Memnuniyetsizlik Topiği

ayrıca HANFENDİ'DEN almış olduğum çantayı kenarında sökülme var bahanesi ile göndermemiş paketlerken annesinin farkettiğini ve ürünü göndermediğini ürünleri ben aldıktan sonramıydı yoksa ödemme yaptıktan 2 gün sonra mı ne ben sorduktan sonra söyledi böyle saçmalık olur mu arkadaş ve günlerce telefonda watshap üzerinden grüştük madem yollanmayacak paket yapıldığı an söyle msjla haberin olsun veya deki bu ürünü yollayamıyorum istersen yerine başka bir çanta yollayayım. ertesi gün yeni çantaları satışa sunmayı biliyor ama müşteri memmuniyetini düşünerek ürünü hem göndermeyip hemde açıklama yapma gereksiniminde bulunmuyor

Şu an sadece bekliyorum ve insanlara güvenmek istiyorum 13 yıllık bir dershane öğretmeni olarak öğrencilerime hep dürüst olmayı öğrettim ve kendim de onlara örnek olmaya calıştım ve yüce mevlama inanıyorum ki benim muhatap oldugum insanlar da dürüsttür yoksa mevlam dan kim korkar onun gazabından korkarım

Canım çok üzüldüm yaşamış olduklarına bende bu hanfendiden 2 bot alıcaktım..Baktım konuşma tarzı bir tuaf önce indirim yaparım dedi daha sonra hesap numara verip şu kadar para dedi.Bende rahaztsız oldum tavrından sağol ben istemiyorum dedim ve direk kendisini mesaj kısmından engelledim..Şimdi düşünüyorum çok iyi yapmışım Burdan alış veriş yaparken karşındaki insanı çok iyi analizlemek lazım sanırım ..Neyse canım haksız bir kazanç yapmış arkadaş merak etme bu ondan fazlası ile çıkar..

Bu monika denen arkadaşı yazarken aklıma durda birde "Moriska" diye bir arkadaş vardı..Ondan da son anda yazgeçtim birşeyler almaktan.Gene bu bayan gibi konuşmaları çok iticiydi.Hatta bilen bilir birkaç kez de Oriflem ürünleri satıyor diye hesaplarıda kapatılıp duruyor o tekrar açıyordu.Neyse zaten ürün alanalarda bayağı sıkıntı yaşamışlardı.Bir ara baktım burayı bıraktı.Çok komik Fal sitelelirnin birinde "moriskos"diye falcılığa başlamış şaka gibi insanlar ya.Baktı burda iş çıkaramıyor oturmuş falcı olmuş insan kandırıyor ..

canim benim cok uzuldum inan bende bir ara dusndum almayi ama vazgecmistim bu cok buyuk bir hak resmen haram yani

O kadar boş yorumlar yapılmış ki birileriniz tanımadığı insanların yalakası olmuş, adam kayırmacaya başlamış olaya objektif bakmak yerine taraf tutmayı seçmiş burda niyet belli işte tamamıyla beni karalamaya yönelik mesaj yazılmış daha benden bir açıklama gelmeden.... herneyse bunlar çok problem değilde burdan çok sayıda alışverişim oldu ilk ve tek sorunlu müşterim bu bayan. toplu kıyafet almak istediği için kendisine çanta ve gözlükleri topiğimde belirttiğim fiyatın yarı fiyatına gönderdim yani indirimleriyle. üstelik son olarak ücret hesaplanırken kendi çıkardığı tutarı daha da aşağı çektim düşünün yani bana indirim yapılmadı demeye hakkı bile yokken bu şekilde kurnazlık yapmaya çalışması kendisinde gram vicdan olmadığını gösterir sanırım. çünkü bu kadar nankörlük edilmez gerçekten. ürünlerimin sonuna kadar arkasındayım rengi solmuş,kırık dökük bir şey yollamadım. kargo ücretinden de bahsedilmiş ben kargo ücretini karşılayacağıma dair bir söz söylemedim bugüne kadar da hep alıcı ödemeli yollamışımdır.kendisi nasıl çamur atacağını şaşırmış iyice vicdana insafa gelecek biri gibi de görünmüyor. ne diyim

evet iki tarafı dinlemeden yorum yapmamız hata ama bu kişi alışveriş yapmış ve urunler elınde neden boyle bır camur atsın kı magdur olmus magdurıyetını dıle getırıyor.

Helal olsun sizin gibi hocalarimiza

8 liraya hiç kullanılmamış kot gömlek satıyorum bana gelip sıfır fiyatına ürün satma diyen varr
komik olmayın arkadaşlar ya
şurda üç beş kuruş bütçemize katkı sağlıcaz diye kimse kimsenin tribini çekmek zorunda değil muhtaç değiliz çok şükür !

Arkadaşım sen iyimisin anlamadım..Nasıl böyle "İftira"da bulunuyorsun bana..Şimdi yazışmaları atayımda İnsanların senin nasıl bir kişilik olduğunu daha iyi görsün...

Arkadaşım sen iyimisin anlamadım..Nasıl böyle "İftira"da bulunuyorsun bana..Şimdi yazışmaları atayımda İnsanların senin nasıl bir kişilik olduğunu daha iyi görsün...

Ah çok muhterem Moayni de gelmiş teşrif ettiniz .Aa ama daha azönce kk da ki ben değilim ,sen beni karıştırıyorsun ,hesabım hacklendi diyordun gg sitesinden Ne olduki şimdii .

Olur tabi görsünler, er meydanıydı dimi burası Hayır eğer öyleyse bende de ortaya dökecek çok şey var ama hiç gerek yok hastalıklı ruh halinizle insanları boğmaya

Yukarı da işaretlediğim yerdeki konuşma yapmadım buğün sizinle..Utanın biraz bu kadar yalana dolana..Zaten biraz dan yönetici sizinle buğün konuşma yapmışmıyım baksın mesajlarıma söylesin insanlar...

Ya şimdi şu ekran görüntüleriyle resmen tescilledin kendini.İnan seni daha fazla rencide etmemek adına bu görüntüleri koymaktan kaçındım. Gg sitesinde Moayni ben değilim deyip beni oyuncu entrikacı yaptın, Allah aşkına kaç türlü kişiliğin var senin bak yaşını başınıda almış bir kadınsın ayıp değilmi Nolursun nolursun biraz edep ya hu

Sizi yönetime şikayet ettim..Buraya gelip insalara iftira atamazsınız..Çok ayıp ya..Biraz utanın kendinizden..

Ne gg si sayıklıyorsunuz siz ya..Yukarıda Allah var biraz korkun be..Ben size burası dışında hiç bir yerden yazmadım..Burda yazdıklarımı da zaten ortaya koydum...

Bakın lütfen daha fazla çirkinleşmeyin.Siz ürünleri istediniz,ödemeyi yaptınız,vazgeçtiniz,paranız iade edildi.
Olay bukadar basitken o ben değilim bu ben değilim gibi basit çocukça kaçışların lüzumu yok.
GG sitesinde de devamlı kendinizi aklamaya çalıştınız burada da aynını yapıyorsunuz.Çırpındıkça batıyorsunuz hanımefendi.
İnanın midem kaldırmıyor bu tür kişilikleri
Bu sebeple lütfen son verin şu tutarsız,hesapsız tutumlarınıza...

Benim son sözüm budur
Buyrun siz devam edin

Arkadaşım sende ruhsal problem var sanırım..Ne gg si ya..ne konuşuyorsun açıklık getirsene biraz..Kim ödeme yapmış..öğrenip yazarmısın buraya şahış bilgilerini...Sana ordan ne yazdım ne ödeme yaptım..Dün akşam izah ettim durumumu..Daha ne sayıklıyorsun ya..

kişisel yazışmaları burda yayınlamak yasakkkk

Benimde çok rahatsız olduğum bir durum,iki satır teşekkür etmekten aciz insanlar var
bende böyle içi boş bir varlığa 3 liraya topshop,zara ürünleri sattım ama gel gör ki... aman diyeyim düzgün insan sanıp yanılıyoruz işte bazılarını.

PORTOLOZ NİKLİ kullanıcı dan üç ürün aldım 36 bedenim dedim 38 beden etekler olur dedi. 1 tanesi bol oldu ama oldu. diğeri ise 40 bedene olucak bi etek ve kalıbı triko etek oldugu için genişlemiş. swet eşofman üstü olarak aldığım ürünü ise omzunun arkası delik üzerinden çıkardığı gibi kargoya vermiş. az yada çok pahalı yada ucuz alışveri,şte etik olmak gerekmezmi. mesajıma dönmedi. derya hanım kırıldım üzgünüm diye yazdığım halde geri dönüş yapmadı. telefonuna bakmadı. ÇİRKİN VE AYIPLI MAL SATAN BU ÜYEYİ DEŞİFRE EDİYORUM. ... NEZAKETEN YANIT VERMELİYDİ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…