Kimse ustune alinmasin bebek cocuk bolumundede sayfam var orda soz ile hareket edebiliyorken bit pazari boluminde sozle hareket edilmiycegni anladim ... almiycagniz bisey icin kimseyi oyalamayin arkadslar
Daha dört gün olmuş diyeceğim de, dört gün az değil tabi.Arkadaşlar geçen hafta kargoya verdiğim ayın 20 sinde eline geçtiğini ptt takipten öğrendiğim ve ne siteden mesajlarıma nede telefondan çağrılarıma geri dönülmezse sizce ne düşünmeliyim
yeni üyemiydi ?Arkadaşlar geçen hafta kargoya verdiğim ayın 20 sinde eline geçtiğini ptt takipten öğrendiğim ve ne siteden mesajlarıma nede telefondan çağrılarıma geri dönülmezse sizce ne düşünmeliyim
benden de ürün aldılar ama nedense bir geri dönüş yapılmadı.kargo elimize ulaştı ürünü denedim sağol felan diye.Tamam söylemek zorunda olmayabilirler ama o zaman ürünü isterken bu kadar canımlı cicimli olmasınlar.İnsan bir haber bekliyor sonuçta.şimdide sitede cezalanmış .iyi mi olmuş desem ne desem
Kesinlikle alan kişinin ürün hakkındaki yorumunu merak ediyorum . Eğer kendisi yazmazsa , ben mesaj atıp soruyorum, nasıl oldu ürünler , var mı bir sıkıntı vs . diye .benden de ürün aldılar ama nedense bir geri dönüş yapılmadı.kargo elimize ulaştı ürünü denedim sağol felan diye.Tamam söylemek zorunda olmayabilirler ama o zaman ürünü isterken bu kadar canımlı cicimli olmasınlar.İnsan bir haber bekliyor sonuçta.şimdide sitede cezalanmış .iyi mi olmuş desem ne desem
Yani ürün kargoya verilinceye kadar canım cicim çok mutluyum senden alışveriş yaptığım için deniliyor.Kargo eline gecince herşey bitiyor .Urünün ulaştığını bile kargo internet sitesinden öğrendim .İnsan bir sağol der yada kötü şekilde geldi elime beğenmedim felan der.Garip insanlar ne diyeyimkesinlikle katılıyorum.. begen veya begenme bi sağol demek zor değil..
magazadan alışveriş yapmıyoruz sonuçta parasını ver çık git gibisinden..
ister istemez muhabbet kuruluyor burda.. kaldıki magazadan çıkarken bile kasiyere teşekkürler diyoruz buraya gelince zor geliyo insanlara nezaket tuhaf..
Evet bende elime ulaşır ulaşmaz hemen yazarım o kişiye yani olumlu yada olumsuz olsun insan bekliyor.Sonuçta ben paramı almışım o kişiden. beğense ne olur beğenmese ne olur normalde.Ama ben o kafada bir insan olmadığım için sattığım eşyanın peşinde koşuyorum işte ben mi çok ince düşünüuorum neKesinlikle alan kişinin ürün hakkındaki yorumunu merak ediyorum . Eğer kendisi yazmazsa , ben mesaj atıp soruyorum, nasıl oldu ürünler , var mı bir sıkıntı vs . diye .
Ödemeyi ürün tesliminden sonra alsam bile , paranin hesaba yattığı bilgisini verip , tesekkür ederek aynı hassasiyeti bende gösteriyorum .
Sattığı ürünün arkasında olan herkes geri dönüş bekliyordur eminim .
kargo ücreleri konusunda önceden aranıp bilgi verilmesinin taraftarıyım ben şahsen ben öyle yapıyorum@Bukrem
İn acemiliğine geldi sanırım, fakat sayesinde ilk kez bu kadar çok kargo ücreti ödedim.
Maraş'tan gelen elektrikli süpürgeye bile bu kadar ödememiştim cidden.
Sanırım elinde büyük boy kolisi yokmuş ki iki ayrı kutu yapmış. Fakat kutuları en azından bantla falan birleştirseymiş vs, de ikisi de ayrı ayrı gelmeseymiş. Malum kargo taban ücreti diye bişey var iki kere ödemiş oldum.
Yani tabi yine de aldım. Ama kendisinden urun alacaklar kendisine bu konuda not düşsünler, tavsiyemdir.
Şimdi şöyle, alınan ürünler ortada belli, şehir belli, burdan ptt ile o kadar çok alışveriş yaptık ki, aldığım ürünlerin aşağı yukarı ne tutacağını tahmin edebiliyorum şahsen. Benim vakamda iki ayrı kutuya konmasaydı kafamdaki rakam tutacakmış nitekim. O yüzden sorma gereği duymamıştım 2-3 liranın da önemi yok kafasındayım zaten. Amatabi bu kez farklı oldu, ders aldım ben de.kargo ücreleri konusunda önceden aranıp bilgi verilmesinin taraftarıyım ben şahsen ben öyle yapıyorum
çünkü çok mağdur olunuyor bende geçen 19 lira kargo ücreti ödedim böyle olmamalı bilinmiyorsa sorulmalı bence
yok tatlım benimki öyle birşey değildi bana sorulmadan sigorta yaptırılmış ürün kargocu bıle şaştı bu kadar fiyatmı olur dedi minnacık bişeydi aldığımŞimdi şöyle, alınan ürünler ortada belli, şehir belli, burdan ptt ile o kadar çok alışveriş yaptık ki, aldığım ürünlerin aşağı yukarı ne tutacağını tahmin edebiliyorum şahsen. Benim vakamda iki ayrı kutuya konmasaydı kafamdaki rakam tutacakmış nitekim. O yüzden sorma gereği duymamıştım 2-3 liranın da önemi yok kafasındayım zaten. Amatabi bu kez farklı oldu, ders aldım ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?