- 27 Kasım 2007
- 297
- 41
- 41
Cidden çok üzüldüm okuyunca , bu nedir ya ne kadar ayıp . En kötüsüde kaldırılmış olmak maalesef .
Çok gecmis olsun .
canım o sitenin yöneticisi varsa bildirseydin keşke.. yazık o insanlarda kandırılacak..teşekkür ederim olacağı varmış. aldığı para nsıl geçecek boğazından. ve çok tesadüfen cuma günü yine bir sitede popüler bir satış sitesinde gördüm ilanlarını. kalanların hepsini orada satıyor. ama iyileri koymuş. ne diyeyim. bol kazançları olsun.
yani bildirmek için sebep lazım, bana karşı yapılan birşey olmalı burdaki yapılanları örnek göstersem kaile almayabilirler.canım o sitenin yöneticisi varsa bildirseydin keşke.. yazık o insanlarda kandırılacak..
sadece izlenmesini isteyebilirsin..bu sitede başına gelenleri söyleyip orada göz hapsine alınabilir belki..ne bileyim bende bilemedim şimdi..yani bildirmek için sebep lazım, bana karşı yapılan birşey olmalı burdaki yapılanları örnek göstersem kaile almayabilirler.
bakaym bir nasıl yol izleniyor. yarın incelerim.sadece izlenmesini isteyebilirsin..bu sitede başına gelenleri söyleyip orada göz hapsine alınabilir belki..ne bileyim bende bilemedim şimdi..
arkadaşlar GELİNCİK06 adlı şahıs benden 25tl değerin de oyuncak alcaktı benim bi arkadaşa acil ödemem olduğu için 20tl ye verdim akşamdan paketledim sabah göndrmek için sonra mesaj yazdı eşim istemiyeor diye bende hazırladığımı paketlediğimi söyeyince almayı kabul etti adresi falan gönderdi bende sabah oğluma verdim göndermş saat 10.30 gibi gönderdiğimi yazmak ,için baktığım da iptal et eşim istemiyor hesapta yanlışlık var falan dedi yeni hesap no gönderdim ısrarla eşim eft yapmıyor boşuna göndermişsin almam diye tutturdu.tekrar ptt bildirdim merkeze gönderilmş iadesini istedim geri gelcek tabi iade parası ödeyeceğim bir de boşu boşuna iade parası öderim sorun o değilde arkadaşın böyle hakkıma girmesi çok üzdü beni bebğim hastaydı birde zamanımı çaldı boşuna özeline de yazdım hakkımı helal etmiyorum kul hakkı ağırdır emin olsun
arkadaşlar GELİNCİK06 adlı şahıs benden 25tl değerin de oyuncak alcaktı benim bi arkadaşa acil ödemem olduğu için 20tl ye verdim akşamdan paketledim sabah göndrmek için sonra mesaj yazdı eşim istemiyeor diye bende hazırladığımı paketlediğimi söyeyince almayı kabul etti adresi falan gönderdi bende sabah oğluma verdim göndermş saat 10.30 gibi gönderdiğimi yazmak ,için baktığım da iptal et eşim istemiyor hesapta yanlışlık var falan dedi yeni hesap no gönderdim ısrarla eşim eft yapmıyor boşuna göndermişsin almam diye tutturdu.tekrar ptt bildirdim merkeze gönderilmş iadesini istedim geri gelcek tabi iade parası ödeyeceğim bir de boşu boşuna iade parası öderim sorun o değilde arkadaşın böyle hakkıma girmesi çok üzdü beni bebğim hastaydı birde zamanımı çaldı boşuna özeline de yazdım hakkımı helal etmiyorum kul hakkı ağırdır emin olsun
Banada tam aksi durumlar oluyor beğeniyorum alıyım diyorum fiyat koy diyor belirliyorum sonra satıcıdan tık yok dönüp bi vermiyorum/satmıyorum/olmaz herkes kendi yoluna denmiyor.Bekle ki haber gelsin. Bazen satıcılarda gerekli özeni alıcıya göstermiyor resmen ben koştum peşinde diye kıymetemi bindi nedirKizlar ozeline urun gönderdiğim sonra formda gordugum insanlara sesleniorum.yalvarsaniz bile trilyon verseniz daha sizin gibi sahislara urun satmam niyemi insan begenmese bile nezakettir bu nezaketen begenmedim der kimsenin yakasina yapismiyoruz.Ve alicam deyipte ses cikarmayan arkadslar varya onlara da sesleniyorum sanal da olsa karsinizda insan var bi zahmet kimse kimseyi oyalamasin.aaa yeter yani herkes elini kolunu sallio sinir oluom
Banada tam aksi durumlar oluyor beğeniyorum alıyım diyorum fiyat koy diyor belirliyorum sonra satıcıdan tık yok dönüp bi vermiyorum/satmıyorum/olmaz herkes kendi yoluna denmiyor.Bekle ki haber gelsin. Bazen satıcılarda gerekli özeni alıcıya göstermiyor resmen ben koştum peşinde diye kıymetemi bindi nedir
ahhhh cancagzimi kim uzduuYuzyuze muhattap olmuyoruz yuzlerimizi gormuyoruz diye saygisizca davranabiliyorlar ama ahirette kul hakki yemenin sanali reali yok soliim