Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım. Kayınvalidende düzelme yok mu? Eşin tek çocuk mu? Kardeşleri varsa biraz da onlar da kalsa en azından siz tedavi düşünürseniz. İnş. gerek kalmaz ama işte insan her ihtimali düşünüyor. O yıkımlar eminim çok zordur. Allah'ım yardımcın olsun. Her zaman dualarımdasın.
kayınvalidem ilk zamanlar daha iyi ilerliyodu ama şimdi yavaşladı tansiyondan dolayı görümcemde var ama o bizde daha rahat bende git ben tedavi olacam diyemem asla sende benim dualarımdasın herzaman cnm Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşş.
Haklısın canım kimse diyemez. Onların düşünmesi lazım biraz. Sen bolca sevap alıyorsun inş. bakmakla. Rabbim bebeğini tez zamanda göndersin inş.
arkadaşlar yani polikistik olanlar sizede tüp bebek öncesi glifor verdilermi?
Cananım sen neden uyuyamıyorsun.
Ya ben uykusuzluğa hiç gelemiyorum
inşş. cnm hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim sen tatilemi gidecen cnm dün gördüm yazını
bende pkoluyun canım glifor kullandım bende biraz sıkıntılı ilaç ama alışıyosun
nıye uyuyamadımğımı bende cözemedım canım uyuma güzel incim uyu uyu geçmiş olsun gözlerine ne oldu ben bayağı sey kacırıyom gerçi dün aradım senı duymadın sanırım
3 günlük bir kaçamak canım.
vallahi çok iyi geliyo bizde yazın 10 günlügüne gitmiştik kafamı dağıttım sende tadını çıkar ne zaman gideceksiniz
Cuma gidip pazartesi döneceğiz nasipse.
Çok ihtiyacım var biraz uzaklaşmaya gerçekten.
şimdiden iyi tatiller cnm çok iyi gelecek inan
Ben kaçıyorum kızlar.
Öptüm sizi. Kendinize iyi bakın
görüşürüz cnm Allaha emanet ol
DERİN de iyi..dün 3 biberon bitirdi.6 biberona ulaşınca oda çıkıcak...sanırım 2 gün falan kaldı hayırlısıyla...
hilbur Alah bağışlasın nekadar tatlı masum Allah nazardan korusun bide dudaklarını ne gzl büzmüş:)
Kızlar az önce yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum. Hamile iken doğum fiyatını sormak için aradığım bir hastane aradı az önce. Hamileliğiniz nasıl gidiyor dedi. Dondum kaldım. Karnıma yumruk yemiş gibi oldum. Ne diyeceğimi bilemedim. Sadece artık mevcut değil diyebildim. Karşımdaki de bir süre sessiz kaldı. Sonra aceleyle telefonu kapadı. Atlattım diyorum ama olmuyor maaleseff En ufak olayda dağılıp gidiyorum. Ne zaman ve nasıl düzeleceğim ben. Hiç bilmiyorum
evet canım hastanedeyim ama ablaları derin sizden hızlı çıkıcak gibi gözüküyor.beslenmesi artırılmış bugün...yarın böyle giderse belki çıkarız:)
kızlar.. herkesin desteği ve yazdıkları için çok teşekkür ederim. öyle iyisiniz ki..
kendimi herşeye hazırladım. elimden geleni yaptım, herşeyi harfiyen uyguladım. artık bundan sonrası Rabbimin takdiri. O diledikten, Ol dedikten sonra..
O'na sadece dilemesi ve beni bu yoldan eli boş çevirmemesi için dua ediyorum. Bana merhamet etmesini, dualarıma icabet etmesini diliyorum. ben bu yola O'na sığınarak çıktım, ne gelirse razıyım.
bana dua edin.. :)
akasyam sancılı bir süreç ama atlatacaksınız bebeklerini kucağına aldığın gün herşeye yeniden başlayacaksın canım akasyam Rabbim yardımcın olsun
kabakçiçeği altın yumurtan bebiş olup konsun göbişine Allah ayrdımcın olsun kuzum
mikrom mesajını aldım dönüş yapamadım arıycam seni sabahtan beri arastırma hastanesınde testlerımı yaptırmaya calısıom ne anlayıssızlar ya
tedavıye baslayan arkadaslarım var ise hayırlı olsun hepinize ben cok girip yazamıyorum kusura bakmayın dualarımdasınız hepınız
selam arkadaşlar.bugün memorialde muayenem oldu.ılk tüp bebeğim ekım ayında tek yumurta ile olmuştu.bugünkü muayenede 7yumurtam oldugunu duyunca inanamadım.2aydır sadece vücut direncim artsın diyerekten kestane balı her sabah ve birde celler maca800mg bitkısel tabet alıyrdum günde 2tane.başkada birsey yoktu.tedavıye basladık aynur hanım doktorum.inşallah güzel sonuç alırız.paylaşmak istedim sizlerle.
benim sadece gögüs ucumda 5-6 adet tüy var buda bir 7 yıldır vardır heralde ama baska yazdıgınız belirti yok benimde doktorum aynur hanımdı hic polistik vs bahsetmedi ama ne bileyim 4 yıldır bebeiş olmuyor evet ilaçsız yumurta takibi yaptırdım 2-3 yıl once baya bir doktora gittim geldim her ay yumurtam buyur ve catlardı doktorlar git bu ay olur derlerdi ama olmadı olmadı kafam karıstı eger polistik olsa semra hanım veya aynur hanım soylerdi demi ya boyle birsey gozlerinden kacmaz degil mi
Biri bana özet geçebilir mi kızlar okuyamıyorum
bende pkoluyun canım glifor kullandım bende biraz sıkıntılı ilaç ama alışıyosun
tesekkur ederim arkadaslar benimde sebepsiz infertilite deniyor ama aynı zamanda erken menopozda olabilir dediler Amh bu sıralar bitkiselde kullanıyorum ama hala birşey yok bende acaba bendede polistik mi var dedim oyuzden sordum kızlar birşey soracagım benim goguss uclarımın kenarında 5-6 tane tüy cıkıyor hep bu polistik belirtisi degildir demi
Polikistikle bağlı nerdeyse tüm sorularınıza cevap bulacağınız bir internet sitesi
Polistik Over Sendromu Alt Grupları