Memnuniyetsizlik Topiği!

Sakın size küsmüş olmasın
Siz onun sattığı Bebek banyo setini pahalı bulmuştunuz,oda size biraz sert çıkmıştı
Kesin küstü kesin

Slyvia arkadaşım bende az önce edevlet üzerinden hem tüketici şikayetleri bölümünden hemde bimerden şikayette bulundum. Bimerden de sıkayette bulunabılırsınız savcılıga gitmenıze gerek yok sıkayet direk savcılıga gıdıyormus .

Geçmiş olsun hepinize arkadaşlar benden de bütün oyuncaklari istedi, telefon da bırakmış. Ama ben başka arkadaşa sözüm var ayirdim deyince ustelemedi. İnşallah bulunur bu kadar insani uzuyor gunah .

canım inan bana çok uzuldum.. Hiçbirinizi tanımamama rağmn tum gece aklımdaydı
ustelik bu ahlaksızlığı yapan kişi bir anne. Nasıl bir yureği var anlayamıyorum.. Bide o kadar da yuzsuzce o topiğe tekrardan savunmasını yapmş yaa. Bn bole bişy gormedim.

Kızlar kazenin dediğine bakılırsa bu kadın hala aynı şeyleri başka uyeliklerle yapmaya devam edicek.. Peki biz burda kime guvenicez.. Ben asla burdan urun almaya-satmaya cesaret edemem ki..

Tutu 34 ün ,poyrazberk olduğu belliydi zaten
Çünkü resim paylaşmadan aynı ürünleri satışa çıkarmıştı
ve bence yeni üyelik aldı bile.

Siz bilirsiniz. Bir avukat olarak konuyla tüketici hakem heyetinin zerre kadar alakası olduğunu düşünmüyorum.

Kadın dolandırıcı. Siz gidip de internet alışverişi vs dediğiniz için hakem heyetine yönlendirmişler belli ki. Ama oradan birşey çıkacağını sanmıyorum

Zaten savcılığa da gidilecek yani sorun yok :) bu arada eşim avukatına da danıştı o da bizim yaptığımızın doğru olduğunu söyledi.

C Cananpoyraz canım, ıslak imza atıp tüketici mahkemesine elden teslim etmeden işleme koymuyorlar

Ay kızlar şok yani çok geçmiş olsun burdan alıp başka yerde satacak işte ya da o kadar şerefli ki çocuğuna kullanacak...¡
başınıza gelecek bir belayı böylelikle def etmiş gibi düşünün Rabbim size mukafat verir elbet
Allah kötülere fırsat vermesin gözlerini para bürümüş yazık birde anne olacaklar annelik adıyla yapmasalar bari....
Alışverişlerde ise Kemik kadrodan şaşmaycagiZ sanırsam.

Siz ne avukatısınız acaba (tam olarak nasıl sorulur bilemiyorum kusura bakmayın) dediğinizi tekrar eşimin avukatına sordurucam

Siz ne avukatısınız acaba (tam olarak nasıl sorulur bilemiyorum kusura bakmayın) dediğinizi tekrar eşimin avukatına sordurucam

Birkaç mesajdır, bizi o şekilde yönlendirdiler, avukat tanıdığımız da doğru yaptığımızı söyledi diyordunuz.

Ne oldu da fikriniz değişti bilmiyorum ama hukuki bilgi paylaşıp sizi ikna etmeyeceğim burada.

Ben yardımcı olmaya çalıştım, siz yaptığınızın doğru olduğunu iddia ettiniz. Olay sonuçlandığı zaman anlarız tanıdığınız avukat mı yanılıyor yoksa ben mi

İyi de neden tepki veriyorsunuz anlamadım şimdi insan gibi soru sordum sadece

Allah kimseye muhtaç etmesin bu dünyada gerçekten ben bunu iyice anlıyorum, okuyan eğitimli olan insan bu kadar alıngan olmamalı

Açıkçası bu forumda insanların söylediği mesleklerde olduğuna da pek inanmıyorum, o yüzden şikayet edecekler kafalarını karıştırmasın ve benim söylediğim yolu izlesin derim. Kusura bakmayın

İyi de neden tepki veriyorsunuz anlamadım şimdi insan gibi soru sordum sadece

Allah kimseye muhtaç etmesin bu dünyada gerçekten ben bunu iyice anlıyorum, okuyan eğitimli olan insan bu kadar alıngan olmamalı

Tepki vermek ya da alınganlık yapmak değil bu. Ben 2/3 defa söyledim, siz kendi bildiğinizde ısrar ettiniz... Hadi sonradan aklınıza şüphe düştü diyelim, arayıp sorun o zaman avukatınızı. Benim ne avukatı olduğumda ne alakası var konunun?

Avukatlıkta doktorluk gibi branşlar yok zaten. Herkes 4 yıl okuyup avukat oluyor. Isteyen bir ilgi alanı oluşturuyor, isteyen yüksek lisans yapıyor.

Açıkçası bu forumda insanların söylediği mesleklerde olduğuna da pek inanmıyorum, o yüzden şikayet edecekler kafalarını karıştırmasın ve benim söylediğim yolu izlesin derim. Kusura bakmayın

Keşke forumdaki insanların mesleklerine inanmamak yerine, 2.el için her konu açana inanmasaydınız. Benim avukatım diye yalan söyleyip elde edecek birşeyim yok. Böyle alakasız konular yerine işin içine para dolayısıyla sahtekarlık girebilecek konulara saklayın şüphenizi.

Son olarak, bu yorumu avukat olarak yapmaya ihtiyaç yok. Mantık yürüten herhangi bir kişi de böyle düşünür. Emin olmadığınız konuda da insanlara kendi yolunuzu izlemelerini önermeyin lütfen.

Üstteki mesajı düzenlemeye çalıştım düzenleyemedimpsikolojim bozuldu, yanlış anlamaya müsait yanıtlar yazıyorum sanal alemde beden dili ve mimik kullanılamadığından söylenen laflar çok ters algılanabiliyor. Sadece dolandırılan bir insan olarak kimseye güvenim kalmadı diyebilirim yani kişisel birşey algılamayın lütfen.

Ben yaptığımdan eminim, dikkat ederseniz sadece fikir danıştım bu kadar mesele edeceğinizi bilsem zaten sormazdım. Ve siz bu kadar iddialı olmayın, düne kadar benim de burnum kaf dağında onu bunu kınıyordum. Ama ilk kez yanıldım ve hiçbir insan gururlanıp kibirlenmesin, bir anlık basiretsizlik böyle sonuçlara sebebiyet verebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…