Memnuniyetsizlik Topiği!

ayrıca e-bebek iade kabul edıyor, iade edememiş olmasıda pek mantıklı değil,, ben bebek arabası almıştım, 2 haftasonra ıade eetmek ıstedım ettim, bi sorunda cıkmadı,

Cidden çok üzüldüm okuyunca , bu nedir ya ne kadar ayıp . En kötüsüde kaldırılmış olmak maalesef .
Çok gecmis olsun .

teşekkür ederim olacağı varmış. aldığı para nsıl geçecek boğazından. ve çok tesadüfen cuma günü yine bir sitede popüler bir satış sitesinde gördüm ilanlarını. kalanların hepsini orada satıyor. ama iyileri koymuş. ne diyeyim. bol kazançları olsun.

canım o sitenin yöneticisi varsa bildirseydin keşke.. yazık o insanlarda kandırılacak..

canım o sitenin yöneticisi varsa bildirseydin keşke.. yazık o insanlarda kandırılacak..
yani bildirmek için sebep lazım, bana karşı yapılan birşey olmalı burdaki yapılanları örnek göstersem kaile almayabilirler.

yani bildirmek için sebep lazım, bana karşı yapılan birşey olmalı burdaki yapılanları örnek göstersem kaile almayabilirler.
sadece izlenmesini isteyebilirsin..bu sitede başına gelenleri söyleyip orada göz hapsine alınabilir belki..ne bileyim bende bilemedim şimdi..

arkadaşlar GELİNCİK06 adlı şahıs benden 25tl değerin de oyuncak alcaktı benim bi arkadaşa acil ödemem olduğu için 20tl ye verdim akşamdan paketledim sabah göndrmek için sonra mesaj yazdı eşim istemiyeor diye bende hazırladığımı paketlediğimi söyeyince almayı kabul etti adresi falan gönderdi bende sabah oğluma verdim göndermş saat 10.30 gibi gönderdiğimi yazmak ,için baktığım da iptal et eşim istemiyor hesapta yanlışlık var falan dedi yeni hesap no gönderdim ısrarla eşim eft yapmıyor boşuna göndermişsin almam diye tutturdu.tekrar ptt bildirdim merkeze gönderilmş iadesini istedim geri gelcek tabi iade parası ödeyeceğim bir de boşu boşuna iade parası öderim sorun o değilde arkadaşın böyle hakkıma girmesi çok üzdü beni bebğim hastaydı birde zamanımı çaldı boşuna özeline de yazdım hakkımı helal etmiyorum kul hakkı ağırdır emin olsun

pazarlık yaparken neden eşine sormamış,,, , bir defa vazgectiğini söyleyince keşke göndermeseydin, zaten caymış, ben olsam paket değil koli hazırlasam, net olmayınca göndermem, boşa cepten para ödeyeceksin üzüldüm, yazık olmuş,

keşke cnm zahmete girmişsin paket yapmış hazırlamışsan alıyorum dedi adres bilgilerini yolladı ben sabah göndercem dedim tm dedi sabah ta gönderdim ama insan kendi gibi düşünüyor işte herkesi

Ben 1 defa o hatayı yaptım kiyafet aldım bebeğime kimden aldığımı hatırlamıyorum bile ama hiç beklediğim gibi gelmedi lekeli ve küçük geldi ürünler üstüne eşimde laf soktu zaten kızmıştı 2 nci el diye şimdi elden gidip almayı tercih edicem başka şehirde olanlardanda vazgeçiyorum çünkü güvenemiyıor insan burayı okuyunca bence topik çok iyi olmuş herkes olumlu olumsuz yaşadıklarını anlatsınki kandırılmayalım

aslında benzer bir olay da ben yaşadım.bahsettiğiniz kişiyle benim olayımdaki kişi aynı mı bilemiyorum.çünkü nickini hatırlamıyorum ama olay çok benzerlik gösteriyor.benden de kıyafet için anlaşmıştı bende paket hazırladım hesap nosu yazdım önce tamam dedi.sonra hesap nosu hatalı eşim gönderemiyor dedi.sonra eşim yattı yarın göndericek ama sen mutlaka kargoyu gönder diye ısrar etti.ben de ücreti ödemeden göndermedim.o gün boyunca hiç aramadı.açmadı telefonu.ve benim kargoyu göndermediğimi anlayınca da gece 11- 11 buçuk gibi sadece msj la ben vazgeçtim diye yazdı.insanın aklından o kişinin ısrarlarıyla ya gönderseydim demek ki parayı vermeyecekmiş diye geçiyor.

Kizlar ozeline urun gönderdiğim sonra formda gordugum insanlara sesleniorum.yalvarsaniz bile trilyon verseniz daha sizin gibi sahislara urun satmam niyemi insan begenmese bile nezakettir bu nezaketen begenmedim der kimsenin yakasina yapismiyoruz.Ve alicam deyipte ses cikarmayan arkadslar varya onlara da sesleniyorum sanal da olsa karsinizda insan var bi zahmet kimse kimseyi oyalamasin.aaa yeter yani herkes elini kolunu sallio sinir oluom

Banada tam aksi durumlar oluyor beğeniyorum alıyım diyorum fiyat koy diyor belirliyorum sonra satıcıdan tık yok dönüp bi vermiyorum/satmıyorum/olmaz herkes kendi yoluna denmiyor.Bekle ki haber gelsin. Bazen satıcılarda gerekli özeni alıcıya göstermiyor resmen ben koştum peşinde diye kıymetemi bindi nedir

:)) İlgili oldugu kadar ilgisiz satıcılar da var tabii..
Hiç unutmam bana ürünlerimin hepsini alacagını söyleyen bir arkadaş oldu. Fiyat istemişti.
Teker teker ugrasıp, fiyatlarnı indirdim. Fiyat verdim.. Çocuklu olupta bu işlerle ugrasmak da gercekten kolay değil.. Hepimiz biliyoruz.. Elimdeki ürünler de fiyatları inecek gbi değil. Sıfıra yakın, az kullanılmış ürünleri satarım genelde. Geri dönüş olmadı. Ben de sormadım...

Bir arkadaştan da oyuncak alacaktım. 3 parca aldım.. Bir parca daha vardı satıldıgı söylenilen. Vazgeçilirse onu da alıyorum dedim.. Üründen vazgecilmiş.. Benden önce davranan başka birine ürünü satmış.. Bana göre saygısızlık.. Ben bir kişi için 3 gün başkasını beklettiğimi bilirim.

Son düzenleme:
Ay cnm ya boyle konusuosun ediyosun vakit harciyosun almasin istemiyorum bi cvp bari vermiyolar ya ona sinir oluyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…