• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyet topiği

Zmfazeyle takas yaptik urunumu bugün aldim bayildim hediyen içinde tesekkur ederim canm kendisi çok tatli bi insan kesinlikle tavsiye ediyorum çok sorunsuz bi alisveris oldu onu tadigima çok mutluyum muhabettine doyum olmuyor valla opuyorum canm seni çok umarim sende benim gonderdiklerimi begenirsin hoscakal:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kuzumm güle güle iyi günlerde kullan bu kk sayesinde senin gibi kafa dengi hoş sohbet biriyle tanıştığım için de çok mutluyum bende saabrısızlıkla akşam eve gitmeyi senin o güzel ürünlerine bakmayı bekliyorum bundan sonra topiklerinin de takipçisiyim sorunsuz ve eğlenceli alışverişin için teşekkürler yazarım akşama bakınca görüşürüüüüüzzz:):):16::16::16::16:

aysunnn2 nickli arkadaşımla takasla aldığım ürünler uzun bir yolculuk sonunda elime ulaştı :) hepsi orjinal ve cok güzeller bir de maybelline ruj koymuş hediye olarak,çok teşekkür ederim canım çok memnun kaldım senle alışverişten

Canım ben tesekkur ederim, yazini yeni gordum. Biraz zahmetli oldu evet, bunun icin uzgunum :(
İyi gunlerde kullanman dilegiyle...

Canım ben tesekkur ederim, yazini yeni gordum. Biraz zahmetli oldu evet, bunun icin uzgunum :(
İyi gunlerde kullanman dilegiyle...

canım senin bi suçun yoktu ki pttnin işleri işte,teşekkür ederim canım

efenihanefe ile yapmış olduğum takas ürünlerime akşam bakabildim:21::21: hepsi harika tertemiz sıfırdan farksız ve çok kalitelilerdi hem çok iyi bir dost hem de harika kıyafetler edinmiş oldum herşey için teşekkürler arkadaşım yine görüşeceğizzzz:52::52::52::16::16::16::16::16::21::21::21:

efenihanefe ile yapmış olduğum takas ürünlerime akşam bakabildim:21::21: hepsi harika tertemiz sıfırdan farksız ve çok kalitelilerdi hem çok iyi bir dost hem de harika kıyafetler edinmiş oldum herşey için teşekkürler arkadaşım yine görüşeceğizzzz:52::52::52::16::16::16::16::16::21::21::21:

Begenmene çok sevindim canm güle gule kullan inş.bende herşey için tesekkur ederim arkadasligin ve güzel muhabbetin için opuyorum seni cooook;)

SaffZenn den aldığım ürünlerde kendiside on numara ayrıca hediyelerine bayıldım çok keyifli bir alışveriş oldu tekrar görüşmeküzere inş.:46:

Daha onceki satislarimda alan kisinin memnuniyetini belirtmesi hediyeye tesekkur etmesi bi yana kargoyu teslim aldigini ben sorana kadar soyleme zahmetinde bulunmamasi para yatmadan bir hafta once guvenerek kargosunu gondermeme ragmen parayi isteyene kadar yatirmaya tenezzul etmemesi yatirirkende anlastigimiz fiyatin altinda yatirmasi gibi guven sarsici nahos olayin ardindan konularimi kapattirip satisda alista yapmayi dusunmedigim bir zamanda beyondparadise arkadasimizla tanisip hic satmayi dusunmedigim seyleri ona satmak varmiş kismette .alisverisinden memnun olmasi beni cok mutlu etti kendisi odeme konusunda cok hassas ısrarla kargo verilmeden odeme yapmak istedigini belirtti eksiksiz odemesini yapti gonul rahatligiyla satista ,alista yapabileceginiz guvenilir biri ben kendisiyle alisveris yaptigim icin pisman degil ,memnun oldum Allah karşisina kendi gibi iyi insanlari cikarsin . :) :thumbup:

kargomu aldım ve sıfır nike larıma kavuştum arıyordum sonunda buldum :16::16: .çok ihtiyacım vardı .diğer ürünler de çok hoş bedeni tam oldu ve bir tanesi tahminimce hiç kullanılmamış .çok teşekkür ederim :71:ve şiddetle tavsiye ediyorum:46::46:

THhALIA06 arkadasımdan aldigim japon stil 2tane mukemmel elbiseye ek 2 elbise daha koymus tek tek paketlemis ustune bide kargomu odedi :) canim cok tesekkurler hemen gelince denedim cok guzeller siyahlarin ikisine de öldümmm :)

THhALIA06 arkadasımdan aldigim japon stil 2tane mukemmel elbiseye ek 2 elbise daha koymus tek tek paketlemis ustune bide kargomu odedi :) canim cok tesekkurler hemen gelince denedim cok guzeller siyahlarin ikisine de öldümmm :)

teşekkür ederim canım...

sende 2 parça olmasa gereken takasa 8 parça ürün koydun... benimkisi az bile oldu aslında:17:

güzel günlerde kullan, canım arkadaşım..:38:

teşekkür ederim canım...

sende 2 parça olmasa gereken takasa 8 parça ürün koydun... benimkisi az bile oldu aslında:17:

güzel günlerde kullan, canım arkadaşım..:38:

ins.benim kadar memnun kalirsin canim seni tanidigima cok mutlu oldum

Yesevduaet arkadaştan 2 çanta 1 cüzdan almıştım yepyeniler çok çok beğendim ayrıca bi cüzdan da hediye göndermiş kendisine çok çok teşekkür ederim
Çok ilgili bir satıcı üstelik kargoyu göndermeden parayı yatırtmadı hepinize tavsiye ederim ürünleri kaliteli ve temiz gerçekten
Bol satışlar adaşım:21:

Yesevduaet arkadaştan 2 çanta 1 cüzdan almıştım yepyeniler çok çok beğendim ayrıca bi cüzdan da hediye göndermiş kendisine çok çok teşekkür ederim
Çok ilgili bir satıcı üstelik kargoyu göndermeden parayı yatırtmadı hepinize tavsiye ederim ürünleri kaliteli ve temiz gerçekten
Bol satışlar adaşım:21:
canım adaşım ben teşekkür ederim sonunda kargon ulaştı ve mennun kaldın ya önemli olan o sonucta kullanmadıgım ama temiz olan ürünleri bende paylaşmak ve yeni güzel insanlar tanımaktan memnunum :16:

bunlar ne kadar güzel ciciler,sorunsuz,eksiksiz,fotoğraflarından çoook daha güzel...yaptığım en güzel alışverişti :)) kusursuz bir alışveriş..çok teşekkür ederim dürüstlüğün için..daha önce o kadar berbat alışverişler yaptım ki bir daha yapmayacağım dediğim noktada senle tanıştım..insanlar kendilerine verdikleri saygıyı karşı tarafada versin istiyorum ve ben satış yaparken buna göre yapıyorum ve şimdi anlıyorum ki sende harika bir insansın..........çok ama çok teşekkür ederim..çocuklar gibi şenim :)))

Back