Mağazadan değil, internetten sipariş bu. Direkt ana stoktan geliyor. Paket dediğiniz şeffaf naylon. Kilitli kenarı açıp kontrol sonrası yollanıyor bunlar, kaldı ki ilk alındığında da bakılıyor iade gerektirecek bir durum var mı diye. Bana aldığınız zaman başvursaydınız bakardık hemen. 2 aydır sizde olunca ben de bilemiyorum artık.
Buraya geliyordu annesine geldiğinde ama işe başladıktan sonra biz de görüşmedik uzun zamandır.siz hala minkuss la görüşüyorsanız iletebilirmisiniz üstteki mesajımı zahmet olmazsa..
ay hala avukata vermedınmı sen onuMinikuss telefonlarımı bile açmıyorsun..
1 senedir oyaladığın yetti artık.. dönüş bekliyorum yoksa avukata vereceğim haberin olsun...
Yok benim param odenmedi. Konusu bile gecmedi. Bir Iki arkadasin odendi yanlis hatirlamiyorsam.
Merhabalar..tekrar merhaba bir gelişme var mı ? paranız ödendi mi merak ettim..
Merhabalar..
Hayir odenmedi. Ne bir ozur ne odeme.. Dolandirildigim yetmemis gibi notere de 80 kusur TL bayilmistim..
Merhaba eğer satmayı dusunuyorsaniz uygun fiyat olur vede çocuklarıma uyarsa alabilirimbendemi satsam ne yapsam acaba o kadar çok şey varki elimde ..hepside marka ve iki cocuk buyutmeme rağmen sıfır gibi..Hımmm ben bunu bi dusuniyimm
Tutuksuz yargilanmislardi.. Hic bilgim yok.. Bizim avukatdan da ses yok..e peki dava sürüyor mu ?
Tutuksuz yargilanmislardi.. Hic bilgim yok.. Bizim avukatdan da ses yok..
Baska birini mi?anladım.. bende verdim savcılığa bakalım ne çıkacak..
Baska birini mi?
Cok ugrastik biz.iki defa gittik. 6 kisi hepimiz ayri ayri savcikiga verdik. Mahkemeleri oldu.. Biz baska sehirdeyiz avukatimiz ist.da ama bir daha ses cikmadi.
Hayirlisi olsun. Insanlari maddi manevi ugrastiriyorlar yoruyorlar.. Cezalarini cekerler insaAllah..başka biri evet. 1 ay sürer dediler beklemedeyim bakalım hayırlısı..
İsmi vermezseniz biz buna nasıl dıkkat edebılırızMerhaba arkadaslar..
Akillanmaz, uslanmaz, adi seref yoksunu pislik dolandirici yine aramizda baska bir kullanici ile..
Yeni uyelere dikkat edin..
Urunlerinizi odeme yapilmadan hesaba gecmeden gondermeyin..
Bunlarin isleri bu.. Alinlarinin teri ile insan dolandirmak..
Kullanici adi istemeyin nolur ugrasmak istemiyorum bu pislikle.. Sadece baska insanlar dolandirilmasin istiyorum dikkat edin sadece..
Hakkim zaten haramdi.. Beni Saatlerce oyaladigi icin (o esnada bebegimle bile ilgilenemdigim icin) yuz bin kat fazla haram olsun.. Akillanmaz uslanmaz.. Yazikk sana bee..
En azından üye adını yönetime bildirdiniz değil mi ?Merhaba arkadaslar..
Akillanmaz, uslanmaz, adi seref yoksunu pislik dolandirici yine aramizda baska bir kullanici ile..
Kullanici adi istemeyin nolur ugrasmak istemiyorum bu pislikle.. Sadece baska insanlar dolandirilmasin istiyorum dikkat edin sadece..
Hakkim zaten haramdi.. Beni Saatlerce oyaladigi icin (o esnada bebegimle bile ilgilenemdigim icin) yuz bin kat fazla haram olsun.. Akillanmaz uslanmaz.. Yazikk sana bee..
Canm nickini yazar misin yeniler bilmiyodurMerhaba arkadaslar..
Bnmbalkzm kullanici adi fakat surekli farkli uyelikler aldigi icin pek de bi onemi yok.. Onemli olan, hic konu acmamis, mesaji olmayan yeni uyelere dikkat etmek.. Zan altinda kalan yeni uyeler de olacak ama yapabilecegim bir sey yok malesef..Canm nickini yazar misin yeniler bilmiyodur