Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımlar,
şikayetlerinizi dile getirirken gerçek isim soyad, adres yazmayın. İlgili yerlere resmi şikayette bulunmuşsunuz zaten, gerçek kimlik tespiti yapılır.
İsim soyad doğru mu yanlış mı? Belki bilmeden hiç haberi olmayan birinin adı zikrediliyor bilemeyiz.
Bu sebeple lütfen sadece kullanıcı adı olarak yazın.
Zaten rutin taramalarımız oluyor, çift üyelikleri atıyoruz siteden, bu olayla ilgili olarakta yöneticilerimiz bilgilendirildi.Birden fazla kullanıcı adı olanları periyodik şekilde kontrol edemez misiniz acaba?
Bu kişi eski kullanıcıyım demiş, sonrasında ortalığı Dallas'a döndürmüş. Testi kırılmadan alınabilecek önlemler var mıdır?
Evet Paramiz gitti urunler gelmedi.. Dolandirildik..
arkadaşlar merhaba. 2 gun önce basımdan geçen olayı sizler ile paylaşmak istiyorum. poyraz berk adlı kullanıcıdan tripper marka bebek arabası almaya karar verdım. whatsaap kanalıyla iletişime geçip anlaştık. bana kargolanmaya hazır bebek arabasının kutularının fotoğraflarını attı. bende herkesin bizler kadar iyi nıyetlı olacağını düşünüp inandım ve para transferi için banka hesabı ıstedım ama olmadığını belirtip ptt ye Eşinin adı olan ......adına yatırmamı ıstedı. bende yatırdım ve kargo takıp numarasını istedım. eşinin akıllı telefonu olmadığını dolayısıyla fotoğraf gönderemeyeceği ancak iş dönuşu kendisinin çekip göndereceğini belirtti. ancak saat aksam 8,30 olmasına ragmen ses soluk çıkmadı. whatsap a baktığımda fotograflarının sılınmiş ve aramama ragmen telefonlarımı bir türlü açmadı. esenyurt ptt yi arayıp adıma kargo olup olmadığını sordum. boyle bir kargonun olmadığı soyledıler. bende bu ısımle bir daha dolandırıcılık yapmasınlar dıye savcılığa başvurdum. allaha şukur avukat ve polis çevremız geniş. whatsap kayıtlarımız duruyor. bunun benım adıma önemlı bir delil olacağını söyledıler. allah ızın verırse hakkımızı fazlasıyla alacağız.
burdan bütün annelere soyluyorum. kesinlikle elden alışveriş yapın. poyraz berk adlı kullanıcıyla ve trıpper marka araba satanlara dıkkat edın. umarım bu mesajımı paylasırsınız.
Poyraz berk isimli kişi adı .....
Yeni
Hanımlar bu kadın dolandırıcıdır kamera yolladım yepyeni ve faturalı kanguruyu takas yapmaya anlaştık, bana dün kargoladım dedi kargolamayı bırakın benim kamerayı teslim almış (kargo kodu bende) kameran kırık, çalıntı vs senin cürmün ne ki babyjörn kanguru alıyorsun asıl ben seni polise şikayet edeceğim kızıma bak maymun gibi resmini profiline koymuş vs yazdıklarına inanamazsınız! Şuan şikayette bulundum taksideyim yoldan yazıyorum tüm belgeler ve gönderi kodu herşey bende, ettiği küfrün tehditin haddi hesabı yok. Kangurusunu isteyen kim artık, kameramı gönderse bile şikayetimi geri almayacağım. Kendisine geçmiş olsun.
Bana ve 3 arkadasa da ismini ...olarak vermis. Fakat adresler farkli ama ayni semt..
Gordum onu. Sanmam.zaten sozde 22 haftalikken yani yeni oglunu kaybetmis. Cocugu yok suan. O da baskasinin cocugudur. O fotoyu da bilincli koymustur. Ayrica verilen isim tc kimlik bunlar sahtedir.ARKADAŞLAR O KİŞİNİN PROFILINDE OĞLUNUN MEVLÜT RESMI VAR. DİLKAT EDERSENIZ ALTTA ISMI AÇIKÇA YAZIYOR.
Eğer sizdeki isimler yanlışsa o isimle ulaşmaya çalışın kendisine.
Şehir neresi peki?Gordum onu. Sanmam.zaten sozde 22 haftalikken yani yeni oglunu kaybetmis. Cocugu yok suan. O da baskasinin cocugudur. O fotoyu da bilincli koymustur. Ayrica verilen isim tc kimlik bunlar sahtedir.
Sehir Istanbul Esenyurt.Şehir neresi peki?
Gordum onu. Sanmam.zaten sozde 22 haftalikken yani yeni oglunu kaybetmis. Cocugu yok suan. O da baskasinin cocugudur. O fotoyu da bilincli koymustur. Ayrica verilen isim tc kimlik bunlar sahtedir.
Gordum onu. Sanmam.zaten sozde 22 haftalikken yani yeni oglunu kaybetmis. Cocugu yok suan. O da baskasinin cocugudur. O fotoyu da bilincli koymustur. Ayrica verilen isim tc kimlik bunlar sahtedir.
Sehir Istanbul Esenyurt.
Ben de Esma diye dusundum.ilk uyelik adi Esma Butikti. sonradan Poyraz Berk diye degistirdi.Benimle alışveriş yapamadı ya arkadaş olmaya çalıştı bence ismi esma olabilir gerçekten kızlar dedektif gibisiniz vallahi her detayı kacırmıyosunuz inşallah Rabbim yanınızda olur
Ben de Esma diye dusundum.ilk uyelik adi Esma Butikti. sonradan Poyraz Berk diye degistirdi.
Siz ne zaman konustunuz kendisiyle?Esma butik diyede mi açmış üyelik buarada isimdemi değiştiriyor ben bi gezip mesajlasmayı biliyorum vallahi bana çocuğu olduğunu söledi hatta konuşurken bebek sesi geliyordu demek ki eğer varsa çocuğunun boğazından haram lokma geçirmekten utanmıyor hiç eminim şuan okıyodur buraları başka üyelik çoktan açıp dolandırmaya devam ediyordur lütfen dikkat edelim kızlar elden almaya gayret gösterelim insan korkuyo valla
Siz ne zaman konustunuz kendisiyle?
Tam gününü hatırlamıyorum ama geçtiğimiz hafta sonu sanırım ben diğer hesabımın şifresini ve mail adresini unuttum bunu açtım bende ama benimle okadar samimi konuştu ki anlatamam şuan bu mesajları görmesem inanmazdım öyle bir sıcak yaklaşıyor ki hemcinsine benim hayatta böyle biri oldugu aklımdan geçmezdi demek buda onun yöntemiymiş
Ayni kullanici benimle de elimdeki tum urunler icin konustu urunu aldiktan sonra parayi yatirmayi istedi kabul etmedim istanbulda elden alabilecegi guvenligin bulundugu bir yerden alabilecegini belirttim mesajlasmanin devami olmadi.cevap gelmedi
Anladım.. Benimle de cok samimi ve iyi niyetli konusmustu.
Esim kamu görevlisi oldugu için bugun gerekli görüşmeleri yaptı.
Kısa zamanda buradan size güzel haberleri vereceğim inşaAllah.. Eşim fazla sürmez diyo.
Zaten diğer arkadaşlar da yasal takip başlatmışlar..