Memnuniyetsizlik Topiği!

Kargonun acelesi yok.lütfen bi de onu sıkıntı etmeyin.ne zaman feraha çıkarsanız.tEkrar geçmiş olsun

İnanamadım ya insanları nasıl kandırmış haklarını yemiş .
Ben gene birine 1 kuruş borcum olsun onu vermeden uyku bile uyuyamam .
Dilerim şikayetler sonuçlanır ve cezasını çeker .

İnanamadım ya insanları nasıl kandırmış haklarını yemiş .
Ben gene birine 1 kuruş borcum olsun onu vermeden uyku bile uyuyamam .
Dilerim şikayetler sonuçlanır ve cezasını çeker .

Normal bir insan olan zaten böyle hisseder canım, bizim bahsini ettiğimiz şahıs Allah'ın kitabında "hayvandan aşağı" olarak tasvir ettiği şahıslardan olmalı ki; vicdanı şerefi namusu kalmamış..

Çok geçmiş olsun arkadaslar uzaktan takip ediyorum konuyu.şikayet edenler olmuştu. Sonuçları burada soylerseniz bizde merakta kaldık.inş bulunurda cezasını çeker. Gerçi illaki çekecek bi şekilde ama yinede meraktayiz.

Cezasini elbet cekecekler..
Bu kadar insanin ahi var uzerlerinde..
Kari-koca..

Ay nejla diye biri de dolandırıcıymış bir de bana mesaj atmış takas düşünürmüsünüz diye. Kimseye güvenemicek insan.

evet.Lovely35 bana ozelden mima bebek arabası satmak istedi.whatsapdan yazdik.icimde dogdu ve ordaki kulandi fotograf arastirdim :baska kisinin foto kulaniyordu. kusurabakmain turcem iyi degil)).sakin yeni uyelerden alisveris yapmain. fotograf kulanildi bayan buldum ve sosial medyadan uyardim.aslinda polise gitmek iyi olurdu telefon numarada var:ama simdi mesgulum ve ilgilenemiyorum...

Onun da ayni kisi oldugunu dusunuyorum. Yeni uyelere cok dikkat edin. Bu bizidolandiran sahis iki ayri uyelikle gecen gun yine konu acmisti. Suphelerim dogru cikti. Uryn satin alan iki arkadas son alda dolandirilmaktan kurtuldu. Bu olay da bit pazarinda yasandi. Yani bebek satisinda degil sadece bu kadin. Dikkatli olun.

bana ozelden bebek araba teklif etti.1300 lita.cok iyi fiyat.burda ikinci eller yenisi fiyatina sattilar icin:begendim tabiki.hemen whatsapdan ekledim.ama bana hem araba hem anakucagi fotolar gonderdi.farkettim ki ikisi ayre erden cekilmis fotolar.ayne evde cekilmis degildi.inanmak cok istedim.esim bile telefonda konustu.whatsapda avatarda fotograf vardi.onu indirdim ve googlden arastirdim.foto bir blogda cikti.bam baska bi isim kadinin.baska sosial medyada buldum o hanım feyk degil.cok eski uyle ve cok yorumlar vardi.anladim dolandirici oldunu.yazdim ama fotograflar bize aid dedi.sonra hemen avatari degistirdi.genede dedim siz yolain araba ben alinca hemen oderim.bizim ismin belli sosial medya belli.ama hayir dedi.goruntulu konusmak teklif ettim hic birsey kulanmiyorum dedi..boyle.sokdaim.bende tum konusma linkler var.

bana ozelden bebek araba teklif etti.1300 lita.cok iyi fiyat.burda ikinci eller yenisi fiyatina sattilar icin:begendim tabiki.hemen whatsapdan ekledim.ama bana hem araba hem anakucagi fotolar gonderdi.farkettim ki ikisi ayre erden cekilmis fotolar.ayne evde cekilmis degildi.inanmak cok istedim.esim bile telefonda konustu.whatsapda avatarda fotograf vardi.onu indirdim ve googlden arastirdim.foto bir blogda cikti.bam baska bi isim kadinin.baska sosial medyada buldum o hanım feyk degil.cok eski uyle ve cok yorumlar vardi.anladim dolandirici oldunu.yazdim ama fotograflar bize aid dedi.sonra hemen avatari degistirdi.genede dedim siz yolain araba ben alinca hemen oderim.bizim ismin belli sosial medya belli.ama hayir dedi.goruntulu konusmak teklif ettim hic birsey kulanmiyorum dedi..boyle.sokdaim.bende tum konusma linkler var.

ZATEN PAYLASTIGI FOTOGRAFLARIN HIC BIRI KENDISINE AIT DEGIL. ORADAN BURADAN RESIMLER BULUP EKLIYO.

ben eşyaları kurtardım kızlar kargoyu geri çektmiştim çok şükür geri aldım... diğer arkadaşları ben de merak ediyorum inşallah çözülmüştür olay....

Bu kadin tam bir yuzsuzmus.
Dolandirdiklari yetmezmis gibi farkli uyeliklerle isine devam etti..
Uc arkadasi uyardum suphelenip.. Suphelerimde haksiz cikmamisim..
Uyelikleri iptal oldu. Kadin 450 tl lik urunun odemesini yapacakti siz dusunun.. Bu sadece bir kisi.. Digerleri de var.. Detaya girmiycem.
Bir de yetmezmis gibi esi beni ariyor ozelden.. Korkaklar.. Esime diyor karina sahip cik. Isleri yolunda gitmeyince.. Bu kadar yuzsuzler.
Utanmadan arayip bunu soyluyorlar. Sabki 150 tl yi ben onlardan almisim gibi.. Isleri ters gidince sinirden kopurduler sanirim.. :)))

öncelıkle gecmıs olsun.. bır sey ogrenmek ıstıyorum fotografı nasıl aratıyorsunuz google da?

Yaptıkları nitelikli dolandırıcılığa girer.üstelik bir de adam tehdit etme var savcılığa suç duyurusunda bulunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…