Memnuniyetsizlik Topiği!

Gecmis olsun boyle bir canta 10 tl anca eder o bile fazla ...
@serraelf yuppe yuppe o kadar uzamis ki mevzu basindan isleminizi iptal edecektiniz.Karsilikli memnuniyet herseyden onemli ki ikinizde beni biliyorsunuz.Ikinizde suan cezalisiniz.yuksek ihtimal cezaniz bitince okuyacaksiniz.Rica ediyrum konuyu kapatalim ve uzamasin.
Aynen öyle cnm ama arkadaş hala çantasının vasat olmadığını söylüyor resimde yine iyi çıkmış .. 30 tl ye sıfır lisanslı çok güzel çantalar var ama marka diye bide sıfır gibi dedi diye almıştım arkadaştan ama saolsun enayi yerine koydu beni esim hakli olarak çok kızdı bana o sıfır alırız demişti bende yok deyip burdan almıştım ..

Aynen öyle cnm ama arkadaş hala çantasının vasat olmadığını söylüyor resimde yine iyi çıkmış .. 30 tl ye sıfır lisanslı çok güzel çantalar var ama marka diye bide sıfır gibi dedi diye almıştım arkadaştan ama saolsun enayi yerine koydu beni esim hakli olarak çok kızdı bana o sıfır alırız demişti bende yok deyip burdan almıştım ..
Ben kermesten aldi.gecen 5 tl ye barbieli benek resimleri var el insaf kullanacak cocuk

evet kızlar çok uzadı konu cidden karşılıklı ürünleri gönderin kapansın artık..

Uzun zaman sonra yine burdan bir alışveriş yapayım dedim ama malesef çok hayal kırıklığına uğradım aliata isimli üyeden sıfır gibi dediği okul çantasını aldım çantayı mesajla tekrar sordum durumu nedir etraftakilerin 2. el olduğunu anlamaması lazım dedim anlaşılmaz dedi ama çantayı bir görseniz sanki harebeden çıkmış ama arkadaş hala çantam iyi diyor üstüne üstlük 2. el alıyorsun ne bekliyorsun diyor .. Normalde sevmiyorum isim verip ortaya dökmeyi ama eşimle bile sorun yaşadım bu çanta için 41 tl verdin diye (30 çanta fiyatı gerisi havale ve kargo ücreti) winx kızlarının olduğu kısım sökülmüş ve diğer yerlerde her taraf kalkmış vaziyette .. Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum ..

sizde ürünü gönderin para iadesi alın..kötü durumda çanta basbayağı..

Daha yakından net foto istemek gerek alışveriş yaparken sonrasında kimse üzülmesin günah yani asgari ücrette bir insanın günlük kazancı herkesin durumu iyi değil hiçkimse özellikle çocuguna 2,el giydirmek istemez satıcı arkadaşlar ürün satarken elini vicdanına koyup ürün ile ilgili daha dürüst davransa kimse üzülmez üçkuruş kar uğruna allah katınta brde bunun hesap vermesi var.

littleaniqa littleaniqa Adli arkdasadan uyku seti alacaktim acil lazim olduğunu belirttim haber vermesi gerektiğini belirttim...ama önce fermuari bozuk dedi olsun dedim sonrada haber vermedi...bozuk olsada ayni fiyata bile alacaktim....lütfen duyarli olalim biraz daha isimi halletmesem onun yüzünden mağdur olucaktim .hallettimde sayilmaz ama idare ediliyor yan koruma yerine birsey katlayip koyunca...

Ben size zaten muhtemelen olmayacak dedim. Şu an yaptığınız çok ayıp.. Eşimle konuştum o 100 den vereceğimi zannettiği için izin vermiş ve içime sinmedi fermuarın bozuk olduğunu görünce yaptırayım dedim ona da evde kavga çıkardı. Ben de huzursuzluk çıkmasın diye vazgeçtim ve her şey havada kalmıştı. Haber verirsiniz demiştin. Kesin bir iş olsa ona göre davranılırdı.

Hakaretlerin biri bin para ya o göz göre göre söylenen yalanlara ne demeli
Takdir yüce divanın :KK9:Eki Görüntüle 1630257 En Büyük KKEki Görüntüle 1630259 Eki Görüntüle 1630258
Atmadan once cekmistim.Ben mis gibi ürünler gönderdim zarar verip koyarsan sasirmam..
Baba iade al diyen arkadaşlarım ben paketimı açma dediğim halde acildiysa iadeden neler cikar hayranı görsün ya da bnm gibi çöpe sokuversin...
Daha tek kelam yazmam...
Agir hakaretlerinde senin karakterin. Üstüme almıyorum.
İyi günler. ....
Senin ne kadar titiz oldugunu bilirim kiyafet konusunda buyuk husran olmus :KK43:
Uzun zaman sonra yine burdan bir alışveriş yapayım dedim ama malesef çok hayal kırıklığına uğradım aliata isimli üyeden sıfır gibi dediği okul çantasını aldım çantayı mesajla tekrar sordum durumu nedir etraftakilerin 2. el olduğunu anlamaması lazım dedim anlaşılmaz dedi ama çantayı bir görseniz sanki harebeden çıkmış ama arkadaş hala çantam iyi diyor üstüne üstlük 2. el alıyorsun ne bekliyorsun diyor .. Normalde sevmiyorum isim verip ortaya dökmeyi ama eşimle bile sorun yaşadım bu çanta için 41 tl verdin diye (30 çanta fiyatı gerisi havale ve kargo ücreti) winx kızlarının olduğu kısım sökülmüş ve diğer yerlerde her taraf kalkmış vaziyette .. Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum ..
Canta olayida ayni husranla bitmis
Uzucu boyle seyler heleki boyle urunleri alipta sevinecek bir cocugu dusunursek hayal kirikligi

Arkadaslar @serraelf le takasimiz oldu. Carsamba anlaştık persembe yollayamadim diye ozur bile diledim kendiside oda yollamamis zaten cuma kesin dedim ben gonderdim cuma kendisi yine gondermedi pazartesiye kesin dedi. Pazartesi gunu geldi ve pazartrdi kizim kiyafetlerini gondermiyor baska seyle takas yapalim diye beni zora soktu. Ben kizinin olan seylerini niye satiyosun die kizdim bile sonrasinda takas iptal diye anlastikk. Ertesi gun ben kizmla konustum takas yapalim dedi bende kizinin ahi kalir istemem kizima yaramaz dedim neler istiodun dedi ben resimleri gonderdim ama bi lcw elbise vardi onu unutmusum. Kendisi lcw de 3 dugmelik yer kadar delik varmis onu yamalarsin dedi :) birrde ona 20 tl istedi hahah dime bende yazmaya bile firsat bulamadim yirtik yamali seyi niye kizima giydireyim. Ben evlaefe evlaefe den ne elbiseler aldim bir gorseniz bunu cocukmu giymış dersiniz mis gibi hatta ondan onceki aldiklarimda cillop gibi 2.el aldiklarimi satmiyorum ama satsam satilacak gibiler ama ben bu bayandan aldiklarima soka girdim...Turkiye kotu bi halde derdi neymis demeyin bnmde icim aciyor ama memnuniyetsizligimi belirtmem lazim.. serraelf e attigim mesajin aynisini yaziyorum simdi. Kendi kendine takas yapmış ben inşallah gomleklerimi almazsın kesinlikle dokunmayacaksiniz diye yazdım kayıtları da mevcut ama okuyun anlayacaksınız. .

kendine takas yapmışsın ama ben kesinlikle gomleklerimi alma diye hatta kötü bir üslupla yazmıştım ne kadar doğru bu yaptığınız ve karşılığında bir o kadar yıpranmış ve kullanilmis polar yelek ve orjinal bile olmayan ve ısrarla orjinal dediğiniz pazar mali bir Koton elbise...
Kargo parasini ve pantolon ücretini göndermeniz bişey diyemem şaşırdım hatta kendi kendine takas yapan birinin ücreti ödeme dürüstlügü bir ilginç...
Hak mi helal mi haram mi ben allaha bıraktım siz gomleklere baktıkça mutlu olursunuz artık neyle neyi kendi kendime takasladim diyerek.. ben kk da bir serefsizden yırtık yamali bluzker aldım kızıma hakkımı helal etmiyorum dediğimde siz bana canı gönülden destek oluştunuz. Hata bende ama siz diğer arkadasa benle anlastiginiz halde ona dönüp ürünleri soran var öncelik sizin dediğinizde midem bulanmaliydi. Açıklamaniza inandığım için takas yaptım. İnsanları bir kere daha tanıma şansı verdiğiniz için Teşekkürler. Hayrını görün. Memnuniyetsizlik topigininede yazacağım haberin olsun. Numaramı silin birdaha görüşcegimizi sanmıyorum.

Diye aynısını kendisine de gönderdim Türkiye kan ağlıyor ama insanların birbirlerine haksızlık yapmalarına dayanamıyorum.kaliteden sapmamak lazım. . Zaman ayırıp okuduysaniz Teşekkürler .

arkadaşlar aranızdaki sorun nedir bilmiyorum dahil olmakta istemiyorum fakat koton elbiseyi ben sattım serraelf e yepyeni 2 3 kez giyilmişti üstelik 10 liraya verdim ve cevahir alışveriş merkezi koton mağazasında doğumgünü için alınmıştır. kotonun çakması yok zaten. pazarda varsa orjinal defolu falandır. nıke değilki sahetesi olsun. ayrıca ben sahte olan birşeyi ne giydiriyorum nede satarım. bunu söylemek istedim lütfen cevap yazmasın kimse zaten beni ilgilendiren bir durumda değil. benide herkes bilir. iyi günler herkese.

konu epey bir uzamış .bence artık son bulmalı..
çanta alan arkadaşa yazmak istedim bende tam boyut çekmemişsiniz foto ama normal okul çantası sanırım ,beslenme çantaaı da varmı.ben bu hafta hakan çantadan orjinal winx beslenme çantası ile beraber 110 tl ye aldım .sorunu sadece çektiğiniz yer ise içinde filan astarında yırtık yoksa fiyat çok iyi bence .zaten merak etme okullar açılsın 1 aya kalmaz yeni çanta da bu hale gelecek.üzülme diyr yazdım.biz 2.sınıftayız bu yıl geçen yıl aldığım çanta eskidi..bu yıl yeni aldım.

konu epey bir uzamış .bence artık son bulmalı..
çanta alan arkadaşa yazmak istedim bende tam boyut çekmemişsiniz foto ama normal okul çantası sanırım ,beslenme çantaaı da varmı.ben bu hafta hakan çantadan orjinal winx beslenme çantası ile beraber 110 tl ye aldım .sorunu sadece çektiğiniz yer ise içinde filan astarında yırtık yoksa fiyat çok iyi bence .zaten merak etme okullar açılsın 1 aya kalmaz yeni çanta da bu hale gelecek.üzülme diyr yazdım.biz 2.sınıftayız bu yıl geçen yıl aldığım çanta eskidi..bu yıl yeni aldım.
Canım tam boyut çekmeme sebebim net olmuyor o zamn yoksa çantanın önü tamamen dökülmüş vaziyette çantanın on kısmı benek benek tamamen soyulmuş zaten dikkatli bakarsan winx kızlarının olduğu kısım sökülmüş sıfırı zaten 60 civarı bisey bu çantanın 2. Eli temiz olsa belki eder 30 tl ama kaldiki bana 41 tl ye mal oldu malesef.. ve ben arkadaşa 2. el olduğu belli olmaması lazım dedim belli olmaz dedi kızım 2 ye gitse belki kullandirabilirdim ama yeni başlayacak okula bu şekilde vasat bi çanta ile yollayamam .. Arkadaş özelden ilgilense buradan yazmazdım bile çünkü sevmiyorum ortaya dökmeye insanların hatalarını .. 40 tl verip barbie lisanslı çanta aldım aptal kafamin derdine yanayım bosa 40 tl çöpe attım su el sıkışıklığımizda...

arkadaşlar uzun süredir doğru dürüst giremiyorm özelden yazanlar oluyor geç dönüyorum pazarlık yarım kalıyor derken benden yana madur olan varmı die bakayım dedim ama sürekli bi tartışma msjları kendi adımı bulamadım. neyse arkadalar cvplayamadığım herkesten burdanda özür dilerim. inş yeniden buralardayım. iki çocuk felaket zormuş bu aralar dah bi anladım. gerçi şikayetçi değilim şükürrr!

Canım tam boyut çekmeme sebebim net olmuyor o zamn yoksa çantanın önü tamamen dökülmüş vaziyette çantanın on kısmı benek benek tamamen soyulmuş zaten dikkatli bakarsan winx kızlarının olduğu kısım sökülmüş sıfırı zaten 60 civarı bisey bu çantanın 2. Eli temiz olsa belki eder 30 tl ama kaldiki bana 41 tl ye mal oldu malesef.. ve ben arkadaşa 2. el olduğu belli olmaması lazım dedim belli olmaz dedi kızım 2 ye gitse belki kullandirabilirdim ama yeni başlayacak okula bu şekilde vasat bi çanta ile yollayamam .. Arkadaş özelden ilgilense buradan yazmazdım bile çünkü sevmiyorum ortaya dökmeye insanların hatalarını .. 40 tl verip barbie lisanslı çanta aldım aptal kafamin derdine yanayım bosa 40 tl çöpe attım su el sıkışıklığımizda...
aslında 1 e başlayacak olunca insan heves ediyor geçen yıldan biliyorum.herşeyin yenisi iyisi olsun istiyor.keşke sende sıfır alsaydın olan olmuş artık.birdaha temkinli davranırsın .o üyeden bende alışveriş yaptım ve ürünler inanılmaz temiz ütülü ve beklentimin üstünde gelmişti.o yüzden şaşırdım.ve yazma gereği duydum.

A aliata nın bu çantasını bende sordum. Kullanım Durumu nedir? Dediğimde çok iyi dedi. Nekadar kullandınız zaman olarak? Diyorum başka bir şey sormuşum gibi cvp geldi. Zorla 2 yıl kullandıklarını söyledi. Çok geçmiş olsun. Eşimi dinlemeseydim o çanta bize gelecekti. :KK43:

A aliata nın bu çantasını bende sordum. Kullanım Durumu nedir? Dediğimde çok iyi dedi. Nekadar kullandınız zaman olarak? Diyorum başka bir şey sormuşum gibi cvp geldi. Zorla 2 yıl kullandıklarını söyledi. Çok geçmiş olsun. Eşimi dinlemeseydim o çanta bize gelecekti. :KK43:
Aaa 2 yıl mı kullanmışlar ben 1 sene sanıyordum.. Ben dinlemedim eşimi ve malesef kaldırıldım cnm ... Zaten mesajıma cevap dahi vermedi sadece ilk mesajima cevap verdi ondada asil ben şaşırdım senin şok olmana yeni gibi falan çanta dedi sonraki mesajında da sıfır almıyorsun ne bekliyorsun dedi çantanın içinin resmini de çekip koysam şuraya astar bez falan kalmamış incecik zar gibi bisey kalmis çantanın içerisin de 1 hafta kullanılsa yırtılır gider iç kısmı da

Zeymercim cok tesekkur ederim.Ben israrla dedimki giyilmedi.Benim kizim 8 yasinda yasina gorede yapili zaaten senden aldigim yelegin kizima olmasi imkansiz yegenime almisdim ama annesi onun cok kiyafeti var deyince vermekten vazgecdim.Yelek oylece kaldi katli duruyordu.Israrla kullanilmaktan yipranmis diyor.Ben ona bu yelegin durumu hakkinda bilgi vermisdim diger yunlu bi camasirdan ip ip olmus diye ozamanlar hic sesini cikarmadi bu kalsin diyede bisey demedi bende yikadim posete koydum.Simdi bilmemezlikten geliyor.Tabi ozamanlar takas yapacakdik.Ne alirsa kardi..Elbiseyide defalarca soyledigim gibi atineden aldigim gibi duruyordu kizima kucuk oldug icin hic giyemedi.Once ucuz cakma koton dedi sonra yipranmis pis dedi.TAKAS KONUSUNDADA TEKRAR TEKRAR SOYLUYORUM TAKAS KONUSUNDA CAYMASININ SEBEBI ISTEDIGI OLMADIGI ICIN CAYDI.BEN KARGOYU BU SEKILDE GONDERIRSEM SORUN OLACAGINI SOYLEDIM DAHA ANLAMAMZLIKTAN GELIYOR PAPAGAN GIBI AYNI SEYI TEKRARLIYOR.BEN SANA DEMEMISMIYDIM GOMLEKLERI PANTOLU ALIRIM DIYE SENDE KABUL ETMEMISMIYDIN.KAC KERE BOYLE DEDIK SONRA SOZUNDEN DONDUN.IKI KERE KARGO PARASI ODEMISIM PANTOLUN PARASINI KOYMUSUM BASDA ISTEDIKLERINIDE KOYMUSUM.DAHA BENDEN PARA BEKLIYOR. ZAATEN SON PARAMI KOYMUSUM!.SONRA ORTALIG VRLVELEYE VERIYOR VAY SOYLE VAY BOYLE DIYE.SANKI BANA ATLA DEVE VERDI KARSILIGINDA ALDIGIM IKI KIYTIRIK GOMLEK.BIRI ZAATEN YIPRANMIS.Kendinin hakareti yetmezmis gibi bide yardakcisi dusdu ortaliga.Onun ne karin agrisi varsa.Isde bi insan kendini bilmezse boyle fitne cikarmakdanda geri durmaz.Bitanesi yuppe kizdiysa vardir bisey demis niye yuppe hata yapamazmi dort dortlukmu peygambermi ne sacma bi l laf ya!O kizdiysa karsi taraf sucludur oylemi ?sen beni nekadar taniyosunki tohnet altinda birakiyosun.Senin bu sonuca varman icin iki tarafida cok iyi taniyor olman lazim.Laf olsun diye oyle yorum yapma hakkini sen kendinde nasil bulabiliyorsun.Insanlar ne kadar garip anlam vermek gercekten cok guc
O bitanesi benim sanırım her zaman böyle anılmak hoşuma gider. Ben kendimi anlatmayayım tabiki de sizin sempatik tavırlarınıza hayran kaldım..

Anlamadığım bişey var burası ikinci el yada elimizde fazla kalanı kullanılmamıs olanı değerlendirmek için mükemmel bir site adminler müthiş duyarlı alakalı bu yüzden öncelikle teşekkür ediyorum böyle bir site kurdukları için ve ilgili duyarlı oldukları için ama gel gelelim öyle şeyler oluyorki okuyorum ki şaşmak mümkün değil ben de burada ara sıra satışlar yapmış münkün olduğunca fiyatları ucuz tutmuş en markalısında da bu böyle olmuştur hata hiç yapmaya özen gösterenlerdenim bir hatam oldu oda uzun zaman önce kaldırdıgım bir ürünün ya kargoda yada bende oldugu zaman cadır çubugunun kırık olmasıydı karsı tarafla da hala görüşürüm anında telafısını de sundum ama saolsun kırmadı benı ve önemli olmadıgını söyledi yınede içimde hala utancı inşallah başka alışverişlerde telafım olucak ama froma bir bakıyorum ki magza fıyatı elli sunulan fiyat 40 pahalıymıs denıncede eee az gıydındık vs ler yada cevap vermemeler ben bundan çok rahatsızım bu gb insanların bu siteyi burdakı kurulan dostlukları hak etmediklerini düşünüyorum eyvallah herkesin maddi imkansızlıkları var yada birşeyi satıp alma ihtiyacı var ama pes diyorum biraz insaff burdakı resıme aldanıp ta alısverıs yapanları aptal yerıne koymayın şükür ben böyle bir duruma düşmedim ama düşeninde üzüntüsünü anlayan biri olduğum için yazma gereği duydum kimseyle derdim yok ama lütfen biraz insaflı olalım ve duyarlı olalım

Ben az giyilmis olan kiyafetle cok giyilmisi bir tutmam. Az giyilmise daha fazla ucret odeyebilirim. Fakat buradan bir alisverisimde soka ugramistim. Az giyilmis diye bir takima 15 tl, badilere 5 er tl vermis oldugum toplu bi alisverisim olmustu.. Badiler 3, takim 10 tlden fazla etmez.renkler solmus gorseniz. Ve toplu denilen alisverise 2.5 tl indirim yapilmisti hic unutmam. Urunlerin sifira yakin oldugu soylenildigi icin onemsemedim.Burada bir cok arkadastan bir cok alisverisim oldu. Kiminin urununden cok kendisini sevdim,kiminin urunleri gayet temiz ve guzel kullanilmisti. Memnun olmadigim irun olsa da sesimi diger guzel urunlerin hqtrina cikarmamisimdir. Fakat bu sozunu ettigim alisveris resmen icimde kaldi. Kendimi aptal yerine konmus hissettim.. Neden bilmiyorum. Paylasmak istedim..

Ben az giyilmis olan kiyafetle cok giyilmisi bir tutmam. Az giyilmise daha fazla ucret odeyebilirim. Fakat buradan bir alisverisimde soka ugramistim. Az giyilmis diye bir takima 15 tl, badilere 5 er tl vermis oldugum toplu bi alisverisim olmustu.. Badiler 3, takim 10 tlden fazla etmez.renkler solmus gorseniz. Ve toplu denilen alisverise 2.5 tl indirim yapilmisti hic unutmam. Urunlerin sifira yakin oldugu soylenildigi icin onemsemedim.Burada bir cok arkadastan bir cok alisverisim oldu. Kiminin urununden cok kendisini sevdim,kiminin urunleri gayet temiz ve guzel kullanilmisti. Memnun olmadigim irun olsa da sesimi diger guzel urunlerin hqtrina cikarmamisimdir. Fakat bu sozunu ettigim alisveris resmen icimde kaldi. Kendimi aptal yerine konmus hissettim.. Neden bilmiyorum. Paylasmak istedim..
.

İyide yapıyorsun arkadaşım paylaşmalıyız ki bu gb durumların önüne geçelim ben nacızane fikrimi beyan etmek istedim kaldı kı hepimiz insanınız illaki hata yapmak bizlere mahsus ama bunu karsı taraf telafi etmiyor ve aptal yerine koyuyorsa ben bile olmasam bu kişi söylerim para önemli değil bence de arkadan ah edilmesi çok kötü bir durum insan için

Katılıyorum size.ben mercekle inceler gönderirim ama bir iki kez aynı duyarlılığı göremedim.hatta bir keresinde uzun kollu bir badide 2 tane aynı renkle yama yapılmış yer var. Afedersiniz ama gerçek hayatlarında bi şeye imza atamadıkları için burada ticaret yapma havalarına bürünüyorlar. E noldu ben tüm çevreme bundan bişey almayın dedim o kaybetti ben değil. Bunun bide allah katı var 2 kuruş indirim yaptılar diye yırtık yamalı şeyleri gönderebiliyorlar. Demekki kendi çocuklarına öyle giydiriyorlar ki abes gelmiyor. Yapılacak bişey yok Allah bizi korusun kızlar.

.

İyide yapıyorsun arkadaşım paylaşmalıyız ki bu gb durumların önüne geçelim ben nacızane fikrimi beyan etmek istedim kaldı kı hepimiz insanınız illaki hata yapmak bizlere mahsus ama bunu karsı taraf telafi etmiyor ve aptal yerine koyuyorsa ben bile olmasam bu kişi söylerim para önemli değil bence de arkadan ah edilmesi çok kötü bir durum insan için

Para onemli degil dediginiz gibi. Burada sattiklarimla yine buradan kizima aliyorum..
Insanlik durustluk samimiyet guven olsun.. en onemlisi.. Ben insanlara guveniyorum urun alirken.. Devam edecegim..

X