Arkadaslar
@serraelf le takasimiz oldu. Carsamba anlaştık persembe yollayamadim diye ozur bile diledim kendiside oda yollamamis zaten cuma kesin dedim ben gonderdim cuma kendisi yine gondermedi pazartesiye kesin dedi. Pazartesi gunu geldi ve pazartrdi kizim kiyafetlerini gondermiyor baska seyle takas yapalim diye beni zora soktu. Ben kizinin olan seylerini niye satiyosun die kizdim bile sonrasinda takas iptal diye anlastikk. Ertesi gun ben kizmla konustum takas yapalim dedi bende kizinin ahi kalir istemem kizima yaramaz dedim neler istiodun dedi ben resimleri gonderdim ama bi lcw elbise vardi onu unutmusum. Kendisi lcw de 3 dugmelik yer kadar delik varmis onu yamalarsin dedi :) birrde ona 20 tl istedi hahah dime bende yazmaya bile firsat bulamadim yirtik yamali seyi niye kizima giydireyim. Ben
evlaefe den ne elbiseler aldim bir gorseniz bunu cocukmu giymış dersiniz mis gibi hatta ondan onceki aldiklarimda cillop gibi 2.el aldiklarimi satmiyorum ama satsam satilacak gibiler ama ben bu bayandan aldiklarima soka girdim...Turkiye kotu bi halde derdi neymis demeyin bnmde icim aciyor ama memnuniyetsizligimi belirtmem lazim.. serraelf e attigim mesajin aynisini yaziyorum simdi. Kendi kendine takas yapmış ben inşallah gomleklerimi almazsın kesinlikle dokunmayacaksiniz diye yazdım kayıtları da mevcut ama okuyun anlayacaksınız. .
kendine takas yapmışsın ama ben kesinlikle gomleklerimi alma diye hatta kötü bir üslupla yazmıştım ne kadar doğru bu yaptığınız ve karşılığında bir o kadar yıpranmış ve kullanilmis polar yelek ve orjinal bile olmayan ve ısrarla orjinal dediğiniz pazar mali bir Koton elbise...
Kargo parasini ve pantolon ücretini göndermeniz bişey diyemem şaşırdım hatta kendi kendine takas yapan birinin ücreti ödeme dürüstlügü bir ilginç...
Hak mi helal mi haram mi ben allaha bıraktım siz gomleklere baktıkça mutlu olursunuz artık neyle neyi kendi kendime takasladim diyerek.. ben kk da bir serefsizden yırtık yamali bluzker aldım kızıma hakkımı helal etmiyorum dediğimde siz bana canı gönülden destek oluştunuz. Hata bende ama siz diğer arkadasa benle anlastiginiz halde ona dönüp ürünleri soran var öncelik sizin dediğinizde midem bulanmaliydi. Açıklamaniza inandığım için takas yaptım. İnsanları bir kere daha tanıma şansı verdiğiniz için Teşekkürler. Hayrını görün. Memnuniyetsizlik topigininede yazacağım haberin olsun. Numaramı silin birdaha görüşcegimizi sanmıyorum.
Diye aynısını kendisine de gönderdim Türkiye kan ağlıyor ama insanların birbirlerine haksızlık yapmalarına dayanamıyorum.kaliteden sapmamak lazım. . Zaman ayırıp okuduysaniz Teşekkürler .