Memnuniyetsizlik Topiği!

Mağazadan değil, internetten sipariş bu. Direkt ana stoktan geliyor. Paket dediğiniz şeffaf naylon. Kilitli kenarı açıp kontrol sonrası yollanıyor bunlar, kaldı ki ilk alındığında da bakılıyor iade gerektirecek bir durum var mı diye. Bana aldığınız zaman başvursaydınız bakardık hemen. 2 aydır sizde olunca ben de bilemiyorum artık.

siz hala minkuss la görüşüyorsanız iletebilirmisiniz üstteki mesajımı zahmet olmazsa..

Minikuss telefonlarımı bile açmıyorsun..
1 senedir oyaladığın yetti artık.. dönüş bekliyorum yoksa avukata vereceğim haberin olsun...
ay hala avukata vermedınmı sen onu
merhametden maraz dogarmıs...
bence cok fazla sabır gosterdın 1 sene yahu dıle kolay
bır senede ne alısverısler yapmıstır...

bendemi satsam ne yapsam acaba o kadar çok şey varki elimde ..hepside marka ve iki cocuk buyutmeme rağmen sıfır gibi..Hımmm ben bunu bi dusuniyimm

Baska birini mi?
Cok ugrastik biz.iki defa gittik. 6 kisi hepimiz ayri ayri savcikiga verdik. Mahkemeleri oldu.. Biz baska sehirdeyiz avukatimiz ist.da ama bir daha ses cikmadi.

başka biri evet. 1 ay sürer dediler beklemedeyim bakalım hayırlısı..

Merhaba arkadaslar..
Akillanmaz, uslanmaz, adi seref yoksunu pislik dolandirici yine aramizda baska bir kullanici ile..
Yeni uyelere dikkat edin..
Urunlerinizi odeme yapilmadan hesaba gecmeden gondermeyin..
Bunlarin isleri bu.. Alinlarinin teri ile insan dolandirmak..
Kullanici adi istemeyin nolur ugrasmak istemiyorum bu pislikle.. Sadece baska insanlar dolandirilmasin istiyorum dikkat edin sadece..
Hakkim zaten haramdi.. Beni Saatlerce oyaladigi icin (o esnada bebegimle bile ilgilenemdigim icin) yuz bin kat fazla haram olsun.. Akillanmaz uslanmaz.. Yazikk sana bee..

İsmi vermezseniz biz buna nasıl dıkkat edebılırız

En azından üye adını yönetime bildirdiniz değil mi ?

Canm nickini yazar misin yeniler bilmiyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…