Memnuniyetsizlik Topiği

Ha bak o guzel dilin benim cantamada uzanmis evetorjinaldi cok eski oldugundan oturu fiste yok ve ortak karar alip satisa sunmadik fis yok die..simdi bumu sahtekarlik onumu bile koz yapip sunmusun ya pes diyorum..yemin ben sana yetisemem..sen boyle at iftira sevenin cogalirr el ustunde tutulursun ama bu dunyada unutma...aa birde seyin sokundayim istanbula gelmiste benle bulusmadi diye ben bozulmusum..ya senin o temiz guzel beyninden neler gecmis..baban hastalandi die geri dondun..hatta ben sslak gibi dua okudum..meger sen neler dusunmusun

Ha bak o guzel dilin benim cantamada uzanmis evetorjinaldi cok eski oldugundan oturu fiste yok ve ortak karar alip satisa sunmadik fis yok die..simdi bumu sahtekarlik onumu bile koz yapip sunmusun ya pes diyorum..yemin ben sana yetisemem..sen boyle at iftira sevenin cogalirr el ustunde tutulursun ama bu dunyada unutma...aa birde seyin sokundayim istanbula gelmiste benle bulusmadi diye ben bozulmusum..ya senin o temiz guzel beyninden neler gecmis..baban hastalandi die geri dondun..hatta ben sslak gibi dua okudum..meger sen neler dusunmusun

Merhaba arkadaslar ben toredo bu benim gercek nickim mesajlarimdan bakarsaniz eski uyeyim ve bakarsaniz bu maili nerdeyse 1 senedir kullanmadim cunku mail adresimi kaybettigimden bu mail kapali kaldi ve kendime SERAPCAN7677 die nick actim nitekim gecen hafta kapattim yoneticiler bu mail adresimi geri verdim..ve ben SERAPCAN adi altinda bir suru alisveris yaptim bazi arkadaslar simdi bni tanirlar..pardon bunda ne sahtakarlik var toredoyu hic kullanamadim..acmamalimiydim...birde bu sitede ogrendigim birsey var sizlerde azbucuk bilirsiniz agzi iyi laf yapan yada terbiyesiz diyecek kadar cirkeflesen insanlar seviliyor susanda suclu oluyor arkadaslar...evet ben 8 ay sustum bunu belirtmedim haklisiniz nie diyeceksiniz cunku serapcanla bike girmedim toredo ile devam edecegim bu siteye..ama bu olay cok sasirtti...uzdu...

Arkadaslar memnuniyetsiz topigi nicin var sikayet icin var.ve ben bu sikayetimi sizce yapmamalimiydim..parfum sahte...ben aylarca sustum ama cevremdeki herkes nie susuyorsun bak isyerinde 6 aydir masanda hergelen kapagindandami anlamadin salaksin safsin kelimeleri beni gercekten ezdi..ve ben isim vermeden yazdim..ki asla vermicektim..sagolsun abda diye arkadasimiz dun whatsuptan takas sonucunda dun gece medcezire o yazmis sabahta zaten bana belirtti dedigini..medcezir oyle anlamistir muhtemelen.bana direkt medcezir tanirmisin dedi rujlar onun..bende dogal olarak anlattim sahtedir istemem dedim..ALMALIMIYIMDIM arkadaslar...soyleyin lutfen....ve lutfen hakli haksizi yanlis dogruyu bilmeden sakin yorum yapmayin bu bir vabaldir inanci olan Allah korkusu olan insan ne demek istedigimi anlar..bna burda hakarey edip suclarsaniz ahirette eger hakliysam bunun vebalini oder...

Sevgili medcezir sen boyle kibar bir bayanken satislarda ozelikle nie boyle agzi bozuk biri oldun..ne iftiralar ne yalan sozlerlen bambaska biri olarak ciktin karsima..neden burda senden ne kadarlik alisveris yaptigimi yazmadin..bine yakin olmadimi en yakin hatirladigim 600 du..soylermisiniz bu sitede pat die bir anda oder ben iki taksit yapip odemedim mi ustune ikinci taksidi cok evvel verdim gunumden once bunuda inkar et

Sevgili abbada bna senin rujlarini sundu dun tesadufen ..dedim istemiyorum boyle boyle ...almalimiydim..dedim mac e git goster dedim..bunda hak arama vardir..ki bn sevile boynere gosterdim ..Sahte dedi.. 100 tlye verdin bna dedin ki ben sana fazla fazla urun verdim...su iki yesil canta ve o iki ayakkabi disinda kullandigim varsa Allah tanimasin beni ..hepsini eski die o fakir kiza verdim..

Okuduguğu anlama sorunun varsa tekrar oku..Paramı ödemedi demedim, ödeme almadan ürün yolladım dedim..Hani dolandırıcıymışım ya..Kakalamışım ya sana parfümü..

Bu güzel dilim beni dolandırıcı diye karalamak isteyene dua et te daha fazla çatallaşmadı..Kibar kibar yazmış lafa bak..Gizli gizli arkamdan at tut, haberim dahi olmasın, mağduru oyna, sonra gel kibar yazdım de..

Burada isim vermesen ne olacak? Anlayınca yazmayacağımı mı sandın? Adbaya vermişsin ismimi, 3 kuruş için karalatır mıyım ben sana kendimi?

Sen bana şunu söyle, madem bu kadar dert oldu içine neden bana ulaşmadın da buraya yazdın? Adbayla konuştum, sen buraya yazdıktan sonra aranızda takas muhabbeti geçmiş..Kıvırma o yüzden..

O parfüfümü teyit ettirirken kayıt al bana ulaştır..Sonra da hesap no yolla, orjinal değilse şayet ödemeni geçicem..Söyleyeceğim söyledim.

Evet bozuldun sonra da bıçak gibi kestin iletişimi..Ben sana kakalamışım ya, neden ısrarla gelmemi istedin onu anlayamadığımdan yazdım..

Babamı ağzından düşür, çünkü temmuzda kaybettim babamı..Tiyatrondan uzak tut babamı..

Sana daha yazacak çok şey var da..Neyse..Hayatımdan bu kadar içten pazarlıklı birini daha görmedim..Telefonum sende ya, konuş benimle insan gibi hallet..Dur ama burada sonuçlanacak bu olay.

Yuhhh simdi okudum yaziklar olsun sana yukarida birsey okudum soktayim...2.el alisveris yaptigimi bilmesinler diye bu uyeli acmisim..arkadaslar rica ediyorum lutfen cok gecmisine girin bakin TOREDO adi altinda yaptigim 2.ci el alisverislerime yukarida dedigim gibi bu asil uyeligim sifresi kayipti...serapi actim.toredodanda dunya 2.el aldim...ya nasil yazmusdin hemn ...yuh diyorum..bakin kizlar gecmis toredoya gorun.

Ağzı iyi laf yapan, çirkefleşen diyor hala, deli olucam..Yahu sen beni dolandırıcı diye karalamaya çalış, arkamdan gizli gizli at tut..Sonra benim ağzım iyi laf yapıyor olsun..

Yuhhh simdi okudum yaziklar olsun sana yukarida birsey okudum soktayim...2.el alisveris yaptigimi bilmesinler diye bu uyeli acmisim..arkadaslar rica ediyorum lutfen cok gecmisine girin bakin TOREDO adi altinda yaptigim 2.ci el alisverislerime yukarida dedigim gibi bu asil uyeligim sifresi kayipti...serapi actim.toredodanda dunya 2.el aldim...ya nasil yazmusdin hemn ...yuh diyorum..bakin kizlar gecmis toredoya gorun.

Asıl sana yazıklar olsun..Yuhh muş..Bana aynen bunu söyledin, toredoyu tanıyanlar var, onun 2. el alışverişte gözükmesini istemiyorum dedin..Yalan konuşma yazışmalar duruyor..

Abba ile aramda olucak 10 tl lik takasta mi laf ediyorsun..merak etme kiz vazgecti onemlide degil . Oda zaten egriyi dogru bilemk isterse gider oda test ettirir..onun kalbi dusuncesi...madem olayi buraya tasidin o zmn buradan tarfsiz birine hatta yoneciye yolluyalim bu parfumu o gostersin bir yere hatta daha fazla yere gostersin..ve buradaki arkadaslar dogruyu yanlisi bilmek..emin ol bnm yerimde baskasi olsa direkt en basta buraya yazardi..ben gene ya zmazdim..ama artik saf salak kelimelerin altinda ezilmek istemiyorum...haa sdilin catalassaksa buyur saydir sonucta parfumun durumunu degistirmez...

Abba ile aramda olucak 10 tl lik takasta mi laf ediyorsun..merak etme kiz vazgecti onemlide degil . Oda zaten egriyi dogru bilemk isterse gider oda test ettirir..onun kalbi dusuncesi...madem olayi buraya tasidin o zmn buradan tarfsiz birine hatta yoneciye yolluyalim bu parfumu o gostersin bir yere hatta daha fazla yere gostersin..ve buradaki arkadaslar dogruyu yanlisi bilmek..emin ol bnm yerimde baskasi olsa direkt en basta buraya yazardi..ben gene ya zmazdim..ama artik saf salak kelimelerin altinda ezilmek istemiyorum...haa sdilin catalassaksa buyur saydir sonucta parfumun durumunu degistirmez...

Cidden okuduğunu algılama problemin var senin..Banane senin adba ile yaptığın takastan, ne laf edicem..Okuduğunu doğru anla, saptırıp durma..

Bak ne diyorum iyi oku, parfümün teyidi bana gelsin, ödemeni derhal yapıyorum diyorum..Anlayabiliyor musun okuduğunu? Kime yolluyorsan yolla parfümü, o teyit bana gelsin..He benim sana yolladığım parfümü yolla yalnız, başka bişeyi değil..

Teyit ettir bana parfümü, gel burada ispatla, ödemeni al..neyin derdindesin hala? Hadi..Hafta içi bekliyorum..

Yerinde başkası olsa önce gelir benimle konuşurdu, bu şekilde arkamdan atıp tutmazdı..Art niyetlisin ve amacın belli değil..Hiç saf falan değilsin açıkçası.

Hayir oyle birsey demedim oyle olsa mantik kurun niye ben toredo adi altinda gecmiste alisveris yaptim bu kelimeyi demem icin toredodan yapmazdim..ve hep yaptim..bir seneye yakin kaybettim toredoyu..serapi aldim ondan devam ettim

O zaman madem hak aranmicak edilmicek o zaman bu topik niye var..etmeyelim demeyelim..o zaman diyenlerin hepsi suclu...ben hakkimi ariyorum arkadas ki isim ben vermedim ver dedikleri halde ama iyide oldu...haaa birde demisin tanimadan esya yolladim eyvallah ama unutma alisveris yaptigim SERAPCAN ile diger arkadaslar umarim burdasinizdir onlarda para almadan yolladi..sende baskalarina yollamisindir..bu beni ozel kilmaz ki...herkes hak hukuku bilir burdakiler mutlaka guven vardir

Hayir oyle birsey demedim oyle olsa mantik kurun niye ben toredo adi altinda gecmiste alisveris yaptim bu kelimeyi demem icin toredodan yapmazdim..ve hep yaptim..bir seneye yakin kaybettim toredoyu..serapi aldim ondan devam ettim

Söyledin..Yalan söyleme toredo, bana aynen bunu söyledin..Ben kimseye iftira atacak insan değilim, kendinle karıştırma..

O zaman madem hak aranmicak edilmicek o zaman bu topik niye var..etmeyelim demeyelim..o zaman diyenlerin hepsi suclu...ben hakkimi ariyorum arkadas ki isim ben vermedim ver dedikleri halde ama iyide oldu...haaa birde demisin tanimadan esya yolladim eyvallah ama unutma alisveris yaptigim SERAPCAN ile diger arkadaslar umarim burdasinizdir onlarda para almadan yolladi..sende baskalarina yollamisindir..bu beni ozel kilmaz ki...herkes hak hukuku bilir burdakiler mutlaka guven vardir

Arkadaşım, kim sana hakkını arama diyor? Konuştukça batıyorsun..Bu mudur hakkını arama yolu? Aradan 1 sene geçmiş, arkamdan gizli gizli atıp tutrak mı arıyorsun hakkını? Bırak kıvırıp durma..Senin amacın belli..Hakkını aramak istiyorsan telefonum da belli, burada üyeliğim de belli..Niye gelip konuşmadın? Bak sorularım hep cevapsız kalıyor...

Bunu neden benimle konuşmadın????

Uzatma toredo ya da serapcan, parfümü bana bu hafta içi teyit ettir..orjinal değilse iadeni al..

Cidden okuduğunu algılama problemin var senin..Banane senin adba ile yaptığın takastan, ne laf edicem..Okuduğunu doğru anla, saptırıp durma..

Bak ne diyorum iyi oku, parfümün teyidi bana gelsin, ödemeni derhal yapıyorum diyorum..Anlayabiliyor musun okuduğunu? Kime yolluyorsan yolla parfümü, o teyit bana gelsin..He benim sana yolladığım parfümü yolla yalnız, başka bişeyi değil..

Teyit ettir bana parfümü, gel burada ispatla, ödemeni al..neyin derdindesin hala? Hadi..Hafta içi bekliyorum..

Yerinde başkası olsa önce gelir benimle konuşurdu, bu şekilde arkamdan atıp tutmazdı..Art niyetlisin ve amacın belli değil..Hiç saf falan değilsin açıkçası.
sana birsey diyim mi sen cok zekisin yemin ederim..urun sahte ciksa bile sigincagin manzeret ortaya cikti simdi bu mesajinla diyeceksin ki bu benim urunum degildi...simdi anlasildi....urun sahte cikacak ve sen dicen baska urun...tamam medcezir gercegi senin kalbin biliyor ve diyorum ki sehval ayindayoz her turlu duanin bedduanin kabul oldugu ay...eger ben sucluysam gunahini aliyorsam yada tam tersi bu urun sahte ise Allah onu bu dunyada ahirettede cezalandirsin..bilki hakkim sonuna kadar haram olsun hele halen boyle konusuyorsun ya iki kati olsun..ne hallere geldim ya..hak aramanin vebali bumu bumu

sana birsey diyim mi sen cok zekisin yemin ederim..urun sahte ciksa bile sigincagin manzeret ortaya cikti simdi bu mesajinla diyeceksin ki bu benim urunum degildi...simdi anlasildi....urun sahte cikacak ve sen dicen baska urun...tamam medcezir gercegi senin kalbin biliyor ve diyorum ki sehval ayindayoz her turlu duanin bedduanin kabul oldugu ay...eger ben sucluysam gunahini aliyorsam yada tam tersi bu urun sahte ise Allah onu bu dunyada ahirettede cezalandirsin..bilki hakkim sonuna kadar haram olsun hele halen boyle konusuyorsun ya iki kati olsun..ne hallere geldim ya..hak aramanin vebali bumu bumu

Bana bak terbiyesizlik etme benim ayarımı kaçırma..Ben sen değilim öyle katakullilerle uğraşıcam..Beni burada herkes tanır..

Kendine dönsün o bedduların, kadına bak, parfümün iadesini al orjinal değilse diyorum beddua ediyor, rahatsız mısın nesin?

Benim hakkım da helal değil sana, arkamdan böyle gizli gizli sallayıp hakkıma girdiğin için..
Sen hak aramadın, sen beni karalamaya geldin..Hak aramak isteseydin önce benimle iletişime geçerdin..

Yürü git şimdi nereye teyit ettiryorsan ettir, beni bilgilendir al paranı..Terbiyesizliğin lüzumu yok daha fazla.

Medcezir hanim halen hakaret hakaret magdur ben uste cikan sen..evet uzatmayalim dedigin gibi ben simdi sana yalandan soz atsam sunu dedin bunu dedin ispati olmadigindan millet inanir tabi..agzi olan konusur..ben senin ismini vermedim vermicektim..abba senin urununu bana vermeye kalkinca olay cikti...bursey demeyip almicaktim dimi..Allah buyuk ki abba cikti senin urununu sundu bana...olmucak birsey oldu ve cikti..

Medcezir hanim halen hakaret hakaret magdur ben uste cikan sen..evet uzatmayalim dedigin gibi ben simdi sana yalandan soz atsam sunu dedin bunu dedin ispati olmadigindan millet inanir tabi..agzi olan konusur..ben senin ismini vermedim vermicektim..abba senin urununu bana vermeye kalkinca olay cikti...bursey demeyip almicaktim dimi..Allah buyuk ki abba cikti senin urununu sundu bana...olmucak birsey oldu ve cikti..

Yo bende tüm konuşmalar kayıtlı..Haybeden atıp tumam senin gibi..

adba adba öyle demiyor ama? Sen buraya benim hakkımda gizli gizli atıp tutttuktan sonra görüşmüşsünüz kendisiyle?

Bana bak terbiyesizlik etme benim ayarımı kaçırma..Ben sen değilim öyle katakullilerle uğraşıcam..Beni burada herkes tanır..

Kendine dönsün o bedduların, kadına bak, parfümün iadesini al orjinal değilse diyorum beddua ediyor, rahatsız mısın nesin?

Benim hakkım da helal değil sana, arkamdan böyle gizli gizli sallayıp hakkıma girdiğin için..
Sen hak aramadın, sen beni karalamaya geldin..Hak aramak isteseydin önce benimle iletişime geçerdin..

Yürü git şimdi nereye teyit ettiryorsan ettir, beni bilgilendir al paranı..Terbiyesizliğin lüzumu yok daha fazla.
Terbiyesiz kadin cirkeff et beduani donsun boynuna gelsn..basina birsey geldigindede beni hatirla..laflara bak baskasi olsa neler der ben susuyorum...ben mi milletemi yazdim medcezir su bu die...kz dedi bu medcezirin urunleri ben almam dedim ..alcakmiydim..hem biye bu jadar ofkeleniyorsun..ben burdan isim mi verdim..i zmn yaz kinu yoneticisine bu topik niye var...ya anladim sen devam et...eger hayatin buraya bagliysa buradakilerin sevgisiyle yasamaksa tamam ya tamam

Terbiyesiz kadin cirkeff et beduani donsun boynuna gelsn..basina birsey geldigindede beni hatirla..laflara bak baskasi olsa neler der ben susuyorum...ben mi milletemi yazdim medcezir su bu die...kz dedi bu medcezirin urunleri ben almam dedim ..alcakmiydim..hem biye bu jadar ofkeleniyorsun..ben burdan isim mi verdim..i zmn yaz kinu yoneticisine bu topik niye var...ya anladim sen devam et...eger hayatin buraya bagliysa buradakilerin sevgisiyle yasamaksa tamam ya tamam

İyi ki susuyorsun, susmuş halin buysa susmamış halini kestiremiyorum..

Neden mi öfkeleniyorum? Çünkü girip arkamdan gizli gizli, sinsi sinsi sallamışsın, seni dolandırmışım gibi konuşmuşsun..Hayırdır? İsmimi vermedin diye susacak mıydım? Bak benim alnım açık, diyorum ki git teyit ettir, gel bana ispatla, al iadeni diyorum..Habire beddua ediyorsun..Hayırdır sen niye bu kadar öfkelendin?

Bu topik burada, asıllı asılsız millete sallanıp dursun diye yok..Önce satıcıyla iletişime geçersin, sonuç alamazsan buraya yazarsın..Sen benimle iletişime geçtin mi? Hayır..

Bak sana soru sordum, hala cevap vermedin.."bENİMLE NEDEN İLETİŞİME GEÇMEDİN?"

Arkadaşım sen mağdur oldum demiyor musun? Medcezir de haberim yoktu şimdi oldu, kanıtla paranı iade edeyim diyor. Paranı istemiyor musun? Vercem diyo işte.

Arkandan kime atip tutmusum pardon de hele ispat et hicbirseyinin ispati yok konusup duruyorsun..ama haklisin burda geciyor hayatin..belki seni sevenler ben hakli bile olsam seni tutcaklar..8 ay once bende olsam seni savunurdum haklilarda
..tamam medcezir konu uzadi seni vicdaninla birakiyorum ..bu urunun sahteligini burdan ispat bile etsem seni sevenler husrana ugrucak..ve sen diyeceksin ki o urun bu urun degil diceksin..kimde hak varsa o onun boynuna ..abbada sana sevgisinden konduramiyor.tek seye bakar kalbi bilir ister gosterir ister gosternez.Allah buyuk ki o kizcagizi cikardi karsima bana senin urunlerinle geldi...agzinida bozma birdaha gorundugun gibi kalbinde guzel olsun..bu dunyada degil ahirette o parfumle karsina gelecegim...bu bana ettigin hakaretlerinde kefaretin olcak.

X