Memnuniyet topiği

Canımmmmmm inan ki bu mesajınla ben çok daha mutlu oldum...hayatta her yaptıgım seyde kemdimi karsımdakinin yerine koyarak davranmaya düşünmeye calısıyorum..demekki dogru yapıyorum ki boyle olumlu tepkiler alıyorum..gercekten memnunıyetin benim için cok önemliydi ve bunu öğrendiğime çok sevindim..guzel gunlerde kullan hepsini.. Seni tanıdıgım için çok mutluyum..sevgiler...

seninle alışveriş yapmanın bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim. Hemen ürünleri yolladın tertemiz çok kullanışlı kıyafetler tekrar tekrar teşekkür ederim canım Herkese tavsiye ederim

Cnm
Enim ben de cok tesekkur ederim sorunsuz alisveris icin..cok mutlu oldum yazini gorunce..umarim herseyi begenmissindir..tekrar gorusmek dilegiyle..sevgiler...

zmfaze

aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. misler gibi kokuyordu. tertemiz kullanmış. hediyesi de çok şıktı. teşekkür ederim.

ayyy canım güle güle iyi günlerde kullan inşallah sana uğur ve şans getirir:) ben teşekkür ederim kargoda problem olmasına rağmen hiç sorun çıkarmadın ödeme ve alışverişte beni hhhhiiiiççç sıkıntıya sokmadığın için çok memnun kaldım bende senden tekrardan güle güle kullannn

sağol canım olur öyle aksilikler sorun değil :) maksat karşılıklı anlayış ve güven olsun yeter :) bu arada sarı bluzu giydim dün bir arkadaşım çok yakışmış hatta zayıflamışsın bile dedi :) teşekkür ederim tekrar.

karatay yaramış sana o zaman darısı benim başıma

Nbor arkadaşıma tekrar teş ediyorum ürünleri sıfır geröekten.
Mutlaka değerlendirilebilecek ürünlerin var arkadaşım.
Umarım sen de benimkileri beğenmişsindir.Hakkını helal et canım.

teşekkür ederim
ben de teslim aldım hediyeler için de mutlu oldum
güzel alışverişlerdi

med_cezir arkadaşımdan bir kaç parça cici aldım
fotoğraflardakinden çok çok güzel hepsi tertemiz
ayrıca bir sürü, bir sürü hediye de vardı içinde
çok teşekkür ederim

Rica ederim canım, ben de teşekkür ederim..İyi günlerde giy inşallah..
Evet fotoğraf makinem çok iyi olmadığı için fotolarda yansıtamıyorum :) Asılları tertemiz..

Cnm
Enim ben de cok tesekkur ederim sorunsuz alisveris icin..cok mutlu oldum yazini gorunce..umarim herseyi begenmissindir..tekrar gorusmek dilegiyle..sevgiler...

Simoshinocum seninle yaptığım alışveriş bugüne kadar yaptığım en güzel alışverişlerden biriydi.Dürüstlüğün,samimiyetin,inceliğin ve güvenilirliğin için tekrar tekrar teşekkür ederim.Seninle tanıştığım için çok şanslıyım.Cicilerimi çookkkk beğendim.Favori parçaları da kaptım:)) Hepsi çok şık ve hepsi birbirinden güzeldi.Sanki özelde duygularımı daha net ve güzel paylaşmıştım.Burda utandım mı ne:)) bir de espri yaptım:)) SİMOSHİNO ARKADAŞIMI TÜM KK ÜYELERİNE TAVSİYE EDERİM:ASLAaa PİşMAN OLMAZSINIZ...Sevgilerimle.....

Bende uzun uzuuunn yazacaktım ama çoğunu yazmıssınız duygularıma tercüman olmussunuz. . Kıyafetleri kadar kendi de güzel bir arkadaş :)
Simoshino arkadasımdan gözü kapalı alabilirsiniz.

gevezek arkadaşım ile yaptığım alışverişten çok memnun kaldım, teşekkür ediyorum.Beklentilerimi karşıladı :)) Ayrıca hediyeleri için de çok teşekkür ediyorum.. :) Hiç düşünmeden alışveriş yapabilirsiniz :))

çok teşekkür ederim yorumun için canım benim güzel günlerde kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…