mummu hayırlı olsun tedavin sonu bebekli olur inş..
mikrom inci bize ikişer bebek yapmış canım yaaa...çok sevimli...sabah sabah yüzümü güldürdü metrobüs kesmekeşinden sonra..
canım benim için sağlıklı olsun sonuna kadar devam etsin yeter tek çift hiç farketmez ikiz tabikide sevindirir....
günaydın kızlar nasılsınız.
inci canım yolculuk varmış. güle güle git ; güle güle gel inşaallah.
haappy,micro,nurme nasıl geçiyor hamilelik.
begonvil canım kanaman azalmış çok sevindim.test yaptıktan ne kadar zaman sonra başlamıştı kanama.
medical canım pıt pıtları duymuşsun çoook sevindim. darısı başımıza inşaallah.
tedaviye başlayacak ve başlamış olan arkadaşlarında inşaallah herşey gönüllerine göre olur.
günaydın canımm sen nasılsınnnn
günaydınlar hepinize :)) mikrocum randevu kaçta canım
inci gözün aydın bitmiş yazın beni mart grubuna almamışsın küstüm ( allah izin verirse mart sonu nisan başı başlıyoruz gerçi benim nisan grubunda olmam lazım heralde :)
saatler hiç geçmez mikroma şimdi ama bugün ilk buluşma var ne heycanlı senin ne zaman canım randevun
4 te kuzum ya daha çok var bu gece hiç uyuyamadım zaten gece açtım televizyonu izledimmm(
şimdilik iyiyim canım çok şükür. evet çalışıyorum. hergün arabaya binmek biraz zor oluyor ama işe gelmem gerek. zaten ben transferden sonrada hiç yatamadım ki.2 gün yattım işe başladım. işyerindekilerin haberi yok çünkü.
akşam 2. kan sonucum için aradı betül hanım. muayne için size randevu verecekler dedi. bir kaç güne ararlar sanırım. seninkisi 19 a imiş.hadi hayırlı haberler al inşaallah.inşaallah banada nur hanımı verirler. kan sonucuna göre ikiz gözüküyor dediler. :)) sana da öyle demişlermiydi canım.
değerin kaçtı canımmmm
nasılsın bugün duramazzsın sen yerinde şimdi..
aynen kuzum yaaa duş falan alıcam allahtan eşim evde bugün daha güzel en azından tek olunca daha sıkıntı olurduu nasılsınnn