Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse daha burdaymissin sevindim özet istemissin HİLBUR resim yüklemiş aramıza yeni gelenler var canım bu arada gitmeden bizim dua listesini tekrar yollarmisin görmeyenler icin
2 saat uyumuşum ne iyi geldi ya. Eşim akşama ben hallederim sen bırak dedi sağ olsun.
benim sadece gögüs ucumda 5-6 adet tüy var buda bir 7 yıldır vardır heralde ama baska yazdıgınız belirti yok benimde doktorum aynur hanımdı hic polistik vs bahsetmedi ama ne bileyim 4 yıldır bebeiş olmuyor evet ilaçsız yumurta takibi yaptırdım 2-3 yıl once baya bir doktora gittim geldim her ay yumurtam buyur ve catlardı doktorlar git bu ay olur derlerdi ama olmadı olmadı kafam karıstı eger polistik olsa semra hanım veya aynur hanım soylerdi demi ya boyle birsey gozlerinden kacmaz degil mi
ohh ne güzell incim ben de uyuyabilsem keşke
hosgeldin canım nasılsın bizim dua icin aldıklarımı 30-30 yapar mısın birde biz hangi gun baslamısdık hatırlıyor musun?
Memorial da tup bebek fiyatlaru nedir acaba. Bilgi verebilirmisiniz bide sevda kartal diye bi doktor duydum orda hakkinda bilgisi olan varmi acaba.tesekkurler:)
cnm nasılsın seni görmüşken bi slm vereyim dedim
Hoş bulduk canım.
10-12 gün falan oldu galiba.
ya p.tesi ya salı basladık galiba ben aldıgım gunu bulayımda ogunden itibaren okuyordum hergun 1 tane de sayıyı hesaplamam lazım oooooooooo okadar cok sayfa varki nasıl bulacagım acaba hadi bana kolay gelsin 30 - 30 yapar mısın canım
Sağol tatlım iyiyim sen nasılsın?
bende iyiyim çok şükür geçen ay klomenle tedaviye başladım ama maalesef olmadı yarın tekrar doktora gidecem büyük ihtimal tekrar klomen verir sen neler yapıyosun cnm
Sağlık olsun zeynebim. İnş. bu kez gelir bebeğin. Aşılama veya tüp düşünmüyor musunuz?
Ben de ne yapayım bildiğin gibi gün sayıyorum :) Beklemedeyim.
Yaptım canım.
Baktım senin için 19 şubat salı günü başlamışız :)
aminnn cnm inşşş. seninde bebeğin en kısa zamanda gelir tatlım hayırlısıyla aslında tüp bebek biraz uzak bana bu yıl biliyosun kayınvalidem rahatsız olduğu için bende o yüzden tüp bebek askıda cnm inşş. bu tedavi yüzümü güldürür artık inan çok yoruldum heray hüsran psikolojimde bozulmaya başladı artık