Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef 15 sayfa mesajlasip, o da var mi , şunu da yükler misin deyip 100 Tl tutan şeye kargo dahil 50 tl teklif edenler var. Vermeyince kusura bakma butcemi aştı diyorlar. Ayirtip geri donmeyenler, eşim kızdı diyenler. 35 Tl ye alınan ve sıfırdan farksız bir şeye 5 lirayı çok görenler var. Bir de falanca yer de şu fiyat diyor. Ama dediği bilinmedik bir marka. Senin ki pahalı bir marka. Alış fiyatı aynı mi ki satış aynı olsun. Yapacak bir şey yok maalesef ben çözüm bulamadımmeraba arkadaşlar genel bi memnunıyetsizliğimi belirtmek istiyorum. hem burda hemde bit pazarında satış yapıyorum ama cok yoruldum. birileri ürünlere talip oluyor. sonra pazarlık ürün seçme aşamasına geciyoruz bazen 2-3 gün süren muhabbet dönüyor. tekrar tekrar ürün değişimi fiyat hesaplama tam anlaşıyoruz bazen kargoyu bile hazırlıyorum. son anda EŞİMLE KAVGA ETTİK VAZGEÇTİM- KARGO ÇOK GELCEK VAZGEÇTİM - PARA AYARLAYAMADIM VAZGEÇTİM vb.... sürüp gidiyor. evet bazen gerçektirde bazısına bakıyrum sonrasında meğer başkasındanda ürün beğenmiş ondan vazgeçmiş. ya almak zorunda değilsiniz tabide bari pazarlığı muhabbeti günlerce uzatmayın. bi kere bnde vazgeçtim alışverişten ki durumum düzelince direk aynı kişiden alışveriş yaptım. yada gerçekten durum böyleyse lafım ok ama yalan söyleyenlere diyecek bişiy bulamıyorum. affınıza sığınarak üzüldüğümü belirtmek isterim
Maalesef 15 sayfa mesajlasip, o da var mi , şunu da yükler misin deyip 100 Tl tutan şeye kargo dahil 50 tl teklif edenler var. Vermeyince kusura bakma butcemi aştı diyorlar. Ayirtip geri donmeyenler, eşim kızdı diyenler. 35 Tl ye alınan ve sıfırdan farksız bir şeye 5 lirayı çok görenler var. Bir de falanca yer de şu fiyat diyor. Ama dediği bilinmedik bir marka. Senin ki pahalı bir marka. Alış fiyatı aynı mi ki satış aynı olsun. Yapacak bir şey yok maalesef ben çözüm bulamadım
Poyraz berk isimli kullanici ile 150 tl lik alisveris yaptik. Carsamba gunu odemesini yaptim. Ayni gun kargoya verecegini soyledi. Oyaladi durdu. Bir hafta olacak neredeyse. Dun kargoya verdigini soyledi urunleri fakat iki gundur kargo takip no su gondermiyor.. Oyalamaya devam ediyor. Cunku baska kandirdigi arkadaslar da var. Az once de beni telefonundan engellemis.. Aman dikkat edin. Sakin alisveris yapmayin.
Evet Paramiz gitti urunler gelmedi.. Dolandirildik..Paranızı alıp aldığınız ürünleri mi göndermedi yani
Eğer öyle birşey varsa bu dünyanın birde öbür dünyası var allah sorar hesabını inşallah gelir ürünleriniz [/QUOTE
Soyleyecek kelime bulamiyorum..
Cok uzuldum..
Allah en guzel hesap sorucudur..
En guzel öc alici..
arkadaşlar merhaba. 2 gun önce basımdan geçen olayı sizler ile paylaşmak istiyorum. poyraz berk adlı kullanıcıdan tripper marka bebek arabası almaya karar verdım. whatsaap kanalıyla iletişime geçip anlaştık. bana kargolanmaya hazır bebek arabasının kutularının fotoğraflarını attı. bende herkesin bizler kadar iyi nıyetlı olacağını düşünüp inandım ve para transferi için banka hesabı ıstedım ama olmadığını belirtip ptt ye Eşinin adı olan ......adına yatırmamı ıstedı. bende yatırdım ve kargo takıp numarasını istedım. eşinin akıllı telefonu olmadığını dolayısıyla fotoğraf gönderemeyeceği ancak iş dönuşu kendisinin çekip göndereceğini belirtti. ancak saat aksam 8,30 olmasına ragmen ses soluk çıkmadı. whatsap a baktığımda fotograflarının sılınmiş ve aramama ragmen telefonlarımı bir türlü açmadı. esenyurt ptt yi arayıp adıma kargo olup olmadığını sordum. boyle bir kargonun olmadığı soyledıler. bende bu ısımle bir daha dolandırıcılık yapmasınlar dıye savcılığa başvurdum. allaha şukur avukat ve polis çevremız geniş. whatsap kayıtlarımız duruyor. bunun benım adıma önemlı bir delil olacağını söyledıler. allah ızın verırse hakkımızı fazlasıyla alacağız.
burdan bütün annelere soyluyorum. kesinlikle elden alışveriş yapın. poyraz berk adlı kullanıcıyla ve trıpper marka araba satanlara dıkkat edın. umarım bu mesajımı paylasırsınız.
150 lira gümemi gitti şimdi.. meblağda küçük değilmiş. keşke kapıdan ödemeyi tercih eteydiniz. bence yapılması gereken buPoyraz berk isimli kullanici ile 150 tl lik alisveris yaptik. Carsamba gunu odemesini yaptim. Ayni gun kargoya verecegini soyledi. Oyaladi durdu. Bir hafta olacak neredeyse. Dun kargoya verdigini soyledi urunleri fakat iki gundur kargo takip no su gondermiyor.. Oyalamaya devam ediyor. Cunku baska kandirdigi arkadaslar da var. Az once de beni telefonundan engellemis.. Aman dikkat edin. Sakin alisveris yapmayin.
Ayni seyler ayni yontem. Kargolamadan once bana da fotograflarini atmisti. Suan whatsap fotolari silinmis engellemis beni.telefonlarimizi acmiyor.arkadaşlar merhaba. 2 gun önce basımdan geçen olayı sizler ile paylaşmak istiyorum. poyraz berk adlı kullanıcıdan tripper marka bebek arabası almaya karar verdım. whatsaap kanalıyla iletişime geçip anlaştık. bana kargolanmaya hazır bebek arabasının kutularının fotoğraflarını attı. bende herkesin bizler kadar iyi nıyetlı olacağını düşünüp inandım ve para transferi için banka hesabı ıstedım ama olmadığını belirtip ptt ye Eşinin adı olan ......adına yatırmamı ıstedı. bende yatırdım ve kargo takıp numarasını istedım. eşinin akıllı telefonu olmadığını dolayısıyla fotoğraf gönderemeyeceği ancak iş dönuşu kendisinin çekip göndereceğini belirtti. ancak saat aksam 8,30 olmasına ragmen ses soluk çıkmadı. whatsap a baktığımda fotograflarının sılınmiş ve aramama ragmen telefonlarımı bir türlü açmadı. esenyurt ptt yi arayıp adıma kargo olup olmadığını sordum. boyle bir kargonun olmadığı soyledıler. bende bu ısımle bir daha dolandırıcılık yapmasınlar dıye savcılığa başvurdum. allaha şukur avukat ve polis çevremız geniş. whatsap kayıtlarımız duruyor. bunun benım adıma önemlı bir delil olacağını söyledıler. allah ızın verırse hakkımızı fazlasıyla alacağız.
burdan bütün annelere soyluyorum. kesinlikle elden alışveriş yapın. poyraz berk adlı kullanıcıyla ve trıpper marka araba satanlara dıkkat edın. umarım bu mesajımı paylasırsınız.
Az da degil.. Durumumuzun en sikisik zamaninda.. Cok uzuldum..150 lira gümemi gitti şimdi.. meblağda küçük değilmiş. keşke kapıdan ödemeyi tercih eteydiniz. bence yapılması gereken bu
Poyraz berk isimli kişi adı ....
Yeni
Hanımlar bu kadın dolandırıcıdır kamera yolladım yepyeni ve faturalı kanguruyu takas yapmaya anlaştık, bana dün kargoladım dedi kargolamayı bırakın benim kamerayı teslim almış (kargo kodu bende) kameran kırık, çalıntı vs senin cürmün ne ki babyjörn kanguru alıyorsun asıl ben seni polise şikayet edeceğim kızıma bak maymun gibi resmini profiline koymuş vs yazdıklarına inanamazsınız! Şuan şikayette bulundum taksideyim yoldan yazıyorum tüm belgeler ve gönderi kodu herşey bende, ettiği küfrün tehditin haddi hesabı yok. Kangurusunu isteyen kim artık, kameramı gönderse bile şikayetimi geri almayacağım. Kendisine geçmiş olsun.
Bana ve 3 arkadasa da ismini ....olarak vermis. Fakat adresler farkli ama ayni semt..[/QUOTE
Para gönderirken tc kimlik numara istenmiyor mu peki sorgulatın isim soyisim çıkmaz mı ki? Hastane randevu sistemine tc kimlik numara yazınca isim soyisim çıkıyor diye biliyorum ben ama
bu şahıs benden de 250tl tutarında bebek kıyafeti aldı öyle böyle 200e anlaştık ama kendisi daha önce dolandırıldığını söyledi kargoyu gönder almadan paranı yatırcam dedi haktan hukuktan bahsetti bende inandım güvendim gönderdim hatta kargo fişinin fotosunu attım kendisine artık ikna olmuştur yatırır dedim ama yok en son dün akşamki mesajı gördüm adminin yorumunu okudum ve anında kargoyu iptal ettirdim sabah erkenden yatırayım dedi yine tüm iyi niyetimle kabul ettim yatırırsan talimat veririm kargo sana döner dedim ve sonraaaaa yok efendim eşi gitmiş kargo geri dönüyomuş bu şartlar altında para yatıramazmış falan söyledi durdu bende ne sen para yatır ne ben kargoyu sana yönlendireyim dedim allahtan eşyaları kurtardık eşim müdahale etmeseydi bende yanılıyordum tabi kargo parasını karşılamam gerekecek şimdi napalım buna da şükür herkese geçmiş olsun...Hanımlar bu iş peşi bırakılacak bir iş değil
Allah ötede sorar bize hesabını, neden şikayette bulunmadınız da bu işi yapmaya devam etmesine izin verdinşz, uyarmadınız diğer insanları diye
NASIL ŞİKAYETTE BULUNDUĞUMU BU AKŞAM FORUMDA YAZACAĞIM
LÜTFEN BU KADIN TARAFINDAN DOLANDIRILAN KİM VARSA HEPSİ GİTSİN ASLANLAR GİBİ YAPSIN ŞİKAYETİNİ
yanlış kayaya çarptın kızım