Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelıkle gecmıs olsun.. bır sey ogrenmek ıstıyorum fotografı nasıl aratıyorsunuz google da?
Ssuyorum yakinda anlarsinSen kimsin lan yalaka köpek
valla bn hiç bi şekilde internetten alışveriş yapmıyorum, guvenilir sitelere bile kappıda odeme talimatıyla yapıyorum.. Baksanıza şu rezilliğe, utqnmaz ortalıkta fink atıyorkıraç tarafından kargo gelıyorsa ve isim şeref yalvaç ise dikkatli olun hanımlar..bunlar cok buyuk bir şebeke..arama motorundan da aratabilirsiniz,her alanda dolandırıcılık yapıyorlar ürün satarak..belkı bu şahıslarda onlardır..
eft/havale veya pttye ısme havale yaparken bu isme dikkat edin..
seni deşifre etmeye mecburum :)benımde 110 lıramı yedin:)
Cok yuksek ihtimal vpn kullaniyor
O ne ola ki canım?Cok yuksek ihtimal vpn kullaniyor
Ben mune hanima tubik01 in o oldugunu mesajla belirtmistim.. Yine yanilmamisim..diğer üyeliği de ; tubik01 içinizde savcı , avukat veya eşi olan yok mu ? Bir dilekçeye bakar yakalanması.
Savciliga ifade de verdik sayfalar dolusu dilekce de..diğer üyeliği de ; tubik01 içinizde savcı , avukat veya eşi olan yok mu ? Bir dilekçeye bakar yakalanması.
Canim internet ag baglantisi kisi kendini yurtdisindan baglaniyormuz gibi gosteriyorO ne ola ki canım?
Bu kadin tam bir yuzsuzmus.
Dolandirdiklari yetmezmis gibi farkli uyeliklerle isine devam etti..
Uc arkadasi uyardum suphelenip.. Suphelerimde haksiz cikmamisim..
Uyelikleri iptal oldu. Kadin 450 tl lik urunun odemesini yapacakti siz dusunun.. Bu sadece bir kisi.. Digerleri de var.. Detaya girmiycem.
Bir de yetmezmis gibi esi beni ariyor ozelden.. Korkaklar.. Esime diyor karina sahip cik. Isleri yolunda gitmeyince.. Bu kadar yuzsuzler.
Utanmadan arayip bunu soyluyorlar. Sabki 150 tl yi ben onlardan almisim gibi.. Isleri ters gidince sinirden kopurduler sanirim.. :)))
Canım arkadaşlarım sizin için üye oldum ben kimim biliyor musunuz POYRAZ BERK son durumu merak eden arkadaşlarım için yazıyorum şuan çok iyiyim hatta muntazam ım keyfim çok yerin ye iç yat yani bişey yok yani sıkıntı tınne canım @sare m canım @boncuk35 sizleri hiç unutmicam ve sizin bilmediğiniz burayı okumayan birçok kişi daha sizler beni böyle yaptınız çok yüzsüzüm evet ama emin olun sizin gibi salaklar var oldukça ben böyle olmaya devam edeceğim hadi son durumları yazarm size
diğer üyeliği de ; tubik01 içinizde savcı , avukat veya eşi olan yok mu ? Bir dilekçeye bakar yakalanması.