Sakın size küsmüş olmasınKizlar hepinize ayrı ayrı çok üzüldüm inanın. Ve bu kadının deli cesaretinide şaşkınlıkla izliyorum.Bu kadar ah alıp nasıl huzur bulucak merak etmemek elde değil...Ayrıca bende bi çok ürün satıyorum sitede benle nasıl iletişim kurmadı anlayamadım.Benim sattıklarımı beğenmedi galiba
Valla bende ona kustüm üzdü beni gider ayakSakın size küsmüş olmasın
Siz onun sattığı Bebek banyo setini pahalı bulmuştunuz,oda size biraz sert çıkmıştı
Kesin küstü kesin
canım inan bana çok uzuldum.. Hiçbirinizi tanımamama rağmn tum gece aklımdaydıNe urunu canim.. Hepimize gecmis olsun. Ben boyle bir insan omrumde gormedim.insan kelimesini haketmeyen pislik.. Bir haftadir bekliyorum.. Surekli oyalamalar.. Bugun beni engelledi watsaptan.tellerime de bakmadi.. Allah goruyo ya.bu kadar insanin hakki.colugunun cocugunun halkina girdi. Hasta etti bizleri. Nasil bir vicdan ki bu. Nasil rahat uyuyacak. Allah insanlari esrefi mahluk olarak yaratmis. Yaratilanlarin en hayirlisi..
Utaniyorum insanligimdan yemin ediyorum..
Elma dilimi canım ben de savcılığa gidiyordum ama savcılık ilgilenmez böyle basit şeylerle ve takipsizlik kararı çıkması riski olur, adamların başında ne davalar var bunlara bakmazlar, beni karakoldan buraya yönlendirdiler o yüzden buradan yaptım şikayetimi daha doğru konuyla alakalı bir yer dedi memur bey. Ama hakaret ve küfür için direkt savcılığa gidilecek
Siz bilirsiniz. Bir avukat olarak konuyla tüketici hakem heyetinin zerre kadar alakası olduğunu düşünmüyorum.
Kadın dolandırıcı. Siz gidip de internet alışverişi vs dediğiniz için hakem heyetine yönlendirmişler belli ki. Ama oradan birşey çıkacağını sanmıyorum
Siz ne avukatısınız acaba (tam olarak nasıl sorulur bilemiyorum kusura bakmayın) dediğinizi tekrar eşimin avukatına sordurucam
İyi de neden tepki veriyorsunuz anlamadım şimdi insan gibi soru sordum sadece
Allah kimseye muhtaç etmesin bu dünyada gerçekten ben bunu iyice anlıyorum, okuyan eğitimli olan insan bu kadar alıngan olmamalı
Açıkçası bu forumda insanların söylediği mesleklerde olduğuna da pek inanmıyorum, o yüzden şikayet edecekler kafalarını karıştırmasın ve benim söylediğim yolu izlesin derim. Kusura bakmayın