Memnuniyetsizlik Topiği!

ozge22ozge adlı kullanıcı "kız ve erkek bebek için hepsi marka/sıfır ürün satışı" adı altında e-bebek'te 5.99'a inen ürünleri 7,5 gibi fiyatlar koyup satışa çıkarmış. Kendisini

-satışa koyduğunuz ürünleri sıfırından da pahalıya satıyorsunuz, sebebi nedir acaba üzerine kuş mu kondurdunuz?
o ürünler şu anda e-bebek te 5,99 TL.ye satışta. http://www.e-bebek.com/indirimler-k...?instock=1&from=slider&OM.OSB=tekstil_indirim

diyerek uyardığımda da verdiği cevap aşağıdaki gibidir; (copy yaptım aynen)

-daha öncede belirttiğim üzere urunler benim değil bi yakınımın kendine aldıgı ürünlerden bi yanlışlıkla 2. koliyide sipariş etmiş ve iade edememiş elinden çıksın istiyor bende yardımcı oldum.inanınki 5 liralık üründen 1.50 lira kar etmek için buralarda konu açacak kadar allaha şükür ki düşkün değilim. suan o ürünlerin %80 i stokta yok ztn 6 liraya alınmış bişey 7.50 liraya satılıyo evet üzerine kuş kondurmuş bu sizi niye bu kadar ilgilendirdi ki buranın akıl hocası mısınz siz markası belli olmayan giyilmiş ürünler bile 5-10 liraaya satılıyo bizde 5 liralık ürünün üstüne 25 tl yazmadık ztn. daha ciddi problemleriniz olmalı bence bunlarla uğrasacagınza gidin onları çözün milletin işine kocaman burnunuzu sokmayın.anlaşılıyorki beyniniiz bunu algılayamacak kadar küçük.

Kişinin uslubundan da anlaşıldığı üzere aslında cevap yazmaya değecek bir durum değil ancak konusunda tarafıma hakaret içerikli yazı yazıp sonrada beni engelleyerek aklı sıra uyanıklık ettiği için bende cevap hakkımı burada kullanıyorum.

1- yakınınıza ait olduğunu daha önce nerede belirttiniz acaba konunun hiç bir yerinde geçmiyor, ayrıca zaten geçerli bir mazeret de değil.

2- efendim yanlışlıkla 2 koli sipariş ettiyseniz bile kullanılmayan ürünlerde geri gönderme yolu her zaman açıktır, bu hiç inandırıcı değil...

3- Ayrıca ozge22ozge burası tüm üyelere açık bir 2.el satış forumu, bende burda herkes gibi alışveriş için varım ve hatanızı görmüşken görmezden gelerek bilmeyen diğer üye arkadaşlarımı kandırmanıza göz mü yumsaydım... (sanırım bunu tercih ederdiniz)

4-Kaldı ki burda zaten sıfır ürün satışı yasak, bu açıdan da sizi yöneticilere şikayet ediyorum.

kötü söz sahibine aittir, kendi çapınızda ettiğiniz seviyesiz sözlerinizi de size iade ediyorum :KK52:

ben ilk önce oyuncak aldım hepsi iyiydi sadece 16,50 tl kargo tuttu açıkcası çok geldi bana. yine de tmm dedim. sonrasında nick değiştirmiş

farkında değildim. ama ben o zaman memnun kalınca o kadar memnuniyetsizliğe rağmen 2.de tereddüt etmedim. toplu aldım en az 40 parça. önce ücretli demiş konusunda deformeler için sonra ücretsiz demiş. tmm dedim. iyi. sonra kıyafetler geldi Allahım o deforme dedikleri var ya leke yırtılmış sökülmüş kalemle karalanmış berbat ya ağlayacaktım nerdeyse.çöktüm kaldım ben parayı bu kadar kolay kazanmıyor insan utanır üstelik önce de ücretli dediklerini 30 tl demiş çöpe at daha iyi. esas ben bikini ve mont alacaktım bunları da alayım dedim. içlerinden 2 parça anca sağlam çıktı. o da mont ve bikiniydi. yani 50 tl + kargo parasıyla 60 tl ye sadece mont ve kumlarla dolu bikiniyi almış oldum. çok üzüldüm ve paramı helal etmiyorum kesinlikle. kendisine de söyledim ama cevap bile yazmadı yazamaz da zaten utanmalı çünkü insan da biraz haysiyet olmalı

Ya bu turmelis sonra chanelchanel oldu masalkizimbenim demi ayni kisi

ozge22ozge adlı kullanıcı "kız ve erkek bebek için hepsi marka/sıfır ürün satışı" adı altında e-bebek'te 5.99'a inen ürünleri 7,5 gibi fiyatlar koyup satışa çıkarmış. Kendisini

-satışa koyduğunuz ürünleri sıfırından da pahalıya satıyorsunuz, sebebi nedir acaba üzerine kuş mu kondurdunuz?
o ürünler şu anda e-bebek te 5,99 TL.ye satışta. http://www.e-bebek.com/indirimler-k...?instock=1&from=slider&OM.OSB=tekstil_indirim

-daha öncede belirttiğim üzere urunler benim değil bi yakınımın kendine aldıgı ürünlerden bi yanlışlıkla 2. koliyide sipariş etmiş ve iade edememiş elinden çıksın istiyor bende yardımcı oldum.inanınki 5 liralık üründen 1.50 lira kar etmek için buralarda konu açacak kadar allaha şükür ki düşkün değilim. suan o ürünlerin %80 i stokta yok ztn 6 liraya alınmış bişey 7.50 liraya satılıyo evet üzerine kuş kondurmuş bu sizi niye bu kadar ilgilendirdi ki buranın akıl hocası mısınz siz markası belli olmayan giyilmiş ürünler bile 5-10 liraaya satılıyo bizde 5 liralık ürünün üstüne 25 tl yazmadık ztn. daha ciddi problemleriniz olmalı bence bunlarla uğrasacagınza gidin onları çözün milletin işine kocaman burnunuzu sokmayın.anlaşılıyorki beyniniiz bunu algılayamacak kadar küçük.

Kişinin uslubundan da anlaşıldığı üzere aslında cevap yazmaya değecek bir durum değil ancak konusunda tarafıma hakaret içerikli yazı yazıp sonrada beni engelleyerek aklı sıra uyanıklık ettiği için bende cevap hakkımı burada kullanıyorum.

1- yakınınıza ait olduğunu daha önce nerede belirttiniz acaba konunun hiç bir yerinde geçmiyor, ayrıca zaten geçerli bir mazeret de değil.

2- efendim yanlışlıkla 2 koli sipariş ettiyseniz bile kullanılmayan ürünlerde geri gönderme yolu her zaman açıktır, bu hiç inandırıcı değil...

3- Ayrıca ozge22ozge burası tüm üyelere açık bir 2.el satış forumu, bende burda herkes gibi alışveriş için varım ve hatanızı görmüşken görmezden gelerek bilmeyen diğer üye arkadaşlarımı kandırmanıza göz mü yumsaydım... (sanırım bunu tercih ederdiniz)

4-Kaldı ki burda zaten sıfır ürün satışı yasak, bu açıdan da sizi yöneticilere şikayet ediyorum.

kötü söz sahibine aittir, kendi çapınızda ettiğiniz seviyesiz sözlerinizi de size iade ediyorum :KK52:
cok haklisin bende bisey gordugumde uyariyorum yonetimede bildiriyorum.Acaba yanlis mi yapiyorum diye sordugumdada yetkili arkdaslar keske herkes dikkat etse bildirse demislerdi.

evet sifir urun satisi yasak hele kar amacli daha yasak umarim oda gerekli uyariyi alir uslup cok ters.

[
mağazadan çıktığınız anda ürün ikinci eldir, sıfırdan farksız demeniz birşey değiştirmez. O halde mağazaya geri götürün az kullandım sıfırdan farksız diyin geri alsınlar :KK54:
/SIZE]

arkadaşım bu ikinci yorumun gördüğüm valla tebrik ederim kulübün dedektifisin :)
j

Son düzenleme:
Mer
dedektiflik amacım yok ama görmezden de gelemem...
merhaba beni çok bağlayan bir konu değil ancak görünce bende fikrimi paylaşmak istedim evet durum belirtmişsiniz ama bence bunu Saygısızlık yaparak belirtmenizi ben yanlış buldum naçizane fikrim orada sadece ebebekte 5 tl bu ürün yazsanız bence daha etik olurdu... Geri gönderseydiniz•yazınızda arkadasım yazmamışsınız•gibi yazılar bence gereksiz tekrar ediyorum BENCE Gereksiz çünkü aynı konuya denk gelmiştim daha önce şuan tekrar bakmadım ancak yazıyordu diye Hatırlıyorum ürünler bana ait değil diye! Birilerini karalamak için neden uğraşıyorsunuz anlamıyorum çok mu boş vaktiniz var?sizin hatanızı buldum•insanları kaldırmanıza izin mi verseydim falan nedir arkadaşım:) 1,5 tl ile kim Zengin kim fakir oluyor??

Mer

merhaba beni çok bağlayan bir konu değil ancak görünce bende fikrimi paylaşmak istedim evet durum belirtmişsiniz ama bence bunu Saygısızlık yaparak belirtmenizi ben yanlış buldum naçizane fikrim orada sadece ebebekte 5 tl bu ürün yazsanız bence daha etik olurdu... Geri gönderseydiniz•yazınızda arkadasım yazmamışsınız•gibi yazılar bence gereksiz tekrar ediyorum BENCE Gereksiz çünkü aynı konuya denk gelmiştim daha önce şuan tekrar bakmadım ancak yazıyordu diye Hatırlıyorum ürünler bana ait değil diye! Birilerini karalamak için neden uğraşıyorsunuz anlamıyorum çok mu boş vaktiniz var?sizin hatanızı buldum•insanları kaldırmanıza izin mi verseydim falan nedir arkadaşım:) 1,5 tl ile kim Zengin kim fakir oluyor??

??????
yorumunuzu anlamsız buluyorum çünkü sorularınızın hepsinin cevabı memnuniyetsizlik topiğine yazdığım yazıda mevcuttur, tekrar etmeme gerek yok.

sadece şunu tekrar edeyim size özet olarak madem anlamadınız boş vaktim yok ancak gördüğümde de görmezden gelemem.

ben ilk önce oyuncak aldım hepsi iyiydi sadece 16,50 tl kargo tuttu açıkcası çok geldi bana. yine de tmm dedim. sonrasında nick değiştirmiş farkında değildim. ama ben o zaman memnun kalınca o kadar memnuniyetsizliğe rağmen 2.de tereddüt etmedim. toplu aldım en az 40 parça. önce ücretli demiş konusunda deformeler için sonra ücretsiz demiş. tmm dedim. iyi. sonra kıyafetler geldi Allahım o deforme dedikleri var ya leke yırtılmış sökülmüş kalemle karalanmış berbat ya ağlayacaktım nerdeyse.çöktüm kaldım ben parayı bu kadar kolay kazanmıyor insan utanır üstelik önce de ücretli dediklerini 30 tl demiş çöpe at daha iyi. esas ben bikini ve mont alacaktım bunları da alayım dedim. içlerinden 2 parça anca sağlam çıktı. o da mont ve bikiniydi. yani 50 tl + kargo parasıyla 60 tl ye sadece mont ve kumlarla dolu bikiniyi almış oldum. çok üzüldüm ve paramı helal etmiyorum kesinlikle. kendisine de söyledim ama cevap bile yazmadı yazamaz da zaten utanmalı çünkü insan da biraz haysiyet olmalı
Cidden çok üzüldüm okuyunca , bu nedir ya ne kadar ayıp . En kötüsüde kaldırılmış olmak maalesef .
Çok gecmis olsun .

üzerine kuş mu kondurdunuz? demeniz bence o kişinin size olan cevabında kullandıgı hoşunuza gitmeyen şekli meydana çıkarmış, tabiki davranışı hoş değil, ama sadece üzerine kuş mu kondurdunuz? yazısı olmasaydı, belki oda daha uygun bir cevap yazabılırdı,,

ayrıca tabiki aynı urunun daha uygun fıyatlısını bilip bunu belırtmenız sıze göre doğru ama belkide o kişi o fiyattan almamışta olabilir,

sıfır urun satışı yasak evet belki 1-2 kullanılmamış elde kalmış ürün olsa başka ama hepsi sıfır olunca olay degışıyor,
sizi engellemesine anlam veremedim
ben tarafsız olarak düşüncemi paylaştım,

??????
yorumunuzu anlamsız buluyorum çünkü sorularınızın hepsinin cevabı memnuniyetsizlik topiğine yazdığım yazıda mevcuttur, tekrar etmeme gerek yok.

sadece şunu tekrar edeyim size özet olarak madem anlamadınız boş vaktim yok ancak gördüğümde de görmezden gelemem.

Bence kimseye rahatsızlık vermemesi gerekir uyarının..
Hırsızın hic mi suçu yok demişler..
Yukarıda bolum kuralları var..
Sıfır urun satısı komsununkini satıyorum diyene de yasak!
Herkes kendi ürününe bicecegi fiyat konusunda serbest evet ama burada sadece buraya bakan piyasadaki fiyatları takip etmeyen, edemeyen anneler var.
Ben satışa koymadan internet fiyatına bakıyorum zamanında kaça aldiysam aldım.. İndirimliyse o fiyatın yarısını koyuyorum kullanım durumuna gore..
Koliyle alışveriş! Ben hic yapmadım..
Ben de uygunsuz gorunenleri uyarıyorum burası bizim için kıymetini bilmek lazim..
Ama özetle sunu düşünüyorum niyet önemli.
Uyaran arkadaşları aşırıya kacmadigi surece tenkit etmemek lazim ki insanlar uyarmaktan cekinmemeli..
Bana gore üslubunda sorun yok, ignelemis azıcık olsun o kadar.. Dediğim gibi hırsızın hic mi sucu yok..

Ya chanelchanel den sonra lovepink miydi neydi o oldu sonrasini takip edemedim.bir ara atip tutuyordu burada simdilerde hic sesi cikmiyor.belki yeni bir üyelik alip icraatlarina devam ediyordur sessizce.bir yandan da kıs kıs güluyordur milleti nasil kandiriyom diye

Anca kendini kandırır, helal edilmeyen paradan hayır mı gelir insana?

Herkes kendi ürününe bicecegi fiyat konusunda serbest evet ama burada sadece buraya bakan piyasadaki fiyatları takip etmeyen, edemeyen anneler var.
Ben satışa koymadan internet fiyatına bakıyorum zamanında kaça aldiysam aldım.. İndirimliyse o fiyatın yarısını koyuyorum kullanım durumuna gore..
Ben de uygunsuz gorunenleri uyarıyorum burası bizim için kıymetini bilmek lazim..
Uyaran arkadaşları aşırıya kacmadigi surece tenkit etmemek lazim ki insanlar uyarmaktan cekinmemeli..
Bana gore üslubunda sorun yok, ignelemis azıcık olsun o kadar.. Dediğim gibi hırsızın hic mi sucu yok..
aynennnn katiliyorum

Aynen bende katılıyorum o kadar uyanık geçinen var ki burda eğer gerçekten dışarıda AVM yada mağaza dolaşamayan anneler var lcw ürün koymuş tişört 10 tl demiş lcw git etiketli birde giyilmemis ustelik tsortun kendi 12 lira yani bazen cok acimasiz fiyatlar koyan arkadaslar var yada yuzune bakilmayacak markasiz etekler 5 tl pazara git en alasi 5 tl zaten nick hatırlamıyorum kimseyi de zan altında bırakmak istemem ama gerçekten bunlar oluyor yazık Kandırilan insanlara gerçekten durumu olsa insanların evladına ikinci el giydirmek istemez bir yerler den birikim yapalım da ev bütçesine katkıda bulunalim derken neler geliyor insanların başına çok şükür bende burda ürün sattım hemde yeni gb çok ta ucuza verdim ve hala da aynı şeyi yapıyorum üstelik kargo da karşılıyorum karşımda ki insan yeter ki gönlü kırılır da ah etmesin hakkı gecmesin diye .....arkadaşım çok üzüldüm adına ama allaha havale etmissin zaten illaki çıkar ondan da sende üzülme inşallah bir daha böyle birşey yasamazsin

üzerine kuş mu kondurdunuz? demeniz bence o kişinin size olan cevabında kullandıgı hoşunuza gitmeyen şekli meydana çıkarmış, tabiki davranışı hoş değil, ama sadece üzerine kuş mu kondurdunuz? yazısı olmasaydı, belki oda daha uygun bir cevap yazabılırdı,,

ayrıca tabiki aynı urunun daha uygun fıyatlısını bilip bunu belırtmenız sıze göre doğru ama belkide o kişi o fiyattan almamışta olabilir,

sıfır urun satışı yasak evet belki 1-2 kullanılmamış elde kalmış ürün olsa başka ama hepsi sıfır olunca olay degışıyor,
sizi engellemesine anlam veremedim
ben tarafsız olarak düşüncemi paylaştım,

tarafsız düşüncenize teşekkür ederim. Ancak tamda o sırada e-bebek sitesini gezmişken adı geçen arkadaşın konusuna bakıp aynı ürünleri ve fiyatlaını görünce (benim de bebeğim var alışveriş için bakıyorum bu arada) kendimi tutamayarak kuş mu kondurdun yazdım ve bu konuda kendimi de haklı buluyorum. Bu cümlede bir hakaret yok....

Ama ne ilginçtir ki siz arkadaşın yaptığına ve bana verdiği cevaptaki hakarete varan cümlelerine hiç takılmadan benim yazdığım tatlı iğnelemeye takılmışsınız. İşte bu da görüş açısına ve adalet anlayışına bir örnektir....

yinede görüşünüze teşekkür ederim.

teşekkür ederim duygularıma tercüman olmuşsunuz, zaten eğer beni engellememiş olsaydı sadece onun konusunda cevap hakkımı kullanır hatta belkide kullanmazdım bile. Bu arada sattığı ürünler lcw gibi çok bilinen markalar olmadığından, satıldığı siteyi görmeyen üyeler gerçekten ucuz olduğunu düşünerek hemen hemen aynı fiyata üstelik kendi zevklerine göre değil arkadaşın kendi zevkine göre aldığı ürünleri birde kargo gibi zahmetlere girerek alabilir sonrada üzülebilirlerdi.

neyse bundan sonra bu konuda yorum yazmıycam çok bile uzadı. Tekrar teşekkür ederim adaletli yorumunuz için.

tarafsız düşüncenize teşekkür ederim. Ancak tamda o sırada e-bebek sitesini gezmişken adı geçen arkadaşın konusuna bakıp aynı ürünleri ve fiyatlaını görünce (benim de bebeğim var alışveriş için bakıyorum bu arada) kendimi tutamayarak kuş mu kondurdun yazdım ve bu konuda kendimi de haklı buluyorum. Bu cümlede bir hakaret yok....

Ama ne ilginçtir ki siz arkadaşın yaptığına ve bana verdiği cevaptaki hakarete varan cümlelerine hiç takılmadan benim yazdığım tatlı iğnelemeye takılmışsınız. İşte bu da görüş açısına ve adalet anlayışına bir örnektir....

yinede görüşünüze teşekkür ederim.

hayır tabikide onun verdiği cvp hiç hoş değil yazdığım gibi üzerine kuş mu kondurdunuz? yazısı olmasaydı, belki oda daha uygun bir cevap yazabılırdı,, her ikinizide tanımıyorum sadece ilk siz yazdığınız ve üzerine kuş mu kondurdunuz? diye bir cümle kullandığınız için o kişi cevabında hoş olmayan seyler yazmış olabilir demek istedim, sanırım yanlış anlattım, kusura bakmayın,,

X