Memnuniyet topiği

Ben myrules efenihanefe Çiko07 Eylülüm celbera Mtlay secretgk. Bunları tek geçiyorum hepsine teşekkür ederm ayrıca

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Meycimekcim bende kendi adima sana çok tesekkur ediyorum cnm umarim arkadasligiimiz daim olur :)

Arkadaşlar bende burdan bir sikintimi dile getirmek istiyorum şuan sinirden elim ayagim titriyor bundan 2-3 hafta önce sadece erkek giyimi satılan bi sayfa actim Dayim pasa şoförü ve yurtdisina yerlesecegi için kiyafetlerinin birçoğunu burada bırakmak zorunda kaldi buradan bir arkadaş ürünlerin hepsini almak istediğini söyledi ayni gün birsuru musterim cikmasina rağmen satildi olarak geri çevirdim ve ogün şehir disindaydim eşimin yanina dönmek için hazirlaniyordum yola cikacaktim bu arkadsla 2 koli kiyafet anlastik 250 tl olarak önceden parcasini 10-15-20 olarak yazmistim fakat toplu alinca 5 tlden verdim burada ürünlerin çoğunun etiketi üzerinde ve markalar resimlerini en alta atacagim daha sonra 1 saatlik bir yol araligimizin olduğunu kendisinin gelip teslim alacagini söyledi tamm dedim biletimi 2.güne erteledim sonra 2.gün beni arayip ortada bulusabilecegimizi söyledi kirmadim tamam dedim arabaya 30 TL benzin koydum abimin arabasına ve çocuklu olduğum için götürmesini rica ettim öğlene kalmasin calisiyorum dedi sabahtan buluştuk fakat parayi evde unutmuş insanlık hali esi dondu geri aldi bekledik abimi işinden ettim sonra aksam bana memnuniyetsiz bir msj atti yok çömleklerin kolları kisa standart dişi pantolonlar olmadi bedenlerini olctum tek tek yazdim eşine pantalonlarin olmayacagini biliyordu bilerek aldi biz kalabaligiz kardeslerime dagitirim dedi tamm dedim verirken de inş.olur dedim esi kismet abla napalim olmazsa da önemli değil dedi neyse tamm olmadi geri gönder bende parani yolluyim dedin parasinin 130 tlsini yolladim sonra ürünler kargoya verdi içinden 4 parca aliyorum dedi alma dedim satmiyorum illa israr etti peki dedim uzamasin tatsizlik olmadan su is bitsin bugün sağolsun karbon geldi ürünler kiriş kiriş sikisip tepilmis el insaf ben bolemi yolladim kargo nekadr yol getirmiş normal degilmismi kutu sikica paketlenmisti ürünleri düzgün katlasa olemi olurdu hadi onu geçtim urunlerimin çoğu eksik anlasilan bana gerkalan para için guvenmeyip ürünleri kendine garanti diye ayirdi simdi beni hirsizlikla suclayamzsin diyor sonra oğlum su tişörtü almus diyor yola cikacagim gün otogardayim bana ürünleri geri getiricez diyo kargoyla yolla ben yola gidiyorum diyorum al iste ben sana elden verelim kargo dedin al sana kargo diyo evet bugün agzima geleni saydim bide burada kendisi geçip millet için ay inanmıyorum gibi yorumlar yapiyo yok pantalonlarin agi cisliymis yok artik daha neler madwm cisliydi ne diye aldin digerlerini ben burada 20 den fazla kişiye urun gönderdim tesekkur msjlarinida herkesin tek tek yollarim isteyene ve ben daha 2 aylik uyeyim sen biraz don kendine bi bak arkadasim ben hakkini helal etmiyorum ben antalya sicaginda küçücük çocukla yok para yatr yok koli bekle allah gördü ikimizinde evladi var ben hakkına girdiysem misliyle cikarsin gerisini demiyorum gerekirse yönetime de ozelden yazismlarimizi herşeyi atabilirim hic sorun değil ama yaziklar olsun iyi bi ders tecrübe oldu benim için insanlıktan cikmis insanları öğrendim buradan kendisine tesekkur ederim

Bende senden ürünler tatlım hiç birinde sorun cıkmadı sen onların lafını bakma yaptıkları terbiyesizlik burda son zamanlarda cok olaylar yaşandı anlamıyorum ne istiyorlar o ürünlere bende talip olmustum hatta sen satıkdığınıısöyleniştin toptan yazık sen bu kadar özen itibar gösterirken ürünlerde dostuluğunda yapılan hos değil zaten basta parayı evde unuttum demekle zaten bastan sistemli calısmıs onlar bastan belli etmişler kendilerini nasıl eyinti ediyorlar madem sorun diyorsun içinden ürün almakta nesi anlamıyorum bu kadarına pes diyorum seni bilen biliyor tatlım ç böyle seylere kafanı takma sen son derece güvenilir ve allah korkusu taşıyan kul hakkı bilen insansın onlar yaptıklarından utansın

Cnm yaa Allah iyilerle karsilastrsn. Bundan snra parayi veren dudugu calar. Maduriyetine cok uzuldum hepimize tecrube olsun(

Arkadaşlar gonderdigim ürünlerden bunlar birkaç tanesi bu markaları bilen bilir tanesi o fiyata satiliyor disarda tabiki burasi bit pazari ama biraz edep biraz allah korkusu tamam begenmedin olmadi burada herkesin pazari var diyebilirdim satis bitti geri alamam böle bi hakkim var yapan yapiyo dimi ama ne gerek var böle insanlık yapmaya calistikca tepene cikiyolarmis onu anladim

Eklentiler

• $1399980377133.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 39
  • $1399980396900.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 37
  • $1399980426971.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 35
  • $1399980449451.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 40
  • $1399980467924.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 37
  • $1399980493710.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 33
  • $1399980518069.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $1399980552153.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 42
  • $1399980574708.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 38
  • $1399980698198.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 41
  • $1399980731317.jpg
    19,7 KB · Görüntüleme: 38

Canim unutmuş olabilir insanlık hali çocuklu kadin aklima bile gelmedi ama ben böle iyi niyetli yaklaşmaya calisirken bu israr niye anlamis değilim üzüldüm gerçekten çok üzüldüm ben dolandirici olsam yok arkadasim para falan derim keser atarim aynen madem begenmisiyosun leke atiyosun ozaman almak için niye israr ediyorsun insanlar çok ilginç desteğin için tesekkur ederim canm :)

Cnm yaa Allah iyilerle karsilastrsn. Bundan snra parayi veren dudugu calar. Maduriyetine cok uzuldum hepimize tecrube olsun(

Canim sağol aynen tecrübe böle ediniliyomus yasadikca ogrenicez herkes için hayirlisi olsun

Canım çok üzüldüm senin adına..Özellikle küçük çocuğunla seni böyle uğraştırmasına,terbiyesizliğine ...İnşallah Allah yaptıklarını ondan kat kat çıkarır diyorum...

Canım çok üzüldüm senin adına..Özellikle küçük çocuğunla seni böyle uğraştırmasına,terbiyesizliğine ...İnşallah Allah yaptıklarını ondan kat kat çıkarır diyorum...

Sağol canim allahindan bulsun zaten ne giden paraya ne ürüne aciyorum öyle yorduki beni öyle zamanimi aldiki allah büyük onunda pazari var onada onun gibi biri denk gelir birgün elbet

valla bende üzüldum geçmiş olsun
bence bit pazarına bır kara liste topiği açma zamanı gelmişte geciyo bıle

Canim sağol aynen tecrübe böle ediniliyomus yasadikca ogrenicez herkes için hayirlisi olsun

Arkadaslar bahsettigi kisi benim evet bana sifir diyerek sattigi urunleri n uc tanesi haric hepsi kullanilmisti onuda gectim . Uzun kollu gomlek ve ceketler kisiye gore ayarlanmis ve kisaltilmisti uysaydi zaten alacaktim ama hicbiri uymadi . Oyle guvendimki alirken kontrol etmek bile aklima gelmedi . Geri alirim dedi bende uyanlari parasiyla almak istedigimi soyledim . Pazarlik yaptik tamm dedi . Paranin bir kismini yatirdi urunleri annenlere goturelim dedim yok dedi kargoyla yolla . Yolladim ptt tek tek artik kontrol ediyomus acip bakmislar . Kolide kirismis . Bana mesajla olmayan hakaretler etti sustum . Eksik yollamissin diyor hirsizlikla sucluyor beni . Alacak olsam zaten hepsi bende paramin yarisinida almisim hic yollamazdim degilmi ? Ben dedim param sende urunler sende nasil uygun goruyorsan oyle yap . Ama o hakaret ve iftirayi uygun gordu . Ama Allah beni cuzdanimi unutturarak uyarmisti ben uyanamadim . Bana yaptigi cirkin iftiradan dolayi kendisini kiniyorum ve hakkimi helal etmiyorum . Kendisinden ciksin insallah . Ayrica magdur olan benim kargoda benden gitti . Kalan paramda gitti hem param gitti hem iftiraya ugradim .tekrar hakkim haram olsun .....

Kargo tabiki senden cikicak ben ürünleri senin ayagina getirdim sen benim urunlerime iftira atiyosun kat izleri dahi duruyor kat izi olan urun sizce giyilmismidir allah gördü herşeyi sen artik pismissin çok güzel kendine çok guveniyosunya oyuzden msjlarima cvp atmiyosun benim yerim yurdum herşeyin belli ben netim senin adindan başka hic biseyini bilmiyorum ben geri almak parani vermem mi dedim madem ürünler kotu niye kendine uyani almakta israr ettin birazcik allahtan kork dicem ama anliycak boyutta değilsin farklı yerlerdeyiz ben kimi bugüne kadar mağdur ettim sen iki senedir burdayim diyorsun ve ben iki aydir uyeyim ve satislarim ortada yorumu arkadaşlara birakiyorum

Ayrıca annemler ne alaka ben antalyadayim annemler izmitte sen gidip onlara vereceksin onlar kargoya verecek para bizden cikacak olayları saptirip daha fazla sacmalama bence

valla senin kadar sinirlendim Allaha havale etmişsin zaten en iyisi o,bişey söylemek istemiyorum içimden saydırmakla yetinicem.ne insan(!)lar var hey Allahım

Sen ayagima gelmedin ben sakaryadan izmite senin ayagina geldim . Annenler alaka cunku onlardaydi urunler . her mesajinada geri dondum . Ama senin dilinden yazmadigim icin anlamamis olmalisin . Urunlerin tek normal olanlarini ( PARAMLA) aldim hirsiz olsam hic yollamazdim . Sana son cevabimdi senin seviyesizligine asla dusmeyecegim . İste urunlerin birkaci

koca koli hepsi 0 ürün olması tuhaf olurdu zaten yazmış da çogu etiketli diye.hem bit pazarını takip eden biri kullanılmış ürünlere razı olan biridir.hadi bunları da geçelim çocukla okadar perişan olmuşlar ve yapmak zorunda olmamasına rağmen geri almayı kabul etmiş parayı da yollamış teşekkür edeceğine burda karalamaya çalışıyosun hala.kargo da tabi ki karşı taraftan gidecek bukadar şeyin üstüne bi de kargoyu üstlenseydi ne ayıp etmiş! bence de bi kara liste açılmasının zamanı gelmiş böyle 3-5 kişi yüzünden millet güvenip alışveriş yapamıyo bizim de hakkımıza girilmiş oluyo.insanlık lazım da hak edene!

Etiketi yirtik olan fazladan gonderdigim birçok urun gibi tertemiz gömlek etiketinin yirtigini çekip gondernen ilginç zaten onlari orda ister dagit ister at diye yollamadim mi bütün giden ürünler bakin arkadaslar etiketi yirtik urun zaten sayfada vardi ayni asagidaki resim güvenmeyen tekrar sayfaya gitsin baksin bi o pantalona istenmiş ozaman 25 pantalon nedense sendeki bi ole burdakilerde simdi resmini çekip yolluyorum hemen yikayip kurutamam dimi

Eklentiler

• $1399984781100.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 28
  • $1399984829481.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 31
  • $1399984854322.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 20
  • $1399984872836.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 23
  • $1399984902869.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 30
  • $1399984928731.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 25

Ürünün defosu, kusuru konusunda haklısınız. Ben buradan aldığım ürünlerde hiç sorun yaşamadım çok şükür. Yalnız son seferinde toplu alışveriş yaptım. Ürünlerin çoğu temiz ,iyi durumdaydı. Ama kusurlu olanlar da vardı. Ve bunlar belirtilmedi .Açıkcası belirtilse onları almazdım. Hevesle beklerken hüsran yaşadım. Örneğin; küçük geldi, olmadı yazılan bir üründen siz ne anlarsınız? Hiç giyilmedi sonucu çıkardım ben. Ama ürünün bir paçasında 2 yerde yırtık vardı ve giyilince göze batacak kadar belirgin. Üstelik giyilmiş, diz izleri falan belirgin. Çok güzel denen başka bir ürün tüylü geldi. Ben de geçenlerde böyle bir satış yaptım; azıcık tüyü olmasına rağmen temizledim, yeni gibi gönderdim. Arkadaş bayılmış ,memnuniyetini belirtti özelden. O arkadaş da bana söyleyebilir ya da temizleyebilirdi. Yine yıkanmış ama lekesi çıkmamış 2 ürün vardı. Bir de çok solmuş bir parça. Eşime göstermedim sıkıntı olmasın diye, arkadaşa da bir şey demedim açıkçası ama üzüldüm. Böyle şeyler detaylı belirtilmeli, resimlenmeli gerekirse. Kişi ona göre kararını verir; alr ya da almaz. Biraz daha hassasiyet lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…