haklisin bana denk gelmedi fazla bir iki taneAy cnm ya boyle konusuosun ediyosun vakit harciyosun almasin istemiyorum bi cvp bari vermiyolar ya ona sinir oluyorum canim
ne gibi örneklendirir msiiniz?menuniyetsiz olmamak için bakış açınızı değiştirinn
arkadaslar swear sayfada dikkat ediniz alicilarinuyariyorumcanım işte Swear, nam-ı diğer Masalkızım benim can kızım bal kızım artık takip edemiyorum kendisini.
teşekkürler uyarınız için.arkadaslar swear sayfada dikkat ediniz alicilarinuyariyorum
rica ederm.canm yeni arkadaslar magdur olmasin sen zaten yasadin sıkıntıyüteşekkürler uyarınız için.
rica ederm.canm yeni arkadaslar magdur olmasin sen zaten yasadin sıkıntıyü
Ben bit pazarinida uyardm dikkat etmekgerek magduriyet adinaaslında nurti üzerinden bana ulaşmış. şaşırdım nasıl bulduğunu. değişik tekliflerde bulunmuş helalleşmek adına. önce kabul etmedim. çok istekli olunca peki dedim o zaman benim adıma başkasına yollayın ihtiyacı olan birine ben olmuş sayarım dedim. o da olmadı. sonra dedim tamam ben yine parasıyla alacaktım bir ayakkabı vardı kargosunu karşılayıp ayrıca hediye de yollayacaktı.sonra hiç cevap vermedi. gördüm ki o ayakkabı burdaki konusunda satılmış. ben de üstelemedim. ilgilendirmiyor artık beni.
ok canm bir suru olay yapti bit pazarinda bebek bolumunde urunlerin kalitesi falani filani gec gonderimi bana gelen kargo kirik cikti guEl paketlemedigi icin viraz sayfalari oku geriye dogru gorursun cnmbişey sorucam swear adlı üye napmış ben ondan ayakkabı aldım ama birinize sattığı ürünü mü gönderdi bana
aldin mi canm alicak misin kotu mu geldi sanadaya bedne toplu ürün aldım kızının ihtiyacı var diye yani ben kendisinide kırmak istemem onada teşekkür yazmadım zaten çünkü büyük hayal kırıklığı yaşadım ama önemsemedim çünkü ürünler ikinci el olunca kendimi suçladım açıkçası
Ya suan sweat adlı üyeden aldiklarima bakiyorum verdiniz den kuruyorum arada yeniler var demiştim ya değilmiş nokta nokta delikler var lütfen arkadaşlar benim düştüğüm hataya düşmeyin lütfen.[QUE="evlaefe, post: 39643500, member: 459140"]iste kitara da bu sorunla karsilasti yazik sanada gecmis olsn cnm
Ya suan sweat adlı üyeden aldiklarima bakiyorum verdiniz den kuruyorum arada yeniler var demiştim ya değilmiş nokta nokta delikler var lütfen arkadaşlar benim düştüğüm hataya düşmeyin lütfen.[QUE="evlaefe, post: 39643500, member: 459140"]iste kitara da bu sorunla karsilasti yazik sanada gecmis olsn cnm