• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyetsizlik Topiği

YÖNETİME !!!!

Sayın yöneticiler,
hamile panço arıyorum diye konu açtım, daha sayfayı yenilemeden konumu başka bölüme taşıdınız... Neden????
aynı içerikli konu günlerdir burada duruyor?? benim konum neden taşındı, içeriğindense neden diğer konu duruyor??

YÖNETİME !!!!

Sayın yöneticiler,
hamile panço arıyorum diye konu açtım, daha sayfayı yenilemeden konumu başka bölüme taşıdınız... Neden????
aynı içerikli konu günlerdir burada duruyor?? benim konum neden taşındı, içeriğindense neden diğer konu duruyor??
Merhaba
Hamile ve Lohusa Giyim Anketimiz! :KK56:
Verdiğim linkteki anket sonucu itibariyle hamile,bebek ve çocuk giyim ile ilgili konular sadece
Bebek, çocuk eşya 2. el, takas :KK56:Bölümüne açabilirsiniz.Bu nedenle açtığınız Hamile Panço konunuz ilgili bölüme taşınmıştır..
Bu bölümde gözümden kaçan hamile giyim konusu var ise bildirirseniz sevinirim:KK52:

20141014_121944.jpg
Uzulerek yaziyoru. Turmelis nickli arkadastan urun aldim mumluk vazo ve cerceve hatali paketlemeden dolayi basima bu geldi
Arskadasimada yazdim ama gercektende uzucu bir durum hassas urunlere daha guzel paketleme yapilmali simdi bunlar cop oldu

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1269308 Uzulerek yaziyoru. Turmelis nickli arkadastan urun aldim mumluk vazo ve cerceve hatali paketlemeden dolayi basima bu geldi
Arskadasimada yazdim ama gercektende uzucu bir durum hassas urunlere daha guzel paketleme yapilmali simdi bunlar cop oldu
Yanlış paketlemenin sorumluluğunun satıcıda olduğunu düşünüyorum.
Ben de satış yaparken ne şartlarda giderse gitsin kırılmayacağı şekilde paketleyerek gönderiyorum, bana da aynı şekilde gelmesini isterim.
Birkaç kere elime kırık geldiği olmuştu, bundan sonra baştan konuşup kırık gelmesi durumunda iade talep ediyorum artık.

Yanlış paketlemenin sorumluluğunun satıcıda olduğunu düşünüyorum.
Ben de satış yaparken ne şartlarda giderse gitsin kırılmayacağı şekilde paketleyerek gönderiyorum, bana da aynı şekilde gelmesini isterim.
Birkaç kere elime kırık geldiği olmuştu, bundan sonra baştan konuşup kırık gelmesi durumunda iade talep ediyorum artık.
Bende ayni sekilde dusunuyrm canm.Ayni mesaji arkadasada yolladim
-Korktugum basima geldi cok mahcubum cevabini verdi.
Dahada bisey yazmadm oda yazmadi uzuldigim yanima kar kaldim.

Adaylarınızı özel mesajla bana bildirebilirsiniz...:KK39:

KATEGORİLER

Üyeler:
2014 Yılı Yılın Anneleri;

En Çalışkan KK Üyesi;

En Muhalefet KK Üyesi;

En Duygusal KK Üyesi;

En Paylaşımcı KK Üyesi;

En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi;

En Komik KK Üyesi;

En Canayakın/Dostane KK Üyesi;

En Asabi KK Üyesi;

En Tanışılmak İstenen KK Üyesi;

En Vazgeçilmez KK Ablası;

En Dobra/Delikanlı KK Üyesi;

En Yaramaz KK Üyesi;

En Şair Ruhlu KK Üyesi;

En Kitap Kurdu KK Üyesi;

Türkçeyi En Güzel Kullanan KK Üyesi;

En Kibar/Nazik KK Üyesi;

En Her Konuya Vakıf KK Üyesi;

En Yazamadan Duramayan KK Üyesi;

En Olmazsa Olmaz KK Üyesi;

En Yardımsever KK Üyesi;

En Isınamadığınız KK Üyesi;

En Ciddi KK Üyesi;

En Kendini Beğenmiş/Övüngeç KK Üyesi;

En Teknoloji Düşkünü KK Üyesi;

En Marifetli KK Aşçısı;

En Güzel Kullanıcı Adına Sahip KK Üyesi;

En İlginç Kullanıcı Adına Sahip KK Üyesi;

En Farklı/Güzel Avatara Sahip KK Üyesi;

En İyi Çıkış Yapan KK Üyesi;

En Oyun Kurdu KK Üyesi;

En Birikimci KK Üyesi;

YILIN ÜYESİ;
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Konular - Başlıklar - Yönetim:
En Popüler Bölüm (Bir Derdim Var, Gebelik, Oyun Gibi...);

En Sıkıcı Bölüm;

En Faydalı/Bilgilendirici Konu;

En İyi Buluşma Grubu;

En Faydalı Yardım Melekleri Kampanyası;

En İçimizi Acıtan Topic (Acısıyla Tatlısıyla Bölümünden);

En Mutluluktan Uçuran Topic (Mutluluktan Uçtuğunuz Haberler Bölümünden);

En Çok Ses Getiren Topic;

En Eli Maşalı Yönetici;

En Yardımsever KK Moderatörü;

En Başarılı KK Editörü;

En Güzel Ev Dekorasyonuna Sahip KK Üyesi (Evim Evim Güzel Evim Bölümünden);

En Şık KK Üyesi (Bugün Ne Giydin Çek De Görelim Bölümünden);

En Sorunsuz Alışveriş Yapılan KK Üyesi;

En Becerikli KK Örgücüsü (Ören Bayan Bölümünden);

beerceestee beerceestee isimli üyeden birkaç parça ürün aldım. Perşembe günü anlaştık, cuma günü kargo yapabileceğini söyledi. Ben de cuma günü kargo dahil ücretini verdiği hesap numarasına eft yaptım. Cuma günü kargoya veremediğini c.tesi özel kargo şirketi ile göndereceğini söyledi. C.tesi sordum verebildinizmi diye. Kargoların 12 ye kadar açık oldugunu (!) , eşinin yetişemediğini iletti. Ki birçok kargonun cumartesi günü 16.00 hatta 17.00 ye kadar gönderi kabul ettiğini biliyorum. C.tesi gününden beridir de, siteye girdiğini gördüğüm halde msjıma cevap alamıyorum. Aldığım ürünler içerisinde kitap olduğu için hızlı gönderilmesi benim açımdan önemliydi. Çünkü ona güvenerek kitap almadım hafta sonu. Buradan görürse daha çabuk dönüş sağlar belki diye hem de diğer arkadaşları bilgilendirmek adına yazmamın doğru olacağını düşündüm. İlk memnuniyetsizlik tecrübem, umarım güzellikle sonuçlanır.

Son düzenleme:
beerceestee beerceestee isimli üyeden birkaç parça ürün aldım. Perşembe günü anlaştık, cuma günü kargo yapabileceğini söyledi. Ben de cuma günü kargo dahil ücretini verdiği hesap numarasına eft yaptım. Cuma günü kargoya veremediğini c.tesi özel kargo şirketi ile göndereceğini söyledi. C.tesi sordum verebildinizmi diye. Kargoların 12 ye kadar açık oldugunu (!) , eşinin yetişemediğini iletti. Ki birçok kargonun cumartesi günü 16.00 hatta 17.00 ye kadar gönderi kabul ettiğini biliyorum. C.tesi gününden beridir de, siteye girdiğini gördüğüm halde msjıma cevap alamıyorum. Aldığım ürünler içerisinde kitap olduğu için hızlı gönderilmesi benim açımdan önemliydi. Çünkü ona güvenerek kitap almadım hafta sonu. Buradan görürse daha çabuk dönüş sağlar belki diye hem de diğer arkadaşları bilgilendirmek adına yazmamın doğru olacağını düşündüm. İlk memnuniyetsizlik tecrübem, umarım güzellikle sonuçlanır.
iletişim bilgileri yokmu cnm üyenin sende bence oyle daha saglam irtibat kurabılırsınız diye dusunuyorum telden filan giriyorsa sitede olmasada oyle gozukuyordu.

Bu nedir anlamm veremedm.bir çok satış yaptm arkadşlarada rica edicem ltfen yazsnlar kmseyle böyle bir sorn yaşamadım.eşim ulusta çalşyor ve öğleden snra 2 de gitğinde karşısndaki aras kargo iş yerinin bgn kapalı oldğnu söledi.ve ptt ile gnderemdğm için cuma gnü ben kendsine arkadşn özel kargoyla gndericğmi söledm pazartesi ve gönderdim.bugün girdim msjlarnı okdm ve cvp verdm açıkcası yalancılıkla suçlaması bir yana birde bu şeklde yazması hiç hoş değil.kendisne kargoyu gnderdğimi söledm ve burdanda sölyrm para iadesi de yapıcam msj attım hesap blglerni versn dye.hediyem olsn dedm gerçkten üzüldm.

Bu nedir anlamm veremedm.bir çok satış yaptm arkadşlarada rica edicem ltfen yazsnlar kmseyle böyle bir sorn yaşamadım.eşim ulusta çalşyor ve öğleden snra 2 de gitğinde karşısndaki aras kargo iş yerinin bgn kapalı oldğnu söledi.ve ptt ile gnderemdğm için cuma gnü ben kendsine arkadşn özel kargoyla gndericğmi söledm pazartesi ve gönderdim.bugün girdim msjlarnı okdm ve cvp verdm açıkcası yalancılıkla suçlaması bir yana birde bu şeklde yazması hiç hoş değil.kendisne kargoyu gnderdğimi söledm ve burdanda sölyrm para iadesi de yapıcam msj attım hesap blglerni versn dye.hediyem olsn dedm gerçkten üzüldm.

Bir üstteki mesajımda da söylediğim gibi gönlüm güzellikle çözülmesinden yana. Siz bana cumartesi gününden beri cevap vermediniz, sabah foruma girdiğiniz halde bana cevap vermediğinizi görünce göndermeyeceğinizi düşündüm. Ki sizi reelde tanımıyorum, daha önce bir alışverişim de olmadı kim olsa benim gibi düşünürdü eminim. Ayrıca hediye beklentisinde de değilim. En azından dün msj atıp kargonuzu gönderdim deseydiniz hiç sorun olmayacaktı. Herneyse kargoya verdiğinize göre benim tarafımdan sorun çözülmüştür. Takip noyu msj atabilirseniz memnun olurum.

iletişim bilgileri yokmu cnm üyenin sende bence oyle daha saglam irtibat kurabılırsınız diye dusunuyorum telden filan giriyorsa sitede olmasada oyle gozukuyordu.
Cnm telefon numarasını fln almamıştım gerek duymadım açıkçası. Ama şimdi arkadaş foruma girmediğini yazmış. Belki de söylediğin gibi sitede olmadığı halde öyle görünmüştür bilemiyorum. Çözüme kavuştu, kendisi dün kargoya vermiş.

Cnm telefon numarasını fln almamıştım gerek duymadım açıkçası. Ama şimdi arkadaş foruma girmediğini yazmış. Belki de söylediğin gibi sitede olmadığı halde öyle görünmüştür bilemiyorum. Çözüme kavuştu, kendisi dün kargoya vermiş.
ikinizin adınada sevindim umarım bırdaha kımse sorun yaşamaz keyifli alışverişler

bende söylediğim zamanda kargomu verdim ama satın alan kişi bana adresini yanlış yazmış ve kargocu bana dönüş yaptı böyle bir adres yok size geri yollayacağız diye.Hem adresi yanlış verip hemde bana kargomu yollamadınız diye beni engelleyen biriyle tanışmış oldum.Çok yazıkk

Back