Zmfazeyle takas yaptik urunumu bugün aldim bayildim hediyen içinde tesekkur ederim canm kendisi çok tatli bi insan kesinlikle tavsiye ediyorum çok sorunsuz bi alisveris oldu onu tadigima çok mutluyum muhabettine doyum olmuyor valla opuyorum canm seni çok umarim sende benim gonderdiklerimi begenirsin hoscakal:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aysunnn2 nickli arkadaşımla takasla aldığım ürünler uzun bir yolculuk sonunda elime ulaştı :) hepsi orjinal ve cok güzeller bir de maybelline ruj koymuş hediye olarak,çok teşekkür ederim canım çok memnun kaldım senle alışverişten
Canım ben tesekkur ederim, yazini yeni gordum. Biraz zahmetli oldu evet, bunun icin uzgunum
İyi gunlerde kullanman dilegiyle...
efenihanefe ile yapmış olduğum takas ürünlerime akşam bakabildimhepsi harika tertemiz sıfırdan farksız ve çok kalitelilerdi hem çok iyi bir dost hem de harika kıyafetler edinmiş oldum herşey için teşekkürler arkadaşım yine görüşeceğizzzz
SaffZenn den aldığım ürünlerde kendiside on numara ayrıca hediyelerine bayıldım çok keyifli bir alışveriş oldu tekrar görüşmeküzere inş.
Erdemli33 arkadasımdan 2 urun aldım bana 4 urun yollamış pantolon ve gomlek superdi tertemiz sorunsuz ve utulu kendi dolabından almışim gibi nicki gibi erdemli arkadasıma cok Tesekkur ediyorum bu ondan ikinci alisverisim ikisinde de beni mutlu etti
THhALIA06 arkadasımdan aldigim japon stil 2tane mukemmel elbiseye ek 2 elbise daha koymus tek tek paketlemis ustune bide kargomu odedi :) canim cok tesekkurler hemen gelince denedim cok guzeller siyahlarin ikisine de öldümmm :)
teşekkür ederim canım...
sende 2 parça olmasa gereken takasa 8 parça ürün koydun... benimkisi az bile oldu aslında
güzel günlerde kullan, canım arkadaşım..
canım benim iyi günlerde kullan
benimde ürünlerim bugün geldi erdemli 33 den aldıgım.hem hediyesi için hemde özeni için tşkr ederim kendisine
canım adaşım ben teşekkür ederim sonunda kargon ulaştı ve mennun kaldın ya önemli olan o sonucta kullanmadıgım ama temiz olan ürünleri bende paylaşmak ve yeni güzel insanlar tanımaktan memnunumYesevduaet arkadaştan 2 çanta 1 cüzdan almıştım yepyeniler çok çok beğendim ayrıca bi cüzdan da hediye göndermiş kendisine çok çok teşekkür ederim
Çok ilgili bir satıcı üstelik kargoyu göndermeden parayı yatırtmadı hepinize tavsiye ederim ürünleri kaliteli ve temiz gerçekten
Bol satışlar adaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?