Birbirimizi anlayamadık demek ki .Hayırlı satışlar sizeAma ben size sertce okunmuyor diyip bagirip kizip kestirip atmadim ki.olsun dedim.Ben size ne darildim ne gucendim sadece sasirdim. Hic boyle bsy yasamadim. Hani ima olarak icime sinmedi gule gule harca dediniz ya o yuzden o para benimde icime sinmedi ogrencilerime harcarim kendim harcayamam demek istedim...
Nyse gecti gitti tekrar ozur dilerim. Bir daha yasamamak dilegiyle...
kesin o benim :)açıkçası benim alışveriş yaptıgım kişi benden makbuz istese bende bozulurum..
ben istememiş olmama ragmen yaptığım satışlarda hesabıma havale yaptıgında makbuz fotosu atan arkadaş var, o foto atınca bile utanıyorum ben
Arkadaşlar lütfen burada kozmetik alırken sahte ürünlere dikkat edin daha bugün birisi yurtdışından ithal diye pazar tezgahlarında satılan ürünleri orijinal diye satmaya çalıştı.
Herşey bir yana sağlığımız bu kadar ucuz olmamalı ünlü markaların ambalajları her ülkede aynı olur ama bunu satanlar yok bu ürünler amerika'dan yok avrupa'dan türkiye'de yok diye insanları kandırmaya çalışıyor inanmayın.
Açın google'dan o markayı araştırın böyle bir ambalajı var mı yok mu bakın doktorlar bile kozmetikte paraben, petrolium, mineral yağlar, sls zararlı bu maddelerin olduğu ürünleri kullanmamaya çalışın derken böyle içinde ne olduğunu bilmediğimiz mağazada 100 lira olan ürünü 10 lira görünce lütfen kanmayalım ve burada sahte kozmetik satan görürsek mutlaka buraya yazıp uyaralım.
Hiçbir şey sağlığımızdan önemli olamaz, olmamalı..
Canım bende de var kozmetik, çoğu da estee lauder ve orijinal, zaten pazarda orda burda bulamazsın esteeyi ama onların da fiyatlarından dolayı kimse yanaşmıyor sanırım, 80 liralık ruja 30 lira diyorumki sıfır yani, denemedim bile o pahalı geliyor, anlamadım gitti nasıl olacak bu iş
Ne yazık ki öyle ben artık yüksek fiyatlı kozmetik alırken hemen pat diye almıyorum yoksa elden kolay kolay çıkmıyor.
Pazarda Estee, Chanel var ama ambalajları o kadar komik ki logoyu taklit etmişler ama ambalajları çok alakasız bir de bu ürünler Türkiye'de yok yurtdışına özel üretilmiş diye insanları kandırıyorlar.
Evet canım bi bayanda ismini vermeyeyim benden bi sürü foto istedi ekledim haber verdim msj attm almayı bırak msjıma cvp bile yazmadı çok sinir oldum gerçwkten
Evet canım aynen bide sabahın köründe uyandm ayıp olmasın bekliyo dedim foto çektm çektm diyorum ya msj atma tenezülünde bile bulunmadı
ben de kişi kendi kararı ve önerileri ile bak şunu da yükledim bak bunu da yükledim bir bak istersen deyip resimler gösterip sonra da karşı taraf ısrar etmiş gibi gösterince sinir oluyorumEvet canım bi bayanda ismini vermeyeyim benden bi sürü foto istedi ekledim haber verdim msj attm almayı bırak msjıma cvp bile yazmadı çok sinir oldum gerçwkten
Aynen canım sölemek istediğimiz tek şey buydu tşkr etmek en azından onun için bi çaba harcanıyosa oda tşkr etmek zorunda bi emek söz konusubtabiki foto iateyebilir ama olumlu veya olumsuz cvp vermek zorunda bence :)Yazmadan edemedim :) bakarim almicaksam almoyrum derim iki tarafta ugrasmasin
begenirim alicaksam aliyorum derim kendimce pahali gelirse indirimi isterim hadi gonder derim.40 kere yok koltuk altini cek yok fermuarini çek yaptirmam ..yapilmadimi bana yapildi ugrasmadimm cektimmm cirtina cartina kadar ne oldu hicbisey tamam almak zorunda değilsin bi teşekkür lede olmezsin zaten serefiyle problemi olan kusurlu urunu sativerir resimden ne anlican en basiti kani bozuk olan rötus bile yapar proglamla...Allahima sukur serefimden odun vermem sifira yakin ne cantalar sattim ne ayakkabilar memnun kalanlardan Allah razi olsun ne diim..
@Bukrem
İn acemiliğine geldi sanırım, fakat sayesinde ilk kez bu kadar çok kargo ücreti ödedim.
Maraş'tan gelen elektrikli süpürgeye bile bu kadar ödememiştim cidden.
Sanırım elinde büyük boy kolisi yokmuş ki iki ayrı kutu yapmış. Fakat kutuları en azından bantla falan birleştirseymiş vs, de ikisi de ayrı ayrı gelmeseymiş. Malum kargo taban ücreti diye bişey var iki kere ödemiş oldum.
Yani tabi yine de aldım. Ama kendisinden urun alacaklar kendisine bu konuda not düşsünler, tavsiyemdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?