• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyet topiği

Dexteerrrrrrr dun manikur makinemi aldim umduğundan daha güzel ve kaliteli bide kargosu az tutsaydi ama değer gerçekten cooookk tesekkur ederim canim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben suçsuzum o konuda :) ptt nerdeyse giyim dışında birşey almıyo yakında onu da kabul etmeyecekler sanırım :)) güle güle kullan canım baharatlar da yolda :)) :))

aysunnn2 nickli arkadaşımla takasla aldığım ürünler uzun bir yolculuk sonunda elime ulaştı :) hepsi orjinal ve cok güzeller bir de maybelline ruj koymuş hediye olarak,çok teşekkür ederim canım çok memnun kaldım senle alışverişten

Eklentiler

• $1402399768143.jpg
    $1402399768143.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 34
Perihayalinden aldığım ps3 cdlerim elime geçti sanki hiç kullanılmamş gibi tertemiz
Ps3 makinemiz arkadaşımızdan gelir gelmez deneyeceğim😀
Kendisi ile bu 2.ci alşverişim çok tatlı birisi ürünleri çok güzel herkese tavsiye ederm
Teşekkürler perihayali

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Perihayalinden aldığım ps3 cdlerim elime geçti sanki hiç kullanılmamş gibi tertemiz
Ps3 makinemiz arkadaşımızdan gelir gelmez deneyeceğim😀
Kendisi ile bu 2.ci alşverişim çok tatlı birisi ürünleri çok güzel herkese tavsiye ederm
Teşekkürler perihayali

Canım benim güzel günlerde keyifle oynayın inşallah :107: Her zaman beklerim seni tanımak güzel ve alışveriş sorunsuz :54:

Canım benim güzel günlerde keyifle oynayın inşallah :107: Her zaman beklerim seni tanımak güzel ve alışveriş sorunsuz :54:

İnşallah canm bak ps3 partisine çağırırz nişanlın ile 😀kapışmaya😝
Benm içinde öyleydi ben tşk ederim canm

İclal85 arkadasimdan fon perde aldim. Cok memnun kaldim bu alisveristen:) sicak sabirli bir arkadas kendisi. Ustelil sifir perdeyi cok cok makul bir fiyata bana ulastirdi. Magazadan almisim gibi gicir gicir miss gibi;)) Cok tesekkur ediyorum tekrar kendisine. Guvenle alisveris yapabilirsiniz :)

İclal85 arkadasimdan fon perde aldim. Cok memnun kaldim bu alisveristen:) sicak sabirli bir arkadas kendisi. Ustelil sifir perdeyi cok cok makul bir fiyata bana ulastirdi. Magazadan almisim gibi gicir gicir miss gibi;)) Cok tesekkur ediyorum tekrar kendisine. Guvenle alisveris yapabilirsiniz :)

teşekkür ederim arkadaşım güzel yorumun için güzel günlerde kullanman dileğiyle.

Unfortunate_angel arkadaşımdan fotog.makinası aldm çiziksiz sıfır gibiydi çok memmun kaldım kendisi çok kibar ve çok sohbeti hoş birisi.
Güvenle alışveriş yapabilirsiniz

Begendiysen ne mutlu bana.
Güle güle guzel günlerde kullan inşallah
Cok teşekkür ederim ovgulerine :)
Masal'in oyuncagi aklimda ;)

Begendiysen ne mutlu bana.
Güle güle guzel günlerde kullan inşallah
Cok teşekkür ederim ovgulerine :)
Masal'in oyuncagi aklimda ;)

Çok beğendim ilk andan itibaren çok güvenerek aldm ve güvenim boşa çıkmadı dürüstlüğün ve iyi niyetin asıl ben çok tşk ederim sana
Hayır diyemeyiz oyuncağa😜

Mutlukız, kargom bugün geldi. Çok mutlu oldum. Hepsi tertemiz, yepyeni. Ödeme konusundaki yardımın, güvenin ve taksit yaptığın için çok teşekkür ederim. Sıcaklığın ve tatlı dilin için ayrıca teşekkür ederim. Tabi bir de hediyem için😄Herkese de tavsiye ediyorum. Gönül rahatlığıyla alış veriş yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
nutellask almış olduğum bütün ürünler söylediği gibi çıktı ayrıca yanında göndermiş olduğu hediyeler için ayrıca teşekkür ederim çok iyi ve ilgili bir kişiliği var bundan sonra devamlı alışveriş yapacağım bir arkadaşım ...

Cok tesekkur ederimm asil ben memnun kalmaniza cok sevindim guzel gunlerde kullanin :))) kendinize iyi bakin... :))

Mutlukız, kargom bugün geldi. Çok mutlu oldum. Hepsi tertemiz, yepyeni. Ödeme konusundaki yardımın, güvenin ve taksit yaptığın için çok teşekkür ederim. Sıcaklığın ve tatlı dilin için ayrıca teşekkür ederim. Tabi bir de hediyem için😄Herkese de tavsiye ediyorum. Gönül rahatlığıyla alış veriş yapabilirsiniz.

canım benim güle güle kullan inşallah mutlu günlerde senin sıcaklığın tatlı dilin sayesinde canım benim çok çok öpüyorum seni

Back