- 7 Eylül 2009
- 260
- 72
- 318
gevezek ve nbor'dan alışveriş yaptım yakın zamanda. Her iki arkadaşım da ince, anlayışlı ve güvenilir insanlar.
Üstelik yanında gönderdikleri hediyelerle beni çok mutlu ettiler.
Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
gevezek ve nbor'dan alışveriş yaptım yakın zamanda. Her iki arkadaşım da ince, anlayışlı ve güvenilir insanlar.
Üstelik yanında gönderdikleri hediyelerle beni çok mutlu ettiler.
Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
'myrules ' çim seninle alışveriş yaptığım için çok mutluyum.Siz, ne kadar ince düşünceli,titiz bir bayansınız:)) Ben,kargomu bugün aldım.Herşey ne kadar düzenli ve güzel bir şekilde paketlenmişti.Hediyeleriniz için de çok teşekkür ederim.Çok mutlu oldum.Ayrıca kargomu gönderdikten sonra aldınız mı diye sormanız beni ayrıca memnun etti.Sitedeki diğer arkadaşlarım gönül rahatlığıyla 'myrules'le alışveriş yapabilirsiniz:)) Herşey için çok ama çok teşekkür ederim.sevgilerimle...
nihanefenihan kullanıcısından hamile kot pantolon aldım ve çok memnun kaldım teşekkürler nihancım çok sağol :))
Ben tesekkur ederim canm gule güle kullan bebisini saglikla huzurla buyut inş.:) benim için çok zevkli bi alisveristi seni tanidigima çok mutluyum tatlim opuyorum kocaman
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba arkadaşlar mutlu kız aldı üyeden 8 parça eşya almıştım haziran ın 3 ünde 20 sinde elime geçti gerçekten tertemiz ütülü ve hiçbir yırtık sökük yoktu cok ta güzel kıyafetlerdi notun içinde teşekkürler seninle alışveriş güzeldi mutlu kız
merhaba canım geçikme için özür dilerim gerçekten beğendinse ne mutlu bana güle güle kullan inşallah canım mutlu günlerde seni tanımak gerçekten güzel
hiç önemli değil canım gecikme her birisi çok güzeldi yepyeniydi ceketlerde birbirinden güzel diğer ürünlerine de bakıcam birazdan kaçırmamak lazım ürünlerini
kakkuş arkadaşımla takas alışverişi yaptık gönderdiği ürünler tertemiz ,yepyeni ve çok güzellerdi kendisi çok ilgili vede anlayışlı biri gönderdiğin hediyeleride çok beğendik herşey için çok teşekkür ediyorum kendisini şiddetle tavsiye ediyorum .....
Canım çok teşekkürler ben de bu takastan çok memnun kaldım senin de sıcak tavrın tüm maddiyatı kaldırdı aramızdan takasımız hediyeleşmeye döndü çok teşekkürler ben de seni tavsiye ediyorum herkese.
efenihanefe arkadaşımdan birkaç parça alışveriş yaptım sorunsuz pürüzsüz alışverişdi tanıdığımada çok memnun oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?