ayrıca HANFENDİ'DEN almış olduğum çantayı kenarında sökülme var bahanesi ile göndermemiş paketlerken annesinin farkettiğini ve ürünü göndermediğini ürünleri ben aldıktan sonramıydı yoksa ödemme yaptıktan 2 gün sonra mı ne ben sorduktan sonra söyledi böyle saçmalık olur mu arkadaş ve günlerce telefonda watshap üzerinden grüştük madem yollanmayacak paket yapıldığı an söyle msjla haberin olsun veya deki bu ürünü yollayamıyorum istersen yerine başka bir çanta yollayayım. ertesi gün yeni çantaları satışa sunmayı biliyor ama müşteri memmuniyetini düşünerek ürünü hem göndermeyip hemde açıklama yapma gereksiniminde bulunmuyormerhaba iyi günler dilerim yaklaşık bir ay önce monica adlı kullanıcıdan toplu olarak nerdeyse elindeki tüm ürünleri sipariş verdim. özelliklede belirtmiş olduğum beğenerek istediğim ürünlerin çocuğu göndermemiş ayrıca bu ürünü sevmedim bu benim tarzım değil giymem dediiğim ne kadar ürün varsa hepsini yollamış. Kırık gözlük Yırtık tşört vs vs vs. toplu alışveriş yapmış olmama rağmen indirim yapmamasını da geçtim kargo ücretini de bana ödettirdi. ertesi gün siteye giriş yaptığımda kalan ürünlerini dahada ucuza çektiğini ayrıca pazarlık payı olduğunu gördüm. artı en büyük sıkıntım ücreti atmden peşinen yollattı ürünleri ziraat bankasından teyit ettikten sonra gönderdi ürünleri ve teslim aldığım ürünleri gördüğüm zaman şok geçirdim resmen resimlerde daha bi parlak canlı olan tüm ürünleri solmuş yırtık veya çok yıpranmış idi. artı kırık olan gözlük yırtık tşört etek blüz vs gibi ürünler yollamış en lazım dediğim ürünleri de kendine ayırarak yollamamış bunları hayatta giymem çıkart listeden dediğim tüm ürünleride adeta dalga geçer gibi yollamış ve sonrasından watshapdan msj attığım zaman cevap alamadım kendisinden
ayrıca HANFENDİ'DEN almış olduğum çantayı kenarında sökülme var bahanesi ile göndermemiş paketlerken annesinin farkettiğini ve ürünü göndermediğini ürünleri ben aldıktan sonramıydı yoksa ödemme yaptıktan 2 gün sonra mı ne ben sorduktan sonra söyledi böyle saçmalık olur mu arkadaş ve günlerce telefonda watshap üzerinden grüştük madem yollanmayacak paket yapıldığı an söyle msjla haberin olsun veya deki bu ürünü yollayamıyorum istersen yerine başka bir çanta yollayayım. ertesi gün yeni çantaları satışa sunmayı biliyor ama müşteri memmuniyetini düşünerek ürünü hem göndermeyip hemde açıklama yapma gereksiniminde bulunmuyor
canim benim cok uzuldum inan bende bir ara dusndum almayi ama vazgecmistim bu cok buyuk bir hak resmen haram yaniayrıca HANFENDİ'DEN almış olduğum çantayı kenarında sökülme var bahanesi ile göndermemiş paketlerken annesinin farkettiğini ve ürünü göndermediğini ürünleri ben aldıktan sonramıydı yoksa ödemme yaptıktan 2 gün sonra mı ne ben sorduktan sonra söyledi böyle saçmalık olur mu arkadaş ve günlerce telefonda watshap üzerinden grüştük madem yollanmayacak paket yapıldığı an söyle msjla haberin olsun veya deki bu ürünü yollayamıyorum istersen yerine başka bir çanta yollayayım. ertesi gün yeni çantaları satışa sunmayı biliyor ama müşteri memmuniyetini düşünerek ürünü hem göndermeyip hemde açıklama yapma gereksiniminde bulunmuyor
O kadar boş yorumlar yapılmış ki birileriniz tanımadığı insanların yalakası olmuş, adam kayırmacaya başlamış olaya objektif bakmak yerine taraf tutmayı seçmiş burda niyet belli işte tamamıyla beni karalamaya yönelik mesaj yazılmış daha benden bir açıklama gelmeden.... herneyse bunlar çok problem değilde burdan çok sayıda alışverişim oldu ilk ve tek sorunlu müşterim bu bayan. toplu kıyafet almak istediği için kendisine çanta ve gözlükleri topiğimde belirttiğim fiyatın yarı fiyatına gönderdim yani indirimleriyle. üstelik son olarak ücret hesaplanırken kendi çıkardığı tutarı daha da aşağı çektim düşünün yani bana indirim yapılmadı demeye hakkı bile yokken bu şekilde kurnazlık yapmaya çalışması kendisinde gram vicdan olmadığını gösterir sanırım. çünkü bu kadar nankörlük edilmez gerçekten. ürünlerimin sonuna kadar arkasındayım rengi solmuş,kırık dökük bir şey yollamadım. kargo ücretinden de bahsedilmiş ben kargo ücretini karşılayacağıma dair bir söz söylemedim bugüne kadar da hep alıcı ödemeli yollamışımdır.kendisi nasıl çamur atacağını şaşırmış iyice vicdana insafa gelecek biri gibi de görünmüyor. ne diyim
Helal olsun sizin gibi hocalarimizaŞu an sadece bekliyorum ve insanlara güvenmek istiyorum 13 yıllık bir dershane öğretmeni olarak öğrencilerime hep dürüst olmayı öğrettim ve kendim de onlara örnek olmaya calıştım ve yüce mevlama inanıyorum ki benim muhatap oldugum insanlar da dürüsttür yoksa mevlam dan kim korkar onun gazabından korkarım
Merhaba arkadaşlar.İlk satışta ilk talihsizliğimi bende sizlerle paylaşmak istiyorum.Moayni isimli üyeye lütfen dikkat ediniz.
Kendisi ürünlerim arasında beğendiklerini gg sitesi üzerinden almak istedi,aldı. Hemen akşamına bana şu mesajı cekti
^^Canım çok teşekkürler.Kusura bakma dönemedim hemen sana..İşte yoğunluk oldu.birde haftasonu Bulgaristan'a fabrikaya gitmem gerekti..Bilemedim şimdi nasıl yapsam.Evde kimse yok ben dışında kargoyu alıcakanca döndüğümde halledebilirim.o da 1 hafta 10 gün sürer yada ordaki duruma göre uzayabilir o yüzden ayıralım diyemiyeceğim.olurda 1 terslik olursa seni de engellemiyeyim..ben döndüğüm zaman artık kısmetime kaldı ise bakar habarlerşiriz..Teşekkür ediyorum..Hayırlı geceler...^^
Kısacası vazgeçtim şöyle oldu böyle gitti demeye getirdi.Herneyse hiç problem değil abla,o ürünleri takaslamak isteyen biri vardı ona veririm dedim.GG üzerindeki satışı iptal edip para iadesi yapıldı siteden.
Bugünde ''neden iptal ettin,neoldu,ben sana öyle birşey demedim'' vs vs bir sürü dolap. Bütün yazışmaların geçmişi ispatı olduğunu unutmuş sanırım.Hesabının hacklendiğini filan ima etmeye başladı.Bende artık o ürünler için başkasıyla anlaştığımı ve bu durumdan işkillendiğimi söyleyip kendisine iyi dileklerde bulunup noktaladım.
GG sitesi üzerinden yazmadığını bırakmadı.Yukarıya kopyaladığım yazıyı benim uydurduğumu entrikacı olduğumu daha birsürü şey ... İşim gücüm yokta senaryo yazıcam hanıma
Neyse sizleri uyarmak istedim velhasıl böyle tutarsız ,hadsiz insanlardan uzak durmalı , sizinde başınız ağrımasın
Hoş kalın ....
Arkadaşım sen iyimisin anlamadım..Nasıl böyle "İftira"da bulunuyorsun bana..Şimdi yazışmaları atayımda İnsanların senin nasıl bir kişilik olduğunu daha iyi görsün...
Merhaba arkadaşlar.İlk satışta ilk talihsizliğimi bende sizlerle paylaşmak istiyorum.Moayni isimli üyeye lütfen dikkat ediniz.
Kendisi ürünlerim arasında beğendiklerini gg sitesi üzerinden almak istedi,aldı. Hemen akşamına bana şu mesajı cekti
^^Canım çok teşekkürler.Kusura bakma dönemedim hemen sana..İşte yoğunluk oldu.birde haftasonu Bulgaristan'a fabrikaya gitmem gerekti..Bilemedim şimdi nasıl yapsam.Evde kimse yok ben dışında kargoyu alıcakanca döndüğümde halledebilirim.o da 1 hafta 10 gün sürer yada ordaki duruma göre uzayabilir o yüzden ayıralım diyemiyeceğim.olurda 1 terslik olursa seni de engellemiyeyim..ben döndüğüm zaman artık kısmetime kaldı ise bakar habarlerşiriz..Teşekkür ediyorum..Hayırlı geceler...^^
Kısacası vazgeçtim şöyle oldu böyle gitti demeye getirdi.Herneyse hiç problem değil abla,o ürünleri takaslamak isteyen biri vardı ona veririm dedim.GG üzerindeki satışı iptal edip para iadesi yapıldı siteden.
Bugünde ''neden iptal ettin,neoldu,ben sana öyle birşey demedim'' vs vs bir sürü dolap. Bütün yazışmaların geçmişi ispatı olduğunu unutmuş sanırım.Hesabının hacklendiğini filan ima etmeye başladı.Bende artık o ürünler için başkasıyla anlaştığımı ve bu durumdan işkillendiğimi söyleyip kendisine iyi dileklerde bulunup noktaladım.
GG sitesi üzerinden yazmadığını bırakmadı.Yukarıya kopyaladığım yazıyı benim uydurduğumu entrikacı olduğumu daha birsürü şey ... İşim gücüm yokta senaryo yazıcam hanıma
Neyse sizleri uyarmak istedim velhasıl böyle tutarsız ,hadsiz insanlardan uzak durmalı , sizinde başınız ağrımasın
Hoş kalın ....
Ah çok muhterem Moayni de gelmiş teşrif ettiniz .Aa ama daha azönce kk da ki ben değilim ,sen beni karıştırıyorsun ,hesabım hacklendi diyordun gg sitesindenNe olduki şimdii .
Olur tabi görsünler, er meydanıydı dimi burasıHayır eğer öyleyse bende de ortaya dökecek çok şey var ama hiç gerek yok hastalıklı ruh halinizle insanları boğmaya
Ya şimdi şu ekran görüntüleriyle resmen tescilledin kendini.İnan seni daha fazla rencide etmemek adına bu görüntüleri koymaktan kaçındım. Gg sitesinde Moayni ben değilim deyip beni oyuncu entrikacı yaptın, Allah aşkına kaç türlü kişiliğin var senin bak yaşını başınıda almış bir kadınsın ayıp değilmiNolursun nolursun biraz edep ya hu
Yukarı da işaretlediğim yerdeki konuşma yapmadım buğün sizinle..Utanın biraz bu kadar yalana dolana..Zaten biraz dan yönetici sizinle buğün konuşma yapmışmıyım baksın mesajlarıma söylesin insanlar...
Bakın lütfen daha fazla çirkinleşmeyin.Siz ürünleri istediniz,ödemeyi yaptınız,vazgeçtiniz,paranız iade edildi.
Olay bukadar basitken o ben değilim bu ben değilim gibi basit çocukça kaçışların lüzumu yok.
GG sitesinde de devamlı kendinizi aklamaya çalıştınız burada da aynını yapıyorsunuz.Çırpındıkça batıyorsunuz hanımefendi.
İnanın midem kaldırmıyor bu tür kişilikleri
Bu sebeple lütfen son verin şu tutarsız,hesapsız tutumlarınıza...
Benim son sözüm budur
Buyrun siz devam edin
Arkadaşım sende ruhsal problem var sanırım..Ne gg si ya..ne konuşuyorsun açıklık getirsene biraz..Kim ödeme yapmış..öğrenip yazarmısın buraya şahış bilgilerini...Sana ordan ne yazdım ne ödeme yaptım..Dün akşam izah ettim durumumu..Daha ne sayıklıyorsun ya..
8 liraya hiç kullanılmamış kot gömlek satıyorum bana gelip sıfır fiyatına ürün satma diyen varr
komik olmayın arkadaşlar ya
şurda üç beş kuruş bütçemize katkı sağlıcaz diye kimse kimsenin tribini çekmek zorunda değil muhtaç değiliz çok şükür !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?