem insallah
Hamilelerimiz
begonvil
beyzzmbak
canocanan
cemile
grafiking
happy
led_zeppelin
medical
mikro
nurme
sevda