- 23 Mart 2012
- 1.019
- 1
hapyyy fırsat bu fırsat bırak geçmişi iki muhabbet edelim naberrr
iyidir eve geldim eşimi beklerken bakayım biraz dedim canım senden naber?modem yapıldı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hapyyy fırsat bu fırsat bırak geçmişi iki muhabbet edelim naberrr
iyidir eve geldim eşimi beklerken bakayım biraz dedim canım senden naber?modem yapıldı mı?
sorma canım ya normalde sıkıntı yok gibi duruyor ama bi gelip bi gidiyorr.nasılsın ulaşımda falan sıkıntı yaşıyormusunn
sabahları zor oluyo metrobüs durağı yakın ama aktarma yapıyorum.akşam yarım saatte geliyorum daha kolay ama işte birazda yürümüş oluyorum bide işte sürekli oturmak beni yoruyo şişiyorum sanki saatim bile sıkmıştı bu akşam..sen nasılsın heyecanlımısın?
nasılsın tatlım dikkat ettim de hamilelik takvimi yapmamışsın neden:26:
hemde baya bir heyecanlıyım canım karışık duygular içindeyim.happy seninde karnında deri döküntüsü oluyormu
Allahın izniyle sorunsuz geçicek inş..bende döküntü yok demek karnın büyüyo:) ama rahim bölgesi hafif kabarık seninde öylemi göbeğin altı..
canım eşim istiyo sonra girerim öptüm sizi..
amin canımm inşallah...Çok şükür canım iyiyim bende. Bitti sayılır. Kalanı eşimle yapacağım inş. bu akşam.
İstediğin mesaj olsun tatlım .
Moral bozmak yok. Nasibinde varsa o tek yumurta canına can olacak Allah'ın izniyle...
Semracım benim prolaktin hep yüksek çıkar doktor makroprolaktini de istiyor o yüzden. Lupus da bağışıklıkla ilgili bir test.
Canım 2.mesajı da aldın değil mi?
canım hiç merak etme tek altın yumurtası olupta gebe kalanları bebeğini kucağına alanları o kadar çok okuduk ki.inş..sende onlardan olursunnn...
bu aşk başka aşk tatlım ondan olsa gerek
canım rabbimm size hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..emeklerinizin karşılığını alabilmeyi nasip etsinn.herkesin imtihanı çok başkaa rabbim kolaylıklar versinn...
evet kuzummmm
yapsın tabi canımm sana yardımcı olsun eşin kendine bebeişlere çokk dikkat et yorma kuzularıııı
bende iyiyim canım sağol ben çok hevesliyim çok hoşuma gidiyor o takvimİyiyim canım saol sen nasılsın.herhangi bir sebebi yok canım hiç düşünmedim yapmayı bir görelim önce allhın izniylee
Canım görüşemezsek iyi tatiller diliyorum İyice gezin , dinlenin ,stres atın. Tedaviye de bol moralli , pozitif başla inşallah.. Happymin dediği gibi bu sene gezin de seneye bebişlerle zor olur gezmek
Eşim markete kadar gitti bir bakayım dedim Geldiği an inci düşer
Kabakçiçeğim Üsküp'e gidiyorum nasipse canım.