- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
yok canım yaaatercih konusu yaparmıyım sizi hiç bak şuan hem izliyorum hem yazıyorum annemlerde vardı az önce onların yanında sürekli nette yazışmak pek doğru olmuyo malummm
Şaka yapıyorum güzelim hemen de açıklama yaparmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım yaaatercih konusu yaparmıyım sizi hiç bak şuan hem izliyorum hem yazıyorum annemlerde vardı az önce onların yanında sürekli nette yazışmak pek doğru olmuyo malummm
Kızlar bir şey sorucam... Yapılan yumurta geliştirici iynelerden adet daha erken bitiyormu?
Şaka yapıyorum güzelim hemen de açıklama yaparmış
bende hiç öyle bişey olmadı canımm belki kişiden kişiye değişebilir sorsaydın bi doktoraaa
Mikroooo yarın çıkar çıkmaz alo deme çatlarım hee
Şimdi bana yuh diyebilirsiniz ama sormadan geçemeyeceğim
Hilbur evde mi kalıyor hastanede mi?
tamam kuzum demem
hjaber vercektim ama aramıyım bari
Ben de diyorum ne aramaması
Bazen yazdıklarımı tersten anlayabilirsin idare ediver bu günlerde
hastanede kalıyor canım niye normaldir yoğunsunnn
Canım bende de öyle bir şey olmadı. 4 gün falan sürüyor kanamam ardından 2-3 gün de lekelenme oluyor ve bitiyor.
Oda numarası yazmıştı ben de diyorum Allah Allah ne odası :)
Kafa gitti, haftaya bomba gibi döneceğim aranıza inş.
sen iyi bile dayanıyorsun kuzum maşallah hem de erken kalkıyorsunn vücut biyerden sonra iflas etcek dikkat et kendineee
Ay bir daha alırsam iki olsun mikrom.
Sağlığımı yitireceğim Allah korusun.
Sonsuz ikram rahmet merhamet sahibi rabbime sukurler olsun ki bende canparcalarimin sesini duydum varliklarini gordum Allahim mubarek etsin bu duyguyu butun hepinize yasatsin sonuna kadar saglikla ulasmayi nasip etsin
hoşgeldinizz nurme ,gamzee