Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım :) çok sağol. yarın saat 09,50de olacak dediler..
cnm tecrübem yok ama tüp bebek konularını takip ettiğimden aklımda kalmışmerhaba canım :) çok sağol. yarın saat 09,50de olacak dediler..
ne bileyim anestezi ilk defa olucam korkuyorum ama sizleri burdan takip edince bıraz cesaret geliyo bunları yaşamışsınız ve anlatıyorsunuz bu bana ıyı gelıyor
memorıla her konuda güvenebilirmiyiz. ben sadece ön görüşmeye gttim ilk defa daha önce hiç gtmemiştim gercekten söylendiği kadar işlerinin ehli insanlarmı.?
Nasipse pazartesi buradayım canım
Sağol tatlım ben de sizleri çok özleyeceğim.
Kezbanım sana da iyi tatiller canım. Hadi bakalım git dinlen, enerji depola, kuzucukların burada bekliyor seni
Sağ ol canım
Edacım sen şimdiye kadar neler yaptırdın? Ben elimde olan test isimlerini yarın yazayım sana.
15 nisana mı marta mı aldın? Nisana şimdiden randevu veriyorlar mı daha da önemlisi Nur Hanım o zaman izinde olmayacak mı
Incicigim burda yaptirmis oldugum testler bi hayli eski, hepsini tekrarlamak istiyorum cok memnun olurum bana test isimlerini yazarsan
15 nisana aldim randevuyu nur ve semra hanimda, anladigim kadariyla nur hanim nisandan sonra ayriliyor
Burayı unutmak mümkün mü
Mesaj atmamışsın bana
Yarın bir konuş canım sen. 3 gün olmalı.
Canım ağustos demişti en son. Ben gittiğimde bir kez daha soracağım Kadın bıkacak artık bizden
qingdaocum Nur Hanım olmazsa ben yüzde 80 bir ihtimalle Mustafa Bey'i seçeceğim.
Canım rahim filmini beğenmezlerse yeniden isteyebiliyorlar. Genetiğe şu an için gerek yok ama için rahat olacaksa yaptır gerçi sonuçlarının çıkması uzun sürüyor biraz :26: Rubellayı mutlaka yaptır. Rubella ıgg ve ıgm var.
Gözün aydın
canım sana akşam daha net bilgi verebilirim kağtlar evde dosyada ama sadece adetin 3. günü yapılan hormonlar var prolaktin falan bide adet bitiminde cinsel ilişkiye girmeden çekilecek rahim filmi,herhangi bir zamanda da kromozom analizi (senden ve eşinden) trombofili paneli senden,amh yaptırabilirsin herhangi bir zamanda,eşinden spermiyogram birde eşinden hepatit ve hiv ile ilgili kan testleri..
bir arkadaş spermiyogram sormuş ovitreli yapıcağın günden bir gün önce eşin dışarı boşalsın ondan sonra 3 gün geçiyo zaten toplama günüde örnek vericek diye uyarıyorlar..
gidiyormusun canım hayırlı yolculuklar iyi tatiller incim gez dolaş bomba gibi dön çok öpüyorum
sanada iyi tatiller kezbancım bol bol dinlen dağıt kafanı
hoşgeldin edacım hayırlı olsun inşallah tedavin hemşirelerle olan sıkıntını mutlaka bildir onların bu şekilde davranmaya hakkı yok canım kafana takma harika doktorlarla yola çıkıcaksın kafanda soru işareti kalmasın semra hn ve nur hn mükemmel doktorlar görüceksin inşallah
hosbulduk canim, belkide onunda (hemirenin) bi sIkIntisi vardi onlara da ccok görmüyorum binlerce insanla ugrasiyorlar benim yüzümden kimsede üzülmesin bu defa bisey söylememde tekrarlarsa söylemek zorunda kalirim. Cok saol canim positiv yorumlariniz icin sizlerin yazilarinizi okuya okuya tanimadan sevdim nur ve semra hanimi.
canım nasıl bilgi vermezler sana bu konuda bu atlanıcak bişi değilki tadevinin seyrini bile değiştirebilir evet çok yoğunlar ama bu onlara ihmal gerektirmez
hilalcim maşallah oğluşunaaa
nur hn harika bir doktorrr iyiki tanımışım onu
evet en az 3 gün ama 4 gün de oluyor diye biliyorum
mikrocum gerekeni yazmış canım bencede direk nur hn iletişeme geç sana dönüş yapıcaktır inşallah bu son denemen olur ve kucaklarsın bebişini
bebiş kendini göstermeye başladı desene inşallah duyucaksın bugün canımmmm
güzel haberle gel inşallah canım sizi bekliyoruz
çok şükür gözünaydın canım
inşallah canım sen içini ferah tut hayırlısını iste hayırlısıysa bu ay hamile kalırsın inşallah..
Kadının Değerlendirmesi | Memorial Şişli Tüp Bebek Merkezi
eda bu senin için bu tesler isteniyor canım birde bu sitede bütün sorulara cevap hazırlanmış incelersen yararlı olur diye düşünüyorum..
happycim cok saol hakkini helal et
merhabalar canlar dr geldik haber veriyim dedim
miniklerimin kalp atışını dinledik tarif edilemez birşey
ikitaneler çok şükür rabbime herşey yolunda mevlam
herkese tattırsın bu duyguyu
Masallah cok tatliymis rabbim hayirli ömürlü eylesin ikisinide:))
evet canım hastanedeyim ama ablaları derin sizden hızlı çıkıcak gibi gözüküyor.beslenmesi artırılmış bugün...yarın böyle giderse belki çıkarız:)
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bende mart ayında tüp bebek yaptıracam inşh.korkuyorum ilk olacak ani bir kararla bu ay yapmaya karar verdik kendımı hazırlamaya çalısıyorum.ben aynur hanımla ön görüşme yaptım ama burda siz nur hanımı cok övuyorsunuz acaba ona mı gtsem karar veremedım.bıde opu dan sonra ağrı oluyomu hastanede ne kadar kalınıyor?yardımcı olursanız sevınırım
merhabalar canlar dr geldik haber veriyim dedim
miniklerimin kalp atışını dinledik tarif edilemez birşey
ikitaneler çok şükür rabbime herşey yolunda mevlam
herkese tattırsın bu duyguyu
ilk denememde cok sukur tek yumurtayla hamile kaldim. Bu tutmasaydi gene Memoriali dusunurdum.[/QUOTE .!.:Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. bize bugune kadar sebebsiz diyorlardı onun için olmazsa seneye düşünüyorduk tüp bebek ama artık polıkıstık teşhisi koydular bu ay gelişen yumurta yoktu artık ertelemek anlamsız dedık ve erkene aldık ama sonuctan cok korkuyorum
ne bileyim anestezi ilk defa olucam korkuyorum ama sizleri burdan takip edince bıraz cesaret geliyo bunları yaşamışsınız ve anlatıyorsunuz bu bana ıyı gelıyor
canım anestesi en basiti bende ilk defa opu işleminde anestezi olmustum doktorlar zaten sana soru sorarken birden uyuyorsun sonrada uyanıyorsun cok sukur hic bir agrı sızı olmadı uyudum uyandım sanki ogle uykusuna yatmıs gibi
kalbini ferah tut inş olacak doktorlar işinin ehli
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. bize bugune kadar sebebsiz diyorlardı onun için olmazsa seneye düşünüyorduk tüp bebek ama artık polıkıstık teşhisi koydular bu ay gelişen yumurta yoktu artık ertelemek anlamsız dedık ve erkene aldık ama sonuctan cok korkuyorum
canım sebepsiz derken nasıl anladılar polistik oldugunu bizede sebebsiz infertilite diyorlarda oyuzden merak ettim
canım sebepsiz derken nasıl anladılar polistik oldugunu bizede sebebsiz infertilite diyorlarda oyuzden merak ettim
Nur Hanım benim ultrason muayenemde anlamıştı. Yapılan kan testleri ile de doğrulandı. Tabii bazı belirtiler de oluyor. Adet düzensizliği, kilo alımı, göbekte, göğüs çevresinde tüylenme. Sende böyle bir sorun varsa anlarlar canım. En azından şüphelendiklerini söylerler.
yani bugüne kadar bütün doktorlar tahlıllrıme bakarak hep sebebsiz dedi.1 sene ilçla yumrtlama takıbı sonuz olmsuz.rahım fılmı temız .hatta hiç ilaç almadan yunurtamın gelıtiğinide gördüm.2 aşıla ganolf le sonuz negatif eşimin tahilleri normal.ama 2 3 aydr bır tuhaflık vardı 2 ay önce 4 gun adetım gecıktıkı hıc olmazdı zaten 32 gunde oluyordum yuzmde aşırı sivilcelenme başladı.aslında hep polıkıstık goruntu var dıyorlardı bn hıpotroıdı hastasıyım ondandr dıyorlardı.bu ay smear için doktora gttım ve ilaçsız yumurta takıbı ıstedım ve yumurta çok var ama gelısen yok aynur hanım polıkıstık over dedı ve 2 aşılama olduğu için dırek tüp dediler.