Memnuniyetsizlik Topiği!

Yaptıkları nitelikli dolandırıcılığa girer.üstelik bir de adam tehdit etme var savcılığa suç duyurusunda bulunun
Savciliga ifade verip suc duyurusunda bulunduk. Elimdeki tum mesajlari ve belgelerle beraber.. Sonucu bekliyoruz.. Tehdit icin de tekrar gidecektik fakat ben bunaldim artik bu is icin kosturmaktan. Kizim var 2.5 yasinda. Hiic durmuyor.. Sonuclaninca hbr veririm burdan..

Canım arkadaşlarım sizin için üye oldum ben kimim biliyor musunuz POYRAZ BERK :KK70: son durumu merak eden arkadaşlarım için yazıyorum şuan çok iyiyim hatta muntazam ım keyfim çok yerin ye iç yat yani :KK70: bişey yok yani sıkıntı tınne :KK70: canım S sare m canım B boncuk35 sizleri hiç unutmicam ve sizin bilmediğiniz burayı okumayan birçok kişi daha sizler beni böyle yaptınız :KK70: çok yüzsüzüm evet ama emin olun sizin gibi salaklar var oldukça ben böyle olmaya devam edeceğim hadi son durumları yazarm size :KK70:

Canım arkadaşlarım sizin için üye oldum ben kimim biliyor musunuz POYRAZ BERK :KK70: son durumu merak eden arkadaşlarım için yazıyorum şuan çok iyiyim hatta muntazam ım keyfim çok yerin ye iç yat yani :KK70: bişey yok yani sıkıntı tınne :KK70: canım S sare m canım B boncuk35 sizleri hiç unutmicam ve sizin bilmediğiniz burayı okumayan birçok kişi daha sizler beni böyle yaptınız :KK70: çok yüzsüzüm evet ama emin olun sizin gibi salaklar var oldukça ben böyle olmaya devam edeceğim hadi son durumları yazarm size :KK70:
Resmen hastasın sen

Ruh hastasi..
Kari koca korkaksiniz...
Yedigin beddualar yetmedi galiba..
Sen devam et bakalim..
Dunyayi buradan ibaret sanan ruh hastasi..

Ruh hastasi..
Kari koca korkaksiniz...
Yedigin beddualar yetmedi galiba..
Sen devam et bakalim..
Dunyayi buradan ibaret sanan ruh hastasi..

Korkak kim acaba ? Korkak olsak buraya girmezdim şekerim ne demişler türkün malı ortaktır :KK70:

Beni aradiginiz aksam esin hic oyle demiyordu.. Hic iyi gorunmuyordunuz..
Korkaklikta sinirinjz yok..
Ozel numaralardan ariyorsunuz.. Esine sahip cik demeler.. Ne oldu.. Satisiniza engel konulunca bi hallere girdiniz..

Beni aradiginiz aksam esin hic oyle demiyordu.. Hic iyi gorunmuyordunuz..
Korkaklikta sinirinjz yok..
Ozel numaralardan ariyorsunuz.. Esine sahip cik demeler.. Ne oldu.. Satisiniza engel konulunca bi hallere girdiniz..

Şimdi büyük oynuyoruz canım bu sitede şuan 7 tane daha üyeliğim var ben yolumu bulmaya devam yani :KK66:

Konuyu merak ediyordum maalesef mesajını görünce çok sinirlendim , ne terbiyesiz , yüzsüz biriymişsin sen ya . Allah hiç kimsenin hakkını sende bırakmasın . Yazıklar olsun sana .

K Kazen bey yönetimin sorumluğu yok biliyoruz ama siteniz aracılığıyla insanları dolandirdigini alenen yazan kişiye KK olarak yapabileceğiniz yasal birşeyler yok mu ?

Konuyu merak ediyordum maalesef mesajını görünce çok sinirlendim , ne terbiyesiz , yüzsüz biriymişsin sen ya . Allah hiç kimsenin hakkını sende bırakmasın . Yazıklar olsun sana .

K Kazen bey yönetimin sorumluğu yok biliyoruz ama siteniz aracılığıyla insanları dolandirdigini alenen yazan kişiye KK olarak

Kes sesini ne yalakalar var la burda

Aferin size kocamaaaann buyuk bi aferin... Devam edin yolunuzu bulmaya.. Cok aciyorum sana biliyor musun?

O değilde asıl ben burayı okudukça nasıl arıyorum size ama özelliklede sana hep bir arayış içindesin beni bulma peşindesn hergün düzenli olarak senin için giriyorm bu siteye :KK70: sana çok yazık ya

X