Myrules ablamla yaptığım takas bir harikaydı hem ürünleri çok güzel tertemiz hem de hediyeleri, yaptığı indirimler, inceliği dostluğu..kendisini tanımaktan çok memnun oldum, myrules ile alışverişi şiddetle tavsiye ediyorumm...
Gule gule kullan cnm o kahveyi icicez bi gun eminim hemde myrulesin balkonunda insallahh:)) bende seni tanidigima coookk memnunum senden cok gusel seyler ogrendm cok tesekkur edermmm seni kazandm ben bu alis verste:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen Cansın Cannnnn..Ben teşekkür ediyorum herşey için..Oooo süper aynen biz kahveleri Myrules'in balkonunda içelimooo misss
Valla manzarası olmasada ellerim lezzetlidir kömürde kahve yaparım bak bitter çikolatılı kek yaparm bak jaso mercimek köftesi hahahah😄hatrladnmı😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ahhhhh Ahhhhh Demem kız mercimek köftesi...bak yarın atlar gelirim
Canımsın teşekkür ederim sende öylesin mutlu günlerde kullan inşallah canm
Sendee canımsın sağol ablacım iyi gecelerr seviliyorsn
Valla manzarası olmasada ellerim lezzetlidir kömürde kahve yaparım bak bitter çikolatılı kek yaparm bak jaso mercimek köftesi hahahah😄hatrladnmı😀
hahhahahhahah hemen kendime yer yaptım bnde:)) nasipse bende bi ğün kahvenize ortak olucam inşallah. irtibatı koparmayınnnn seviyorum siziiiiiiiiii
dexterrrrrrr ile yaptıgımız takastaki ürünlerimi bugun teslim aldım. Hepsi tertemiz yeni gibi üstüne üstük bisürüde hediyecik koymuş çok teşekkür ediyorum burdan kendisine
qzdee_ arkadaşımdanda başka bir alışverişim oldu aldığım ürünler dedigi gibi hatta fazlası var kesinlikle alışveriş yapılacak bir insan yeni alışverişlerde tekrar görüşmek üzere...
Arkadaşıma tekrar tekrar teş ediyorum çünkü değişim teklifimi hiç düşünmeden kabul etti
çift kargo ödemeyim diye bendeki ürünleri geri istemedi daha sonra tekrar takas yaparsak diye ki bunu sadece
benim için yaptı bunu biliyorum.Söylemeden edemedim.Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
nutellaşk'tan bir alışverişim oldu, memnun kaldım. Tavsiye ederim.
efenihanefe yetmez ama çoook teşekkür ederim , gönderi hızın , tertemiz ürünün ve ince hediyelerin için . :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?