- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
Ben az giyilmis olan kiyafetle cok giyilmisi bir tutmam. Az giyilmise daha fazla ucret odeyebilirim. Fakat buradan bir alisverisimde soka ugramistim. Az giyilmis diye bir takima 15 tl, badilere 5 er tl vermis oldugum toplu bi alisverisim olmustu.. Badiler 3, takim 10 tlden fazla etmez.renkler solmus gorseniz. Ve toplu denilen alisverise 2.5 tl indirim yapilmisti hic unutmam. Urunlerin sifira yakin oldugu soylenildigi icin onemsemedim.Burada bir cok arkadastan bir cok alisverisim oldu. Kiminin urununden cok kendisini sevdim,kiminin urunleri gayet temiz ve guzel kullanilmisti. Memnun olmadigim irun olsa da sesimi diger guzel urunlerin hqtrina cikarmamisimdir. Fakat bu sozunu ettigim alisveris resmen icimde kaldi. Kendimi aptal yerine konmus hissettim.. Neden bilmiyorum. Paylasmak istedim..
Satarken paylaşilsa biliriz en azindan bende gecen hafta yasadim ayni şoku yipranmis ve 2 tanesi lekeli geldi urunler cope atmayi bile dusundum bayana yazdim profosyonel makinamla cektim falan yazmis ne alaka anlamadim ya!fotolardan hic belli olmuyordu pazara gidip ayni paraya sıfırlarini alabilirdim cok pisman oldum bende satis yapiyorum ama ufak tefek kusuru olanlari cok ucuza verdim onem verilmesi gerekiyor