Sana yine ses soluk çıkmasa da yalandan taki felan yollayım diye teklif etmiş benim güzelim inci marka çizmeyi takasladigim kisi onu da teklif etmedi su haliyle 50 liraya alamayacağı çizmeyi 25 e takasladigim yetmiyormuş gibi delik deşik deri mont yolladı kavlaklar delikler kabariklar görmemek imkansız bana fark etmedim diyor fark etmemek elde degil ki ben de çizmeyi burdan bir arkadasımdan aldım tertemiz mis gibiydi numarası büyük gelmeseydi kesinlikle takaslamazdim ama takasladigim montu bem utancımdan bir fakire veremem o insana hakaret etmiş olurum ama bunu rahatça satabiliyorlar Allah var ben onu giymem bir sey de kaybetmem ama o düşünsün kul hakkını nasil ödeyecek çünkü satis yapan da alanda ihtiyacı icin satıyor ihtiyacı icin ikinci el alıyor yoksa gider mağazaya bu rezil urun alınacağı anlamına gelmez ki
Evet canim sana da gecmis olsun.herkes elini vicdanina koysun.giyilemiyecek hale gelen giysilerini degilde.az giyip bedeni kucuk gelmeye yada buyuk gelmeye baslayan giysilerini satmali herkes.ve onlari tertemiz yikayip oyle yollamali.alan kiside gonul rahatligi ile kullansin
Evet canim sana da gecmis olsun.herkes elini vicdanina koysun.giyilemiyecek hale gelen giysilerini degilde.az giyip bedeni kucuk gelmeye yada buyuk gelmeye baslayan giysilerini satmali herkes.ve onlari tertemiz yikayip oyle yollamali.alan kiside gonul rahatligi ile kullansin
Cok dogru soylemissiniz saimeari,katiliyorum size . Giyilmiycek seyi baskasi ne yapsin . Zaten herkes ihtiyactan burda kimi ikinci el kaliteli uygun almak icin kimi uc kurusta olsa bi ihtiyacini kapatmak icin .
Evet nrbl arkadasim hepsi sizinkiler gibi olsalar keske.siz kargoyu hazirlarken inceleyip yollamistiniz
Tesekkur ediyorum ikinize de
Evet cok haklisin canım bak buradan cocuk giyisileri de dahil olmak üzere birçok arkadasımdan alisveris yaptım ve sadece iki kisi magdur etti balikesirdeki arkadas beyaz yagmurlukta pas lekesi olduğunu söyleseydi emin olun almazdim çünkü kullanamayacagimiz seye para vermek saçma ve pahalı bir kargo şirketiniz yollamıştı 16,5 kargo ucreti yollamıştım peki en az 70 lisa masraf ettigim bu ürünlerden hangilerini kullanabiliyorum tabimi hiçbirini eskimiş solmuş saygı duyarsın ürününün kusurunu söyleseydi ama malesef ve montu takasladigim arkadasım n....._ i......keske monttaki kusurları görüp söyleseydi ben de başka ürününü takas olarak düşünürsün ama nasil görülmedik şeymiş anlamadım evet cogumuzun ısı var cogumuz ev hanımı ama ne olursak olalım para kolay kazanılmıyor çalışıyorsak aldığımız parayı hak ediyoruz ev hanımiysak ihtiyaclarımızdan kısıyoruz halihazirda insanlar boyle yapınca kendilerini akıllı zannediyor galiba ama farkında değiller ki kişiliklerinden taviz veriyorlar aynada kendilerine sahtekar sıfatıyla bakıyorlar ben uc kuruş da olsa hakkımı helal etmiyorum o uc kuruş beni zengin etmez ama sokağa da atamam başka ihtiyaclarımıza harcarız buradan alisveris yaptıgım tum arkadaslarıma da (bu ikisi hariç) sonsuz Tesekkur ediyorum helal olsun onlara her seyden cok dürüst oldukları icin
Aman ya neler yaşanmış gözüm korkmadı değil, insanları anlamak zor kendi kullanmayacağı şeyi başkasına nasıl gönderir ki ben giyilmeyecek kadar eski kıyafetlerimi değil parayla, muhtaç insanlara bedava dahi veremem. Bişeyleri satıyosak veya takas yapıyosak bu o şeyi giymekten sıkıldığımızdan olmalı giyilemeyecek kadar eskidiğinden değil Burdan blumell ve sakenaa eski nicki gazelbağları olan arkadaşlarımla takasım oldu ikiside kibar dostcanlısı hoş insanlardı hediyeleriyle birlikte göndermişlerdi ürünleri çok saolsunlar sakeena nın kargosunu ben gönüllü olarak erken gönderdim benim paketimi teslim aldığı gün kendi kargosunuda gönderdi ben güvendim oda güvenimi boşa çıkarmadı sonucundada ürünlerle birlikte güzel bir arkadaş kazandım . incitanesi arkadaştan parayla ürün aldım kargoyu yolladığı gün aksilik oldu eft sini yapamadım o gece bile içim içimi yedi :26: ertesi gün hemen yaptım gelen ürünlerin bedeni olmasada özenli hediye paketiyle notuyla hediyesiyle oda çok zarif bi arkadaşımız ve mutlukız nicli arkadaşımada ürün sattım kargosunu gönderdim maaş günü göndermemi söylesede gönüllü olarak erken gönderdim kendiside yarın eft yi yapıcak ki güvenerek gönderdim parayı yatıracağınada eminim hepsinden Allah razı olsun ben onlardan memnun kaldım umarım onlarda benden memnun kalmıştır ve umarım bundan sonrada onlar gibi insanlarla karşılaşırım kötü tecrübeler yaşayan arkadaşların hepsinede geçmiş olsun diyorum birdaha yaşamazlar inşallah.
İnşallah canım ,ah keske bazıları da senin gibi düşünse
İnşallah canım ,ah keske bazıları da senin gibi düşünse
benim takas ettiğim arkadaşlar
eylülüm
atine
teve
esrayk
nicole78
ben memnun kaldım ve teşekkür ederim kızlar
EVet eylülüm den ben de kızım icin cok guzel urunler aldım hatta beyaz kisa kollu tsortteki kalem lekesini ayriyeten fotografla çekip yollamıştı dürüstlük bu bence
Ben myrules efenihanefe Çiko07 Eylülüm celbera Mtlay secretgk. Bunları tek geçiyorum hepsine teşekkür ederm ayrıca
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben myrules efenihanefe Çiko07 Eylülüm celbera Mtlay secretgk. Bunları tek geçiyorum hepsine teşekkür ederm ayrıca
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.