- 14 Şubat 2016
- 12
- 20
- 41
Arkadaşlar POYRAZBERK fena sıkıştı. profilini inceleyın bunu yazmıs :)
Sayfama biri girmiş bana ait olmayan konuşmalar yapılmıs birşeyler satılmaya çalışılmıştır ve bebeğimi kaybettim diye yazılar yazılmış yrdm!
Bu numaraları kimse yemez yavrummmmm bittinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz .:)))))))))))))))))))))
kesinlilkle katılıyorum asla cekmem cezalarını ceksınler. insanların zaafından faydalanmak ne demek.. bide benım ıcın dolandırıcı yazmıs ben sayfada pasif durumdayken terbıyesız yaa.
kesinlikle o kadar haklısınız ki..heleki bi arkadaş poyraz berkle olan yazışmalarını atmış adam okadar inandrıcı masum gorunuyo ki inanmamak elde değil ya..Ben yaptığımdan eminim, dikkat ederseniz sadece fikir danıştım bu kadar mesele edeceğinizi bilsem zaten sormazdım. Ve siz bu kadar iddialı olmayın, düne kadar benim de burnum kaf dağında onu bunu kınıyordum. Ama ilk kez yanıldım ve hiçbir insan gururlanıp kibirlenmesin, bir anlık basiretsizlik böyle sonuçlara sebebiyet verebiliyor.
Bu olaydan fiilen zarar goren olmasam da satis ve guven konusunda beni cok etkiledi tum konularimin kapatilmasini istedim.
Cok geçmiş olsun sare hanım.ve maddi manevi mağdur olan arkadaşlar.inşaallah en kısa zamanda güzel sonuçlanır.sok oldum.üzüldüm.Yakalansinlar tek istegim bu... Baska bir sey degil.. O da olacak..
Tesekkur ederim. Hepimize gecmis olsun. Bundan sonra herkes cok ama cok dikkat etsin. Kesinlikle yeni uyelerden urun almayin arkadaslar. Kimseye de guvenmeyin. Ben cok tereddut etmistim bu yalancidan urun alip almamakla. Dikkat edin hala aramizda baska uyeliklerle..Cok geçmiş olsun sare hanım.ve maddi manevi mağdur olan arkadaşlar.inşaallah en kısa zamanda güzel sonuçlanır.sok oldum.üzüldüm.