Memnuniyetsizlik Topiği!

Arkadaşlar POYRAZBERK fena sıkıştı. profilini inceleyın bunu yazmıs :)
Sayfama biri girmiş bana ait olmayan konuşmalar yapılmıs birşeyler satılmaya çalışılmıştır ve bebeğimi kaybettim diye yazılar yazılmış yrdm!
Bu numaraları kimse yemez yavrummmmm bittinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz .:)))))))))))))))))))))

Canım bugün bana da whatsapp üzerinden özür mesajı attı bu canlı. Kafası iyi galiba, kokoinman mıdır nedir neyin kafasıysa bu

şikayetını cek dıye atmıstır. kesınlıkle ve kesınlıkle heryere sıkayet ettım onları.. mutlaka bıyerden bulunacaklar. istanbul kıraçta abimin komutanıda bu ıse el koydu oda üstlerıyle görüşüp orada arama başlatacaklar. onların kaçarı yok bıttıler yani. cehennemın dıbıne de gırseler bulurlar.

Paraları verse bile çekmeyin şikayetinizi bu dolandırıcı tayfası abi abla yapma etme çoluğumdu çocuğumdu yok hastalıktı yoksulluktu vs bilumum duygu sömürücü zırva konusunda ehildir, karnımız tok bunlara.

kesinlilkle katılıyorum asla cekmem cezalarını ceksınler. insanların zaafından faydalanmak ne demek.. bide benım ıcın dolandırıcı yazmıs ben sayfada pasif durumdayken terbıyesız yaa.

kesinlilkle katılıyorum asla cekmem cezalarını ceksınler. insanların zaafından faydalanmak ne demek.. bide benım ıcın dolandırıcı yazmıs ben sayfada pasif durumdayken terbıyesız yaa.

Bende okudum bide yüzsüzce o beni dolandırdı ben dolandırıcı olsam benim hesap kapanırdı onun değil yazmış arkadaşlarda inanmış bide özür dileyip helallik istemiş

kesinlikle o kadar haklısınız ki..heleki bi arkadaş poyraz berkle olan yazışmalarını atmış adam okadar inandrıcı masum gorunuyo ki inanmamak elde değil ya..
sizler adına o kadar uzuldum ki kızlar surekli topiği takib ediorum bi gelişme var mı diye.. Lutfen hepiniz şikayette bulunun lutfen.. Bu pislik belliki daha çok insanın canını yakmış ve yakacak...

Bu olaydan fiilen zarar goren olmasam da satis ve guven konusunda beni cok etkiledi tum konularimin kapatilmasini istedim.

Poyrazberk bana da konumdaki tüm oyuncakları almak istediğini yazdı.Whatsapp üzerinden mesajlaştık.Sonra bu konu parlak verince ortadan kayboldu.Neyse ki henüz satışı yapmamıştım.

Bu olaydan fiilen zarar goren olmasam da satis ve guven konusunda beni cok etkiledi tum konularimin kapatilmasini istedim.

Bence bir tane böyle cıktı diye herkes dolandırıcı olucak değil ya siz satıslarınızı böyle bir insan yüzünden boşuna kapatmayn derim sadece braz tedbir alın yeterli diye düşünüyorum ben siz böyle yaparsanız o kişiyi daha çok sevimdireceksnz ben neymişim diye düşğncek o küçücük beyniyle tabi şahsi fikrimdi bu benim yinede siz bilirsnz :)

Arkadaşlar çok üzgünüm ama yaptığım şikayeti gerçekten de yanlış yere yapmışım
Bizim avukat şikayet formunu okumuş demiş ben şirket şikayet edeceksiniz sandım, şahıs şikayetini kabul etmez tüketici hakem heyeti, çünkü onlar ticari (fatura kesen, vergi nosu olan) şirketlerin şikayetlerini değerlendirip kabul ederse icraya veriyor
Bu yüzden elmadilimi nin dediği gibi savcılığa gidilecek direkt şikayet için.

İşte insan bildiği işi bildiği gibi yapmazsa kafası karışır böyle yanlış iş yapar, ben savcılığa gidiyordum avukatın ve karakoldaki memurun yanlış yönlendirmesi yüzünden zamanım ve enerjim gitti boş yere.

Cok geçmiş olsun sare hanım.ve maddi manevi mağdur olan arkadaşlar.inşaallah en kısa zamanda güzel sonuçlanır.sok oldum.üzüldüm.
Tesekkur ederim. Hepimize gecmis olsun. Bundan sonra herkes cok ama cok dikkat etsin. Kesinlikle yeni uyelerden urun almayin arkadaslar. Kimseye de guvenmeyin. Ben cok tereddut etmistim bu yalancidan urun alip almamakla. Dikkat edin hala aramizda baska uyeliklerle..
Sizin kargonuzu da bugun verecektik. Olmadi. Bugun baya isimiz vardi. Karakol o bu.on tane yere gittik. 2 yasinda kizimla ve hamile halimle mahvoldum bugun.. Hakkim haram olsun sonuna kadar.

neler neler olmuş yaa
bana da aynen msj atmış tüm ürünleri alamak istiorumwatsapp yazarmısınız varsa
bende numaramı yolladım ama 2 *3 gün sonra falan...geri dönüş yapmadı şükürler olsun
ama gercek şu ki satış yapan arkadaslar tam güvenmdediğiniz kişilerden parayı almadan ürün göndermeyin çok sorunlar oluyor..
herkese gelmiş geçmiş olsun....

Uzun zamandır froma girmiyordum ama burdan tanıdıgım bır kardesımızınde 60 tl dolandırıldıgını yazınca telimden bana çok üzüldüm burada bende çok satıs yaptım allaha şükür ki iyi insanlarla karşılaştım ama benimde başıma gelmiş olsaydı bende aynı şeyi yapar şikayet ederdim adliyelerde bilişim şuçu yeri var buradaki savcı tehdit dolandırıcılık internet ıp adresinden sahışlara ulaşabiliyor bu işin peşini bırakmayın kızlar cezasını çekmeli bu gb insanlar tekrardan çok geçmiş olsun kızlar üzüldümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…