Memnuniyet topiği

Canımsın teşekkür ederim sende öylesin mutlu günlerde kullan inşallah canm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gelceksiniz gelemediniz jaso yarn gelmezssen bileklerimi keserm bak😃😃
Bisoluk seni şuanlık selodan dolayı affediyorm😄

Sen Cansın Cannnnn..Ben teşekkür ediyorum herşey için..Oooo süper aynen biz kahveleri Myrules'in balkonunda içelim ooo misss

Valla manzarası olmasada ellerim lezzetlidir kömürde kahve yaparım bak bitter çikolatılı kek yaparm bak jaso mercimek köftesi hahahah😄hatrladnmı😀

Ahhhhh Ahhhhh Demem kız mercimek köftesi...bak yarın atlar gelirim

hahhahahhahah hemen kendime yer yaptım bnde:)) nasipse bende bi ğün kahvenize ortak olucam inşallah. irtibatı koparmayınnnn seviyorum siziiiiiiiiii

Arkadaşıma tekrar tekrar teş ediyorum çünkü değişim teklifimi hiç düşünmeden kabul etti
çift kargo ödemeyim diye bendeki ürünleri geri istemedi daha sonra tekrar takas yaparsak diye ki bunu sadece
benim için yaptı bunu biliyorum.Söylemeden edemedim.Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

hahhahahhahah hemen kendime yer yaptım bnde:)) nasipse bende bi ğün kahvenize ortak olucam inşallah. irtibatı koparmayınnnn seviyorum siziiiiiiiiii

👀👀👀👀dört gözle beklyorum bebemm👀👀👀👀
Bizde senii sviyoreeee matmazelll🙊

dexterrrrrrr ile yaptıgımız takastaki ürünlerimi bugun teslim aldım. Hepsi tertemiz yeni gibi üstüne üstük bisürüde hediyecik koymuş çok teşekkür ediyorum burdan kendisine

ben de teşekkür ederim kaliteli ürünlerin için :) güle güle kullan canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkürler canım güzel sözlerin için
aldığın ürünler bir de beden olarak uysaydı işine yarasaydı daha da güzel olurdu
kısmet bakalım belki sen uyan birine nasip edersin
tekrar alışverişiminiz olması dileğiyle sevgiler

efenihanefe yetmez ama çoook teşekkür ederim , gönderi hızın , tertemiz ürünün ve ince hediyelerin için . :)

Canm simdi gördüm msjini ben tesekkur ederim begenmene çok sevindim:) inş.iyi günlerde kullan hepsini benim için çok zevkli bi alisveristi çok sağol opuyorum tatlim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…