LAVANYA arkadaşımdan aldığım ürünler dedigi gibi hatta fazlası var kesinlikle alışveriş yapılacak bir insan yeni alışverişlerde tekrar görüşmek üzere...
Dexteerrrrrrr dun manikur makinemi aldim umduğundan daha güzel ve kaliteli bide kargosu az tutsaydi ama değer gerçekten cooookk tesekkur ederim canim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sibelim_7777 aldigim elbise super bugün elime geçti çok beğendim canm tesekkur ederim :)
Perihayalinden aldığım ps3 cdlerim elime geçti sanki hiç kullanılmamş gibi tertemiz
Ps3 makinemiz arkadaşımızdan gelir gelmez deneyeceğim😀
Kendisi ile bu 2.ci alşverişim çok tatlı birisi ürünleri çok güzel herkese tavsiye ederm
Teşekkürler perihayali
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim güzel günlerde keyifle oynayın inşallah :107: Her zaman beklerim seni tanımak güzel ve alışveriş sorunsuz
İclal85 arkadasimdan fon perde aldim. Cok memnun kaldim bu alisveristen:) sicak sabirli bir arkadas kendisi. Ustelil sifir perdeyi cok cok makul bir fiyata bana ulastirdi. Magazadan almisim gibi gicir gicir miss gibi) Cok tesekkur ediyorum tekrar kendisine. Guvenle alisveris yapabilirsiniz :)
Unfortunate_angel arkadaşımdan fotog.makinası aldm çiziksiz sıfır gibiydi çok memmun kaldım kendisi çok kibar ve çok sohbeti hoş birisi.
Güvenle alışveriş yapabilirsiniz
Begendiysen ne mutlu bana.
Güle güle guzel günlerde kullan inşallah
Cok teşekkür ederim ovgulerine :)
Masal'in oyuncagi aklimda
Çok beğendim ilk andan itibaren çok güvenerek aldm ve güvenim boşa çıkmadı dürüstlüğün ve iyi niyetin asıl ben çok tşk ederim sana
Hayır diyemeyiz oyuncağa😜
nutellask almış olduğum bütün ürünler söylediği gibi çıktı ayrıca yanında göndermiş olduğu hediyeler için ayrıca teşekkür ederim çok iyi ve ilgili bir kişiliği var bundan sonra devamlı alışveriş yapacağım bir arkadaşım ...
Mutlukız, kargom bugün geldi. Çok mutlu oldum. Hepsi tertemiz, yepyeni. Ödeme konusundaki yardımın, güvenin ve taksit yaptığın için çok teşekkür ederim. Sıcaklığın ve tatlı dilin için ayrıca teşekkür ederim. Tabi bir de hediyem için😄Herkese de tavsiye ediyorum. Gönül rahatlığıyla alış veriş yapabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?