Memnuniyetsizlik Topiği!

menuniyetsiz olmamak için bakış açınızı değiştirinn

rica ederm.canm yeni arkadaslar magdur olmasin sen zaten yasadin sıkıntıyü

aslında nurti üzerinden bana ulaşmış. şaşırdım nasıl bulduğunu. değişik tekliflerde bulunmuş helalleşmek adına. önce kabul etmedim. çok istekli olunca peki dedim o zaman benim adıma başkasına yollayın ihtiyacı olan birine ben olmuş sayarım dedim. o da olmadı. sonra dedim tamam ben yine parasıyla alacaktım bir ayakkabı vardı kargosunu karşılayıp ayrıca hediye de yollayacaktı.sonra hiç cevap vermedi. gördüm ki o ayakkabı burdaki konusunda satılmış. ben de üstelemedim. ilgilendirmiyor artık beni.

Ben bit pazarinida uyardm dikkat etmekgerek magduriyet adina

evlaefe ye gecikmiş bir teşekkürüm var :) aldığımız ürünleri çok sevdik özellikle cekete bayıldık. Bir de hediye de göndermişti bize. Çok çok teşekkür ederim cnm. Memnun oldum tanıştığımıza.

Satısa cıkan ürünleri adeta bedavaya getırmeye calısan ve ıstedığı fıyat kabul edilmediğinde saldırıya gecen arkadaslar(Tıp kı magazayı satın alıyormus gibi tavırlar),sürekli özelden sorup cevap verıldığınde tekrar dönüş yapmayan arkadaslar karsınızdaki bir insan biraz insaflı olun.Burada satıs yapma amacı nedır acaba herkes bır ıhtıyacını karsılamak ıcın burada( ya takasla ya da parayla).

bişey sorucam swear adlı üye napmış ben ondan ayakkabı aldım ama birinize sattığı ürünü mü gönderdi bana

ya bedne toplu ürün aldım kızının ihtiyacı var diye yani ben kendisinide kırmak istemem onada teşekkür yazmadım zaten çünkü büyük hayal kırıklığı yaşadım ama önemsemedim çünkü ürünler ikinci el olunca kendimi suçladım açıkçası

aldım ya ama inan resimler pırıl pırıldı gelince şok oldum ama dedim ya bende hata siteye koyduğu fotodan başka foto istemedim.gerçi içinde çok yeni olanlarda vardı şimdi haksızlıkta etmeyim ama asla fotodaki gibi olmayanlarda vardı

[QUE="evlaefe, post: 39643500, member: 459140"]iste kitara da bu sorunla karsilasti yazik sanada gecmis olsn cnm[/QUOTE]
Ya suan sweat adlı üyeden aldiklarima bakiyorum verdiniz den kuruyorum arada yeniler var demiştim ya değilmiş nokta nokta delikler var lütfen arkadaşlar benim düştüğüm hataya düşmeyin lütfen.
Şimdi poşeti koydum birine verim dedim vereceğim kişiden utandım ayıp olur bunları verirsem mecbur çöpe gidecek.
Swear sana whatsapp yazdım cvp vermedim sen kendini 85 tl. Kârdayim sanıyorsun ya yaniliyorsun büyük ziyandasin kardeşim haberin olsun.Allah herseyi görüyor

[QUE="evlaefe, post: 39643500, member: 459140"]iste kitara da bu sorunla karsilasti yazik sanada gecmis olsn cnm
Ya suan sweat adlı üyeden aldiklarima bakiyorum verdiniz den kuruyorum arada yeniler var demiştim ya değilmiş nokta nokta delikler var lütfen arkadaşlar benim düştüğüm hataya düşmeyin lütfen.
Şimdi poşeti koydum birine verim dedim vereceğim kişiden utandım ayıp olur bunları verirsem mecbur çöpe gidecek.
Swear sana whatsapp yazdım cvp vermedim sen kendini 85 tl. Kârdayim sanıyorsun ya yaniliyorsun büyük ziyandasin kardeşim haberin olsun.Allah herseyi görüyor[/QUOTE]

gecmis olsun canim..sen 85 tl ike hic birsey kaybetmis olmazsin canim..o kazandigini saniyor ama yazik..bilmiyorki ustunde onca kul hakki kalacak..

[QUE="evlaefe, post: 39643500, member: 459140"]iste kitara da bu sorunla karsilasti yazik sanada gecmis olsn cnm
Swear sana whatsapp yazdım cvp vermedim sen kendini 85 tl. Kârdayim sanıyorsun ya yaniliyorsun büyük ziyandasin kardeşim haberin olsun.Allah herseyi görüyor[/QUOTE]
o yuzden uyariyorum ya canm gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…