- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cevap vermek için kayda değer bir yazı yazdığınızı düşünmüyorum yinede benden birçok arkadaşım ürün Aldı size '' ev taşıdığımı ve ilgilenemediğimi söyledim!!!!'' Ürün arabada gelip gidiyor fırsat olmadığı için aranmıyor kendinizi Dünya'nın merkezinde zannetmeyin lütfen...sizin alacağınız 1 Parça ürün ben dünya kadar oyuncak sattım burda memnun KALDILAR herkesin ne yaşadığını bilmeden yorum yapma Hakkı'na sahip değilsiniz Kaldıki cevap vermek istesem dahi telefonum yurtdışından geldiği için kapandı ve işletene kadar bu süre zarfında kapalıydı sevgili üye'!'asaga nickli arkadaşımızdan alışveriş yapacaktım hatta elden nerede teslim alacağımizi da konuştuk ancak hiç bir iletişim bilgisi vermedi ve buradan da dönüş yapmadı. Yarıyolda bırakıyor kendisi. Alışveriş yapacaklara duyurulur!
Haklısın diyebilecek çok fazla birşeyim yok tamamen unutkanlığımdan ve ilgilenemememden Kaynaklı bir sorun benim hatam zor bir dönemden geçiyorum fakat Dediğin gibi meblağ çok küçükte olsa üstüne düşmem gerekirdi aslında bikaç kere cevap yazdım ama yine ilgilenmedim kesinlikle yok saymadığım birisin bilmeni isterim hernekadar burda senden bu Yazıyı okuduğuma üzülsemde tamamen benden Kaynaklı bir durumdan oluştuğu için özür diliyorum...Benim ki bir sitem asaga için;
Aylar aylar önce anlaştığımız bir ürün için aynı gün ödeme yaptım.
Arada bazı alışveriş muhabbetimiz oldu teslimat gecikti.
Sonra anlastigimiz durumlar uygulanamayinca uzerinden bir kaç ayda geçince ben Vazgeçtim.
Bu arada konuştuk sıkıntılı durumları anlayışla karşıladim ama nihayetinde bir sonuç alamayınca ve ödemesini yaptığım ilk urun de elime gecmeyince iade istedim ama yine de sonuç alamadım..
Bu anlattığım süreç toplamda yaklaşık 4 aylık bir süreç..
İdare etmek, anlayış göstermek ya da yardımcı olmak bana uzak şeyler değil özellikle de muhabbetim olan arkadaşlarım için.
Ama yine de bir cevabı ya da sonucu hakettigimi düşünüyorum.
Benden de ödeme bekleyen arkadaşlar yok değil ama nezaketen bile olsa karşıdakine ödemeye ilgili bilgi vermek lazim özellikle de karşın daki senin için degerliyse..
Tutar az ya da çok hic farketmez niyet önemli ve değer...
İyi kotu pek çok arkadaşımız la alisverisim oldu elimden geldiğince bana davranılmasını istediğim gibi davrandim herkese..
Sonuç itibariyle yok sayilmayi hak etmedigimi düşünüyorum.
Ve asaga helal olsun!
cevap vermek için kayda değer bir yazı yazdığınızı düşünmüyorum yinede benden birçok arkadaşım ürün Aldı size '' ev taşıdığımı ve ilgilenemediğimi söyledim!!!!'' Ürün arabada gelip gidiyor fırsat olmadığı için aranmıyor kendinizi Dünya'nın merkezinde zannetmeyin lütfen...sizin alacağınız 1 Parça ürün ben dünya kadar oyuncak sattım burda memnun KALDILAR herkesin ne yaşadığını bilmeden yorum yapma Hakkı'na sahip değilsiniz Kaldıki cevap vermek istesem dahi telefonum yurtdışından geldiği için kapandı ve işletene kadar bu süre zarfında kapalıydı sevgili üye'!'
Tabii ki iade hakkınız var.Önce kişiyle görüşüp beklentinizin dışında ürünlerin geldiğini belirtmeniz iyi olurdu.Görüştününüz mü bilmiyorum ama.Üzüldüm.Merak ediyorm iade hakkimiz var mi. 35liralik urun aldım 10da kargo etti 45.aldigim ürünlere bakiyrm bir iki ürün haric fiyasko. .yapmayin gözünüzü seveyim ya. .hediye de koymayin öyle ürünlere. Resimde bakiyosun renkler gzl hoş. eline aliyosun şok! !! Leke mi dersin ssolukluk mu ne ararsan...
benim de basima geldi . kiyafetleti gorunce sok olmustum. ozellikle kiyafet alirken iki kere dusunmek lazim.Merak ediyorm iade hakkimiz var mi. 35liralik urun aldım 10da kargo etti 45.aldigim ürünlere bakiyrm bir iki ürün haric fiyasko. .yapmayin gözünüzü seveyim ya. .hediye de koymayin öyle ürünlere. Resimde bakiyosun renkler gzl hoş. eline aliyosun şok! !! Leke mi dersin ssolukluk mu ne ararsan...
kim o canım söyle de bizde ona göre davranalım..Iadeli ürün satmiyomus arkadas...ama yinede kargoyu odersem alrmis.bende zaten getir kargoya on tl götür on tl para sacmaya yer ariyodum. .okuyosa duyrulur helal etmiyorum canim !!! Oturup bu isin hesabini yapmicam.tartismayada girmicem.Senden o para misli misli çıkar zaten..
Iadeli ürün satmiyomus arkadas...ama yinede kargoyu odersem alrmis.bende zaten getir kargoya on tl götür on tl para sacmaya yer ariyodum. .okuyosa duyrulur helal etmiyorum canim !!! Oturup bu isin hesabini yapmicam.tartismayada girmicem.Senden o para misli misli çıkar zaten..
Ben özelden hiç bir şey yazmadım cevap haricinde tarzım değil çünkü bekletmem de güzel ürünler ekliyor dunuz sürekli gelip sizi rahatsız etmeyim diyey di ama siz iki saat kala satmıyorum diyorsunuz o fiyata olmaz deseniz zaten tamam derim çok ilginç bir davranış biçimiy di akşamdan olmaz satmıyorum diyebilir dinîz .Mavili38 Hanım,
İsmimi de yazsaydınız iyi olurdu, 20% indirim diyince ben olduğum belli oluyor zaten.
Sandaleti başkası aldı, almazsa ekleyeyim mi demiştim, nasıl vereyim, bir de versem bile niye o paraya vereyim?
İlk alışverişte yaklaşık 2 ay bekledim, bunda da süre 1 ayı geçti. Paranın zaman değeri denen bir kavram mevcuttur finansta. Bekle bekle nereye kadar.
Siz çocuklarınızı öne sürdünüz bekletmeye, benim de çocuğum var, ben de ayarlıyorum onun programını, kursunu, aktivitesini. Kaldı ki 1 ay yeterli nasıl gelmiyor bir ürünü almak için. Aramızda sadece bir otobüslük mesafe var.
Sınavlarım var önümde, nasıl istisna yapıp size vereydim vaktimi, ben günde 16 saat masa başından kalkmazken.
Ha bir de emir kipi konuşmalarınıza neyse dedim önce ama sürekli kendinize göre herkesi ayarlamaya çalışıyorsunuz, hem konuşma şeklinizi kabul etmiyorsunuz ki mesajda yazıyor ekle, ayır diye, hem de sürekli indirim üstüne indirim istiyorsunuz.
Ben bu ürünleri pamuk şekeri ile mi aldım acaba? Uzaktan kumandalı araba 100 liraya alınmış, içine 10 liralık pil takmışım, 20 liraya ver alayım ne demek yahu?
Yok tutumuydu, yok kalp kırmasıydı, yok gece uyumasıydı....Emir vermek ne demek Allahaşkına?
Alıcı ayırtıp bekletip vazgeçer, ben de içime sinmez vazgeçerim. Bir sürü makul sebep vuku bulmuş zaten.
Özelden yazmaya devam ettiniz, gene devam edersiniz muhtemelen. Gene cevap vermem, siz kendi kendinize konuşursunuz.