Memnuniyetsizlik Topiği!

asaga nickli arkadaşımızdan alışveriş yapacaktım hatta elden nerede teslim alacağımizi da konuştuk ancak hiç bir iletişim bilgisi vermedi ve buradan da dönüş yapmadı. Yarıyolda bırakıyor kendisi. Alışveriş yapacaklara duyurulur!

Benim ki bir sitem asaga için;
Aylar aylar önce anlaştığımız bir ürün için aynı gün ödeme yaptım.
Arada bazı alışveriş muhabbetimiz oldu teslimat gecikti.
Sonra anlastigimiz durumlar uygulanamayinca uzerinden bir kaç ayda geçince ben Vazgeçtim.
Bu arada konuştuk sıkıntılı durumları anlayışla karşıladim ama nihayetinde bir sonuç alamayınca ve ödemesini yaptığım ilk urun de elime gecmeyince iade istedim ama yine de sonuç alamadım..
Bu anlattığım süreç toplamda yaklaşık 4 aylık bir süreç..
İdare etmek, anlayış göstermek ya da yardımcı olmak bana uzak şeyler değil özellikle de muhabbetim olan arkadaşlarım için.
Ama yine de bir cevabı ya da sonucu hakettigimi düşünüyorum.
Benden de ödeme bekleyen arkadaşlar yok değil ama nezaketen bile olsa karşıdakine ödemeye ilgili bilgi vermek lazim özellikle de karşın daki senin için degerliyse..
Tutar az ya da çok hic farketmez niyet önemli ve değer...
İyi kotu pek çok arkadaşımız la alisverisim oldu elimden geldiğince bana davranılmasını istediğim gibi davrandim herkese..
Sonuç itibariyle yok sayilmayi hak etmedigimi düşünüyorum.
Ve asaga helal olsun!

cevap vermek için kayda değer bir yazı yazdığınızı düşünmüyorum yinede benden birçok arkadaşım ürün Aldı size '' ev taşıdığımı ve ilgilenemediğimi söyledim!!!!'' Ürün arabada gelip gidiyor fırsat olmadığı için aranmıyor kendinizi Dünya'nın merkezinde zannetmeyin lütfen...sizin alacağınız 1 Parça ürün ben dünya kadar oyuncak sattım burda memnun KALDILAR herkesin ne yaşadığını bilmeden yorum yapma Hakkı'na sahip değilsiniz Kaldıki cevap vermek istesem dahi telefonum yurtdışından geldiği için kapandı ve işletene kadar bu süre zarfında kapalıydı sevgili üye'!'

Haklısın diyebilecek çok fazla birşeyim yok tamamen unutkanlığımdan ve ilgilenemememden Kaynaklı bir sorun benim hatam zor bir dönemden geçiyorum fakat Dediğin gibi meblağ çok küçükte olsa üstüne düşmem gerekirdi aslında bikaç kere cevap yazdım ama yine ilgilenmedim kesinlikle yok saymadığım birisin bilmeni isterim hernekadar burda senden bu Yazıyı okuduğuma üzülsemde tamamen benden Kaynaklı bir durumdan oluştuğu için özür diliyorum...

O halde yazdığım mesajları copy paste yapayım. Cevap vermeye değer bulmadığınız mesajları arkadaşlarda görsün.
Sondan üçüncü:
Ostimin neresi biz almaya gelelim ancak mümkünse biz almadan sizdeki ürünündetaylı fotoğraflarını görelim
Sondan ikinci
Görebiliyor muyuz
Son mesaj:
Sizden haber bekliyorum

İlgilenilmek için demek ki sizden onlarca ürün almak gerekiyor...

Merak ediyorm iade hakkimiz var mi. 35liralik urun aldım 10da kargo etti 45.aldigim ürünlere bakiyrm bir iki ürün haric fiyasko. .yapmayin gözünüzü seveyim ya. .hediye de koymayin öyle ürünlere. Resimde bakiyosun renkler gzl hoş. eline aliyosun şok! !! Leke mi dersin ssolukluk mu ne ararsan...

Tabii ki iade hakkınız var.Önce kişiyle görüşüp beklentinizin dışında ürünlerin geldiğini belirtmeniz iyi olurdu.Görüştününüz mü bilmiyorum ama.Üzüldüm.

benim de basima geldi . kiyafetleti gorunce sok olmustum. ozellikle kiyafet alirken iki kere dusunmek lazim.

Arkadaşlar ne kadar sabırlı , iyi niyetli insanlarsınız (mağdur olanlar için soyluyorum)) Allah'a havale edin o ayrı haram lokma kursaktan geçmesin ama bilişim çağındayız yani ip den tut banka hesap bilgileri adresi adı soyadı olmalı önce bunları bi alın gerisi kolay

Iadeli ürün satmiyomus arkadas...ama yinede kargoyu odersem alrmis.bende zaten getir kargoya on tl götür on tl para sacmaya yer ariyodum. .okuyosa duyrulur helal etmiyorum canim !!! Oturup bu isin hesabini yapmicam.tartismayada girmicem.Senden o para misli misli çıkar zaten..

kim o canım söyle de bizde ona göre davranalım..

kargo ücretini paylaşmayıdamı kabul etmiyor,

Ben bu topiği bu0güne kadar hiç okumadım bulunmadim da dün yaşadığım olaya kadar .
Önceden alışveriş yaptığım ve cok da memnun olduğum bir arkadas dan tekrar ürün alıyor dum ürünler çok güzel di bir kaç gün önce topic ine yazmıştı sınavlarım var ürünleri ne yüzde yirmi indirim uygula misti bende benim ürünleri durdur ben kesin gelip alaçam dedim benim için bir kere sorunsuz alışveriş yaptığım kişiye biraz tolerans tanır sandım yok kimseye öncelikolmaz dedi onuda kabul ettim pazar buluşup alacak tim analdigim ürünler 97 lira tuttu bir sandalet vardı onuda alacak kişi almassa ekleyim mi defadedi bende ekle fiyat sordum hepsi 109 tuttu bende sabah hava güzel olursa gelip alırım dedim ikiz çocuklarım var arabam yok dedim sabah 8 de mesaj attım geliyorum 109 tutuyor aldıklarım 105 yapsak olurmu sadece pazarlık yaptım hazırlanıyor dum mesaj geldi saat on gibi yedi lira ya sandalet olurmu yüzde yirmi yetmiyor mu zaten sizin emir kipi konuşma larınızdan sinir oldum diğerleri ni de almayın dedi .
çok şaşırdım ben size emir kip li konuşmadım başkasına sinirlenip benden çıkarmayın sinirini zi dedim
yok siz sinir etti niz dedi
işte emir kipi olan konuşmamız
ben almaya geleceğim dedim pazar günü son gün dedi istisna yapmıyorum dedi
bende tamam gelemes sem satın bende ikiz çocukla ha diyince çıkamıyorum yazdım .
son iki saat kala almayın dedi sizesizce bu doğru dürüst bir davranış mı tekrar satışa çıkardı ürünleri
ben iki yimyıldır burda çeşitli arkadaş lardan ürün aldım hiç de sorun yaşamadım ama o arkadaş bu tutumuy la daha çok yaşar sadece şunu söylemek istiyorum kendisine eğer okur sa birini kırın ca gece rahat uyuya bildimi

Mavili38 Hanım,

İsmimi de yazsaydınız iyi olurdu, 20% indirim diyince ben olduğum belli oluyor zaten.
Sandaleti başkası aldı, almazsa ekleyeyim mi demiştim, nasıl vereyim, bir de versem bile niye o paraya vereyim?
İlk alışverişte yaklaşık 2 ay bekledim, bunda da süre 1 ayı geçti. Paranın zaman değeri denen bir kavram mevcuttur finansta. Bekle bekle nereye kadar.
Siz çocuklarınızı öne sürdünüz bekletmeye, benim de çocuğum var, ben de ayarlıyorum onun programını, kursunu, aktivitesini. Kaldı ki 1 ay yeterli nasıl gelmiyor bir ürünü almak için. Aramızda sadece bir otobüslük mesafe var.
Sınavlarım var önümde, nasıl istisna yapıp size vereydim vaktimi, ben günde 16 saat masa başından kalkmazken.
Ha bir de emir kipi konuşmalarınıza neyse dedim önce ama sürekli kendinize göre herkesi ayarlamaya çalışıyorsunuz, hem konuşma şeklinizi kabul etmiyorsunuz ki mesajda yazıyor ekle, ayır diye, hem de sürekli indirim üstüne indirim istiyorsunuz.
Ben bu ürünleri pamuk şekeri ile mi aldım acaba? Uzaktan kumandalı araba 100 liraya alınmış, içine 10 liralık pil takmışım, 20 liraya ver alayım ne demek yahu?
Yok tutumuydu, yok kalp kırmasıydı, yok gece uyumasıydı....Emir vermek ne demek Allahaşkına?
Alıcı ayırtıp bekletip vazgeçer, ben de içime sinmez vazgeçerim. Bir sürü makul sebep vuku bulmuş zaten.
Özelden yazmaya devam ettiniz, gene devam edersiniz muhtemelen. Gene cevap vermem, siz kendi kendinize konuşursunuz.

Ben özelden hiç bir şey yazmadım cevap haricinde tarzım değil çünkü bekletmem de güzel ürünler ekliyor dunuz sürekli gelip sizi rahatsız etmeyim diyey di ama siz iki saat kala satmıyorum diyorsunuz o fiyata olmaz deseniz zaten tamam derim çok ilginç bir davranış biçimiy di akşamdan olmaz satmıyorum diyebilir dinîz .
evet ben kırıldım hiç başıma gelmeyen birşeydi ve ben sadece burdan bunu söylemek istedim ne size ne ürünunü ze hiç bir kötü kelime kullanma dim kullanmam da iyi günler hayırlı satışlar

2 saat kala mı??? Dün sabah 8'deki mesaj:" almaya geleceğim inşallah"
Aportta bekle diyor hanım, hava güzel olursa gelecekmiş diye de önceden yazmış.
Emirler, pardon o neydi kardeş? Ben maraba, sen ağasen? Mağaza tezgahtarına bile size zahmet olmazsa yapar mısınız, eder misiniz diye soruyoruz. Kibarlık zor birşey değil!
Kırılmışmış...
Emirli konuştuğunuz için, indirim üstüne indirim istediğiniz için satmıyorum diyorum, ah yukrda yazmış öyle dememişim. Vazgeçmişim. Sebep sensin kardeşim, senin davranışların. bizim kalp taş mübarek! emir almaya geliyoruz buraya. O konuya ilişmek yok, kalp kırıklığından yürü, pislik atmaktan sola dön. Çocukları öne sürme caddesine varana kadar dümdüz devam et. Bizim çocuk fasulye sırığı!!! Bi Pazarımız var ailecek, onda da emir bekleyeceğiz.
Özelden mesaj yazılmamışmış. Kimin mesajı duruyor orda, yaz bakalım ben de durmadan yazacağım. Tepem iyice attı bu sefer!

Inşallah Allah izin verirse anlamında denilmiş bir kelime ve evet Allah da izin vermedi sonuçta eee herseyde var bir hayır
ve benim üslubu ma bibakin bide kendi zinkine ben ağzı mi hiç bozmadım bozmıy cam da

Üslup mu? Emir veren kim kardeşim, kaç defa yazmışsın, ekle, ayır, yap, et diye. Ne üslubundan bahsediyorsun, Kadınlar Kulübü'ne bakın, edin diyerek (orada yap et demek olmaz tabii) sempati toplamaya çalışıyorsun. İşi dine bağlamaya çalışmışsın ama gayet teknik ve basit bir açıklaması var: benim içime sinmedi davranışların, emir kipi konuşmaların. Etki-tepki kuramı işledi neticede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…