Memnuniyetsizlik Topiği!

Bende ilk defa bir alışveriş yapacak oldm fiyatta size 40 olur diye mesaj attı. Daha sonra Demekki daha kârlı bir satış yapacalım anlayınca başkasına vermiş. Ama Allah var şu üründe eklendi diye vicdan rahatlatması yaptı sanırım. insanda kalite olmalı söz verilince durulmalıdır. Yazık böyle kişilik te insanlar çocukta yetiştiriyor sonra dürüstlük dersi verecek çocuğa..

Bende ilk defa bir alışveriş yapacak oldm fiyatta size 40 olur diye mesaj attı. Daha sonra Demekki daha kârlı bir satış yapacalım anlayınca başkasına vermiş. Ama Allah var şu üründe eklendi diye vicdan rahatlatması yaptı sanırım. insanda kalite olmalı söz verilince durulmalıdır. Yazık böyle kişilik te insanlar çocukta yetiştiriyor sonra dürüstlük dersi verecek çocuğa..

çok komiksiniz pazar günü 23 49 de mesaj atmışsınız ve size cevap vermişim 40 lira olur diye..ve sizden ses seda yok benmi peşinize düşecektim alıcakmısınız diye.. bir dahaki mesajınız ertesi gün yine 23.00 da tamam alıyım diye.. almak istiyorduysanız ürünleri ayırtırdınız.. ben müneccimmiyim sizin verdiğim fiyatı uygun bulup bulmadığınızı alıp almak istemediğinizi bileyim..

kaliteme, kişiliğime ve yetiştirdiğim çocuklara laf etmek de kesinlikle size düşmez ..haddinizi bilin.

İndirim yapildiktan sonra satilmasi etikmi? Evet çalisan insan oldugumdan nete istedigim saatlerde giremiyrm. madem baskasina satmak istiyorsunuz, parasiz kaldnz aceleniz var. Tabiki pesimden kosmayacaksnz.oncedn bu durumu benimle konusur acil sonuca baglarsinz.

İndirim yapildiktan sonra satilmasi etikmi? Evet çalisan insan oldugumdan nete istedigim saatlerde giremiyrm. madem baskasina satmak istiyorsunuz, parasiz kaldnz aceleniz var. Tabiki pesimden kosmayacaksnz.oncedn bu durumu benimle konusur acil sonuca baglarsinz.

hala hakaretvari konuşmalarınız devam ediyor.. bir ürünü almak istiyorsanız ayırtırsınız hanımefendi! kimse sizin aklınızdan geçeni okuyacak değil kimse bunu bilmek zorunda değil.. parasız kalıp kalmamışlığım sizi ilgililendirmez konuyu saptırmayın .. konu sizin fiyat sormanız benim size cevap vermem ve sizin 24 saat sonra tamam demeniz.. ben sizin çalışıp çalışmadığınızı nete hangi saatlerde girebildiğinizi vs bilmek zorunda değilim.. sizinle neyi konuşacaktım anlamış değilim siz sordunuz ben fiyat verdim ve cevap verme sırası sizdeydi.. burda her fiyat soran ürünü alıyor falanmı sanıyorsunuz siz ? ya forumun işleyişinden haberiniz yok yada oldukça eserekli bir tipsiniz..

evlaefe evlaefe dükkandan bir şarj aleti gönder :) o bilip bilmeden herşeyi beğenen parmaklarınla ilgili sanada diyeceklerim var:))

Bugun izinli olmamdan dolayi bu saatte cevap yazabiliyrm. Cok beklettigimi dusnmuyrm ilk mesajimda fiyat konusnda anlasmak seklinde olmus. muneccim olmaniza gerek yok alici son indirimi ister sanirm. Cevapta bekletmeme dusucesiyle , gece yarisi ;mesaj atmissinizmidir diye baktm.boyle birseyle karsilasinca hicbirsey soylemedm size buradada isminizi kullanmadm. ozelden bana mesaj atip kim oldugunu soranlarada isim vermedm.insanlar alisveriste ve yolculukta taninirmis dusturunca ;alisveris sonucu bir izlenimimi yazdm buraya. kendinizi mesajima muhatap almak zorunda degilsnz..

Bugun izinli olmamdan dolayi bu saatte cevap yazabiliyrm. Cok beklettigimi dusnmuyrm ilk mesajimda fiyat konusnda anlasmak seklinde olmus. muneccim olmaniza gerek yok alici son indirimi ister sanirm. Cevapta bekletmeme dusucesiyle , gece yarisi ;mesaj atmissinizmidir diye baktm.boyle birseyle karsilasinca hicbirsey soylemedm size buradada isminizi kullanmadm. ozelden bana mesaj atip kim oldugunu soranlarada isim vermedm.insanlar alisveriste ve yolculukta taninirmis dusturunca ;alisveris sonucu bir izlenimimi yazdm buraya. kendinizi mesajima muhatap almak zorunda degilsnz..

hala anlamak istemediğiniz birşey var.. ürün fiyatı sormuş olmanız indirim istemeniz o ürünü alacağınız anlamına gelmez ..burda günde kaç kişi fiyat soruyor sonra bir daha ses seda çıkmıyor.. ancak ürünü ayırtırsanız satıcı sizin için o ürünü saklar ki siz ayırtmadınız ..ayırtmış olsanız ve ben satmış olsam haklısınız ama öyle bir durum yok ortada..

ENABE ENABE nickli arkadaş burdaysa yazsın lütfen .. benden bir ayakkabı ayırmamı istemişti ve bende ayırdım kendisi unutmuş bende 5 ay kadar ayırdım ayakkabıyı .. bu süre içinde kendisine dönüpte bir kere bile sormadım ayırtmıştınız alıcakmısınız diye .. baktım ses çıkmıyor bu süre sonunda ayakkabıyı tekrar satışa koydum ve o zaman kendisi görüp ulaştı bana ayakkabıyı aldı..

ama sizin ithamlarınız yok daha karlı satmışım (hayır aynı fiyata sattım) yok parayamı ihtiycaım varmış , yok çocuk yetiştirmem yok kişiliğim.. siz hakaret ediyorsunuz resmen ve ben ismim saklı kimse kim olduğumu anlamadı diye sizin ithamlarınızın neden altında kalıyım tabiki cevap vereceğim..

ayrıca özelden soranlarada ismimi söyleyebilirdiniz.. söylememiş olmanız gibi bir lutfa ihtiyacım yok..

1. Mesj fiyatta anlaşma. 2. mesaj ürün hakkında akla takılan soruyu sorma ve sizin cevabınız ürünün satıldığı yönünde( bütün bu muhabbette aradan 1 gün bile geçmemis) evet buradan alışveriş yapmadım ama öncesinde yazılanları okudum. ürüne ilk kisi talip olduğunda, satan kişi o olmazsa deyip diğer kişilere mavi boncuk veriyor. isminizi vermemem sizi lütuflandirmak istediğimden değil, diğer alışverişlerinizi takip etmediğimden genelleme yapmayayım düşüncesiydi.

ama sizin de vermiş olduğunuz örnek takdire- şayan. bana son cümlede kullandığınız kelimeyi aklıma getirdi bu örnek(eserekli tip). bu kadar uzun beklenilmemeli tabii ki 5 ay içerisinde muhakkak sormamız gerekir di. ifrat ve tefrite güzel bir örnek olmuş.

diğer yazışmalarınızıda okudum ama yazmadan duramadım.memnuniyetsizliğinizi dile getirmişsiniz çok güzel yapılan tavrın yanlışlığınıda ama kimsenin buradaki bir anlaşmazlığından yola çıkarak kalitesi ve çocuk yetişmesi hakkında yorum yapazsınız.bence bu kimsenin haddi değil sırf bu yazdığınız son kelimeden dolayı haksızsınız ki aranızda ki anlaşmazlık sormuşsunuz alıcam ayırın diye net belitmemişsiniz kişide satmış bunu dile getirisiniz karşı taraf size söz ayırıyorum dedmiz siz ona rağman söz verdi tutmadı gibi bir yorum katarak konuyu nerelere taşımızşsınız.kaliteden bahsetmek için önce kendimizin kaliteli olması gerekir herkez çocuğunu elinden geldiğince dört dörtlük yetişriri bunun eleştiriside size kalmadı sanırım heleki 2 kelime yazıştığınız biri hakkında ne kadar peşin hükümlüsünüz.

Alisveriste insanlar taninir der buyukler bende boyle inanrm. bana guvensizlik verdi bu muhabbette.evet ayirin demedm ama en son ne kadar olur demek ve karsi tarafinda fiyat soylemesi ikili bir anlasmaya gidildiginin gostergesi. hic yoktan sizden haber cikmadi satiyrm diye bir mesaj atabilirdi bu surede.. sorun tabiki bu urunlere sahip olmak asla degil. Tabiki herkes en iyi anne olmaya calisr hayatinda ama hayatta yaptiklari seyler sirayet eder cocuga. ben konusmak dahiistmdm ama haksizlik yapildigni dusundugmden gercektn uzuldm. ilk mesaj bu uzuntuyle yazilmis ve diger alisverislerini bilmedigmden genelleme yapmayym dusuncesiyle adi verilmems. Buradaki memnuniyetsizliklere bakip bende yasadgm bir seyi yazma geregi duydm. Ben hala hakli oldugmu dusunyrm..

A
diğer yazışmalarınızıda okudum ama yazmadan duramadım.memnuniyetsizliğinizi dile getirmişsiniz çok güzel yapılan tavrın yanlışlığınıda ama kimsenin buradaki bir anlaşmazlığından yola çıkarak kalitesi ve çocuk yetişmesi hakkında yorum yapazsınız.bence bu kimsenin haddi değil sırf bu yazdığınız son kelimeden dolayı haksızsınız ki aranızda ki anlaşmazlık sormuşsunuz alıcam ayırın diye net belitmemişsiniz kişide satmış bunu dile getirisiniz karşı taraf size söz ayırıyorum dedmiz siz ona rağman söz verdi tutmadı gibi bir yorum katarak konuyu nerelere taşımızşsınız.kaliteden bahsetmek için önce kendimizin kaliteli olması gerekir herkez çocuğunu elinden geldiğince dört dörtlük yetişriri bunun eleştiriside size kalmadı sanırım heleki 2 kelime yazıştığınız biri hakkında ne kadar peşin hükümlüsünüz.
Ayrica pesinhukum degil iştir kişinin aynasi

Alisveriste insanlar taninir der buyukler bende boyle inanrm. bana guvensizlik verdi bu muhabbette.evet ayirin demedm ama en son ne kadar olur demek ve karsi tarafinda fiyat soylemesi ikili bir anlasmaya gidildiginin gostergesi. hic yoktan sizden haber cikmadi satiyrm diye bir mesaj atabilirdi bu surede.. sorun tabiki bu urunlere sahip olmak asla degil. Tabiki herkes en iyi anne olmaya calisr hayatinda ama hayatta yaptiklari seyler sirayet eder cocuga. ben konusmak dahiistmdm ama haksizlik yapildigni dusundugmden gercektn uzuldm. ilk mesaj bu uzuntuyle yazilmis ve diger alisverislerini bilmedigmden genelleme yapmayym dusuncesiyle adi verilmems. Buradaki memnuniyetsizliklere bakip bende yasadgm bir seyi yazma geregi duydm. Ben hala hakli oldugmu dusunyrm..
yazarak iyi yapmışsınız buna bir şey diyemeyiz benimde burada bir çok memnuniyetsizliğimi yazdığım konular var benim takıldığım şey iki kelime konuştuğunuz birine sizin istediğiniz şekilde algılamadı yada satıım diye yazmamasından dolayı çocuk eğitimi ve kaliteye konuyu getirmenizdi.yoksa karşı tarafa bu tavrından dolayı kırıldım yazsaydınız emin olun bir şey yazmazdım ama son yazdığınız cümleyi fazla buldum.inşallah bir daha böyle bir durumlada karşılaşmayın.

yazarak iyi yapmışsınız buna bir şey diyemeyiz benimde burada bir çok memnuniyetsizliğimi yazdığım konular var benim takıldığım şey iki kelime konuştuğunuz birine sizin istediğiniz şekilde algılamadı yada satıım diye yazmamasından dolayı çocuk eğitimi ve kaliteye konuyu getirmenizdi.yoksa karşı tarafa bu tavrından dolayı kırıldım yazsaydınız emin olun bir şey yazmazdım ama son yazdığınız cümleyi fazla buldum.inşallah bir daha böyle bir durumlada karşılaşmayın.

ama sizin de vermiş olduğunuz örnek takdire- şayan. bana son cümlede kullandığınız kelimeyi aklıma getirdi bu örnek(eserekli tip). bu kadar uzun beklenilmemeli tabii ki 5 ay içerisinde muhakkak sormamız gerekir di. ifrat ve tefrite güzel bir örnek olmuş.

kelime hazineniz ve bilginiz o kadar geniş ki, orda aslında ima ettiğim şeyin bile ne olduğunu anlamamışsınız:))
o örnek aslında tamamen sizin kendi kendinize hakkımda vermiş olduğunuz
1-paraya ihtiyacınız var galiba
2-daha karlı satmış olsa gerek vs gibi kararlar için yapılmış bir ironiydi..

öyle olsa bu şekilde aylarca ürün ayırmaz satardım .. açık açık yazdım bu sefer umarım anlarsınız..

hala haklı olduğunuza inanmanızda sizin ne kadar sabit fikirli olduğunuzu gösteriyor bence ki bu da bu konuşmalarımızın bir sonuca bağlanma olasılığını düşürüyor o yüzden size daha cevap vermeyeceğim..konuyu kendi açımdan burda kapatıyorum..

ama size bir teklifim var.. bundan bir 6 ay kadar sonra yani siz burdan alış ve satış yaptıktan bu platformda işlerin nasıl yürüdüğünü öğrendikten sonra tekrar konuşalım.. hala haklı olduğunuzu düşünecekmisiniz çok merak ediyorum açıkçası..

bakın burda benden alıyorum deyip hesap numarası dahi isteyip bir daha tek kelime etmeyenler var.. çok meraklı olsam onlara sorardım alıcakmısınız diye.. burda bir ürün sorup günlerce sıkıştırıldığımı biliyorum ben asla o durumu yaratmamak adına da kimseye dönüpte alıcakmısınız vazmıgeçtiniz diye sormam.. sanal bir ortamdayız ve birbirimizi tanımıyoruz.. ama aynen sizin dediğiniz gibi ayinesi iştir kişinin.. sizinkisi ise saldırgan tavırlarınız ve konuyu çocuklarıma kadar bağlayan uslubunuzdur..

Tesekkur ederim hayatta en onem verdigiiz sey guvense sinirleniyorsunuz. ben o hanimin mesaj bolumune uzuldugumu yazip ayrildm, alternatifi gosterdigindede tsk ettim. uzuntumu burada farkli dile getirmis olabiirm ama o bayanla polemige girmek icin yapmadm. benim bakis acim bu dile getirdm ve burayida ayriyeten takip edecegi aklima bile gelmedi. madem gormus birbirimiz hakkinda olusan iyi dilek ve temennileri dile getiriyrz:KK66:

A
Ayrica pesinhukum degil iştir kişinin aynasi
anlaşılan siz o kelimeleri yazdığınızdan dolayı kendinizi hatalı görmüyor haklı görüyorsunuz bende fikrimi söyledim kendimi daha fazla yoramıyacağım.toplam 2 kere yazıştığınız bir kişi için alışverişte tanıyarak,yaptığı satışlarıda aynası yaparak özlü sözlerlede haklılığınızı anlattınız ne diyelim 'Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az' diye bende bir atasözü ile sonlandırayım yazımı.

empti kurmaya calisyrm birisi bana uzuldm diye mesaj atack olsa geri donusm verir ayirn demedgnz icin sattim derdm. bu bile karsi tarafta olumsuz dusunceler olusturtmazdi. Bircok yerdeki satista ilk falanca sormus diye ikinci bekletilmis. ben bu urunu satiyrm sattim diye mesajta atilmamis. olumlu birsey dusunemem tabiki... Guven kalitedir.o urunlebaskasina satilmis olsa dahi verilen bir geri donusm karsi tarafi tatmin eder.. neyse birbirimizi anlayamiyrz bencede yormuyalm kendimizi...

X