Memnuniyetsizlik Topiği

Kimse ustune alinmasin bebek cocuk bolumundede sayfam var orda soz ile hareket edebiliyorken bit pazari boluminde sozle hareket edilmiycegni anladim ... almiycagniz bisey icin kimseyi oyalamayin arkadslar

Pardon genelleme yapmisim herkezi kastetmiyorum kusura bakmayin kizlar...bit pazari bolumundeki bazi arkadaslara diycektim

@Bukrem
İn acemiliğine geldi sanırım, fakat sayesinde ilk kez bu kadar çok kargo ücreti ödedim.
Maraş'tan gelen elektrikli süpürgeye bile bu kadar ödememiştim cidden.
Sanırım elinde büyük boy kolisi yokmuş ki iki ayrı kutu yapmış. Fakat kutuları en azından bantla falan birleştirseymiş vs, de ikisi de ayrı ayrı gelmeseymiş. Malum kargo taban ücreti diye bişey var iki kere ödemiş oldum.
Yani tabi yine de aldım. Ama kendisinden urun alacaklar kendisine bu konuda not düşsünler, tavsiyemdir.

benden de ürün aldılar ama nedense bir geri dönüş yapılmadı.kargo elimize ulaştı ürünü denedim sağol felan diye.Tamam söylemek zorunda olmayabilirler ama o zaman ürünü isterken bu kadar canımlı cicimli olmasınlar.İnsan bir haber bekliyor sonuçta.şimdide sitede cezalanmış .iyi mi olmuş desem ne desem

kesinlikle katılıyorum.. begen veya begenme bi sağol demek zor değil..
magazadan alışveriş yapmıyoruz sonuçta parasını ver çık git gibisinden..
ister istemez muhabbet kuruluyor burda.. kaldıki magazadan çıkarken bile kasiyere teşekkürler diyoruz buraya gelince zor geliyo insanlara nezaket tuhaf..

Kesinlikle alan kişinin ürün hakkındaki yorumunu merak ediyorum . Eğer kendisi yazmazsa , ben mesaj atıp soruyorum, nasıl oldu ürünler , var mı bir sıkıntı vs . diye .
Ödemeyi ürün tesliminden sonra alsam bile , paranin hesaba yattığı bilgisini verip , tesekkür ederek aynı hassasiyeti bende gösteriyorum .
Sattığı ürünün arkasında olan herkes geri dönüş bekliyordur eminim .

Yani ürün kargoya verilinceye kadar canım cicim çok mutluyum senden alışveriş yaptığım için deniliyor.Kargo eline gecince herşey bitiyor .Urünün ulaştığını bile kargo internet sitesinden öğrendim .İnsan bir sağol der yada kötü şekilde geldi elime beğenmedim felan der.Garip insanlar ne diyeyim

Evet bende elime ulaşır ulaşmaz hemen yazarım o kişiye yani olumlu yada olumsuz olsun insan bekliyor.Sonuçta ben paramı almışım o kişiden. beğense ne olur beğenmese ne olur normalde.Ama ben o kafada bir insan olmadığım için sattığım eşyanın peşinde koşuyorum işte ben mi çok ince düşünüuorum ne

kargo ücreleri konusunda önceden aranıp bilgi verilmesinin taraftarıyım ben şahsen ben öyle yapıyorum
çünkü çok mağdur olunuyor bende geçen 19 lira kargo ücreti ödedim böyle olmamalı bilinmiyorsa sorulmalı bence

Şimdi şöyle, alınan ürünler ortada belli, şehir belli, burdan ptt ile o kadar çok alışveriş yaptık ki, aldığım ürünlerin aşağı yukarı ne tutacağını tahmin edebiliyorum şahsen. Benim vakamda iki ayrı kutuya konmasaydı kafamdaki rakam tutacakmış nitekim. O yüzden sorma gereği duymamıştım 2-3 liranın da önemi yok kafasındayım zaten. Amatabi bu kez farklı oldu, ders aldım ben de.

Magduriyetler cok oluyo bu sayfada parami alamdgm hc olmadi ama baska bi sitede kadinin birine iki tshrt sattom 5 den 10 tl baska sehrdeyim ssi hemen yollarmsn pazrtsi memlekete dncm ddi tmm dedim persmbeydi parayi ytmrmdn ilk defa brne ürün yolladim yetsmemis cumaya pzrtsye klmis arkdsna sylemis alip bana yolla die memlekete donmus oda almamis krgyu kargo bana geri döndü 15 gn snra benm haberm ykdu ulasmadigindan kadin bana brsuru hakert msji yazms dedim urun yeni geldi ben yolladim geri dondu inanmadi kadin arkdsi almamis benm sucummu bide ürün geri gelince 7 lira kargo ödedim bana kalan 3 lira oldu kadin tmm bdaha yolla parani yllim dedi iyi ddm insanlık bende kalsin bdhaa yolladim pra falan ytrmadi urunlerime laf syledi ytrmcam parani dedi 2 gsbrru 3 liraya satmis oldum :) ama hakkim helal degl okdr ugrastim ettim hatta bana urun geri geldinde posetini ble acmamistm geri dondugne dair faturalro ile kdina gnderdim sadaka ettim gtti :)

Bikerede elimde bi urun vardi birine hediye etmek istedim biri istedi gzlce paketldm bska hediyeleede koydum not yazdım yolladim kargyu yanls adres yanlis telefon urun bana geri dondu postaci adrs yk dedi tlfda kullnlmiomus benm urun gezdi geldi kargo benden çıktı :) urunlermi tatile yollamis gbi oldum gezip geldiler
Takas yapip memnum kalmdklarm oldu Gene bisi dmedm tsk ettim bazi yaptm arkdslar haric onlardan ck memnun kaldim ama bir iki memnun kalmdklarm vardi gnderdim ürünlere gore ck ktydu ses ckrmdm etiketi uzerinde ürünlerimi 140 aldim 20 ye sattim 300 e aldim 40 a sattim hemde etiketiyle duruydu :)
Ama aralarinda hala dost kalip memnun olduklarimda var biriside myrules arkdsim okdr memnin kaldm takasdan hala knsuruz :)
Iyisi kötüsü her cinsi cikabliyo insanın karsisina

yok tatlım benimki öyle birşey değildi bana sorulmadan sigorta yaptırılmış ürün kargocu bıle şaştı bu kadar fiyatmı olur dedi minnacık bişeydi aldığım

merhaba iyi günler dilerim yaklaşık bir ay önce monica adlı kullanıcıdan toplu olarak nerdeyse elindeki tüm ürünleri sipariş verdim. özelliklede belirtmiş olduğum beğenerek istediğim ürünlerin çocuğu göndermemiş ayrıca bu ürünü sevmedim bu benim tarzım değil giymem dediiğim ne kadar ürün varsa hepsini yollamış. Kırık gözlük Yırtık tşört vs vs vs. toplu alışveriş yapmış olmama rağmen indirim yapmamasını da geçtim kargo ücretini de bana ödettirdi. ertesi gün siteye giriş yaptığımda kalan ürünlerini dahada ucuza çektiğini ayrıca pazarlık payı olduğunu gördüm. artı en büyük sıkıntım ücreti atmden peşinen yollattı ürünleri ziraat bankasından teyit ettikten sonra gönderdi ürünleri ve teslim aldığım ürünleri gördüğüm zaman şok geçirdim resmen resimlerde daha bi parlak canlı olan tüm ürünleri solmuş yırtık veya çok yıpranmış idi. artı kırık olan gözlük yırtık tşört etek blüz vs gibi ürünler yollamış en lazım dediğim ürünleri de kendine ayırarak yollamamış bunları hayatta giymem çıkart listeden dediğim tüm ürünleride adeta dalga geçer gibi yollamış ve sonrasından watshapdan msj attığım zaman cevap alamadım kendisinden

merhaba iyi günler dilerim yaklaşık bir ay önce monica adlı kullanıcıdan toplu olarak nerdeyse elindeki tüm ürünleri sipariş verdim. özelliklede belirtmiş olduğum beğenerek istediğim ürünlerin çocuğu göndermemiş ayrıca bu ürünü sevmedim bu benim tarzım değil giymem dediiğim ne kadar ürün varsa hepsini yollamış. Kırık gözlük Yırtık tşört vs vs vs. toplu alışveriş yapmış olmama rağmen indirim yapmamasını da geçtim kargo ücretini de bana ödettirdi. ertesi gün siteye giriş yaptığımda kalan ürünlerini dahada ucuza çektiğini ayrıca pazarlık payı olduğunu gördüm. artı en büyük sıkıntım ücreti atmden peşinen yollattı ürünleri ziraat bankasından teyit ettikten sonra gönderdi ürünleri ve teslim aldığım ürünleri gördüğüm zaman şok geçirdim resmen resimlerde daha bi parlak canlı olan tüm ürünleri solmuş yırtık veya çok yıpranmış idi. artı kırık olan gözlük yırtık tşört etek blüz vs gibi ürünler yollamış en lazım dediğim ürünleri de kendine ayırarak yollamamış bunları hayatta giymem çıkart listeden dediğim tüm ürünleride adeta dalga geçer gibi yollamış ve sonrasından watshapdan msj attığım zaman cevap alamadım kendisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…