- 24 Temmuz 2013
- 772
- 1.254
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benzer olayı bende yaşadım. Pazara kadar ayırın kesinleştirin indirim var deyince bende 3-4 ürün ayırttım biri beden büyük olduğu için vazgeçtim. Dolayısıyla ona uyan gömlekten de vszgeçtim. Haftasonu başka bi siteden alışveriş yaptığımı belirterek ve kusura bakmamasını nazikçe söyleyerek bir gömlek ve nevresimli Takım'ı almayı istediğimi ve 8 tl lik gömlek yüzde 20 indirimle 6.5 tl olur,, nevresimde 10 tl idi toplamda 15 tl olursa hemen hesap No yollayın yollayın yatırayım dedim fakat kendisi indirim üstüne yeterince indirim yapmış ve en iyisi hepsi Kalsın diyerek bana satmaktan vazgeçtiğini Yazmış. Bende tamm Gömleği de istemedim 1.5 tl için zarara giriyor herhalde nevresim takımını 10 tl alıyorum yine hesap No istedim 2-3 kere yazmamdan sonra 'benim çok karar değiştirdiğimi ve kendisinin de satmaktan vazgeçtiğini' Yazmış. Sustum ve cevap yazmadım.Ben özelden hiç bir şey yazmadım cevap haricinde tarzım değil çünkü bekletmem de güzel ürünler ekliyor dunuz sürekli gelip sizi rahatsız etmeyim diyey di ama siz iki saat kala satmıyorum diyorsunuz o fiyata olmaz deseniz zaten tamam derim çok ilginç bir davranış biçimiy di akşamdan olmaz satmıyorum diyebilir dinîz .
evet ben kırıldım hiç başıma gelmeyen birşeydi ve ben sadece burdan bunu söylemek istedim ne size ne ürünunü ze hiç bir kötü kelime kullanma dim kullanmam da iyi günler hayırlı satışlar
Çok teşekkür ederim paylaştığınız için evet saygı kesinlikle şart ve ben bu durumda yalnız olmadığimdan emindim zaten tekrar teşekkür ederimBenzer olayı bende yaşadım. Pazara kadar ayırın kesinleştirin indirim var deyince bende 3-4 ürün ayırttım biri beden büyük olduğu için vazgeçtim. Dolayısıyla ona uyan gömlekten de vszgeçtim. Haftasonu başka bi siteden alışveriş yaptığımı belirterek ve kusura bakmamasını nazikçe söyleyerek bir gömlek ve nevresimli Takım'ı almayı istediğimi ve 8 tl lik gömlek yüzde 20 indirimle 6.5 tl olur,, nevresimde 10 tl idi toplamda 15 tl olursa hemen hesap No yollayın yollayın yatırayım dedim fakat kendisi indirim üstüne yeterince indirim yapmış ve en iyisi hepsi Kalsın diyerek bana satmaktan vazgeçtiğini Yazmış. Bende tamm Gömleği de istemedim 1.5 tl için zarara giriyor herhalde nevresim takımını 10 tl alıyorum yine hesap No istedim 2-3 kere yazmamdan sonra 'benim çok karar değiştirdiğimi ve kendisinin de satmaktan vazgeçtiğini' Yazmış. Sustum ve cevap yazmadım.
Ben şaşırıyorum bu olaylara.
Buraya yazsam mı diye düşünmüştüm fakat vazgeçmiştim. Bir kişinin daha aynı şeyi yaşadığını okuyunca paylaşmak istedim.
Birbirimizi tanımıyor olabiliriz ama birbirimize saygılı olmalıyız...
________Hanımlar,
polemiğinize son verir misiniz yoksa ben her ikinize de polemik uyarısı verip konuyu bu şekilde kapatmanıza vesile mi olayım?
Sen cok iyi bi kadinsin bosver.Sikintili bisey yasamissin gecmis olsun mavilimmBen bu topiği bu0güne kadar hiç okumadım bulunmadim da dün yaşadığım olaya kadar .
Önceden alışveriş yaptığım ve cok da memnun olduğum bir arkadas dan tekrar ürün alıyor dum ürünler çok güzel di bir kaç gün önce topic ine yazmıştı sınavlarım var ürünleri ne yüzde yirmi indirim uygula misti bende benim ürünleri durdur ben kesin gelip alaçam dedim benim için bir kere sorunsuz alışveriş yaptığım kişiye biraz tolerans tanır sandım yok kimseye öncelikolmaz dedi onuda kabul ettim pazar buluşup alacak tim analdigim ürünler 97 lira tuttu bir sandalet vardı onuda alacak kişi almassa ekleyim mi defadedi bende ekle fiyat sordum hepsi 109 tuttu bende sabah hava güzel olursa gelip alırım dedim ikiz çocuklarım var arabam yok dedim sabah 8 de mesaj attım geliyorum 109 tutuyor aldıklarım 105 yapsak olurmu sadece pazarlık yaptım hazırlanıyor dum mesaj geldi saat on gibi yedi lira ya sandalet olurmu yüzde yirmi yetmiyor mu zaten sizin emir kipi konuşma larınızdan sinir oldum diğerleri ni de almayın dedi .
çok şaşırdım ben size emir kip li konuşmadım başkasına sinirlenip benden çıkarmayın sinirini zi dedim
yok siz sinir etti niz dedi
işte emir kipi olan konuşmamız
ben almaya geleceğim dedim pazar günü son gün dedi istisna yapmıyorum dedi
bende tamam gelemes sem satın bende ikiz çocukla ha diyince çıkamıyorum yazdım .
son iki saat kala almayın dedi sizesizce bu doğru dürüst bir davranış mı tekrar satışa çıkardı ürünleri
ben iki yimyıldır burda çeşitli arkadaş lardan ürün aldım hiç de sorun yaşamadım ama o arkadaş bu tutumuy la daha çok yaşar sadece şunu söylemek istiyorum kendisine eğer okur sa birini kırın ca gece rahat uyuya bildimi
Teşekkürler evlaefe cim beni tanıyıp böyle düşünme ne çok sevindim gerçekten . . .duygular düşünceler karşılıklı canım. ..Sen cok iyi bi kadinsin bosver.Sikintili bisey yasamissin gecmis olsun mavilimm
Ne alaka...Yönetici uyarısından sonra dahi kaç defa yazıldı.
Mavili38'e satış yapılmamasının nedeni, aşağıdaki emir addeden konuşmaları idi:
"Tamam sen hesapla bana bildir
Yeşil mont tu da ekle
Tamam sen ayir onları .
Ikisinide bana ayir
Tamam onlarda ekle"
Msthn isimli arkadaş ise çok fazla fikir değiştirdi, o istedi diye başkasına veremedim bazı ürünleri, sonra vazgeçince ortada kaldı o ürünler.
Başlıca sebep olarak tam alaka.Ne alaka...
Konuya mune noktayi koymus daha neyin aciklamasini yapiysun kiBaşlıca sebep olarak tam alaka.
Mune Hanım yazdıktan sonra yazılmaya devam edildi. Ona binaen canım.Konuya mune noktayi koymus daha neyin aciklamasini yapiysun ki
Yönetici uyarısından sonra dahi kaç defa yazıldı.
Mavili38'e satış yapılmamasının nedeni, aşağıdaki emir addeden konuşmaları idi:
"Tamam sen hesapla bana bildir
Yeşil mont tu da ekle
Tamam sen ayir onları .
Ikisinide bana ayir
Tamam onlarda ekle"
Msthn isimli arkadaş ise çok fazla fikir değiştirdi, o istedi diye başkasına veremedim bazı ürünleri, sonra vazgeçince ortada kaldı o ürünler.
Sanırım yanlış yere yazdınSevgi deryası arkadaşımdan elbise aldım ona sonsuz teşekkür ediyorum hem ürünler ,ürünlerin güzelliği ,temizliği ve yeniliği için hem de hediyeler için bir değil bir sürü hediyesi için çokkkkk teşekkür ediyorum arkadaşımdan güvenle alışveriş yapabilirsiniz tekrar tekrar teşekkür ediyorum
Aaaaaa evet dalgınlık mi diyeyim yorgunluk mu bilmemSanırım yanlış yere yazdın