Memnuniyet topiği

Mtlay arkadaşımla yaptığım alısveriş cok güzeldi ürünlerim elime ulaştı hepsi cok güzeller resimlerden daha güzel ve temizler ayrıca beni hediyeye boğdu cok teşekkür ederim kendisine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok tesekkurler tatlim. Gule gule kullan:)

Topmodelgirl den aldığım ürün çok kaliteli tam istediğim gibiydi sağolsun

Bu üye benden bot gönderceğim diye parayı aldı ve gönderdim deyip bir daha buralara gelmedi...Kargo gönderilmemiş..2 haftadır
hesabını da kullanmıyor...Yeni üyelere dikkat edin..Belki başka hesap alıp gene birilerini kandırma derdinde olabilir...
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=582288
İsmi:Hürriyet Solak..İzmirli....

canım belki başına bişey gelmiştir, hastalık kaza vs...
haklısındır da, kesin eminmisin???
o kişi epey satış yaptı sanırım,..ilk resimdeki sandelet tipli ayakkabımı?
kaç liraydı...
üzüldüm senin adına..inşallah çok fazla değildir...
sıkma canını canım...belki zengin olmuştur....
yaramaz o para ona zaten...eğer bilerek yaptıysa günahı boynuna...
bir aksilik kaza vs varsa da, gıybet etmiş olmayım..

Canım ben 22 nisanda parayı yatırdım..25 inde çıkardım dedi..cuma günüydü...26/27 sinde buralardaydı..Yani c.tesi,pazar..Çıkaramadıysa o günler diyebilirdi..Buğün ayın 9'u 3 hafta geçmiş..Ben çok bekledim..dedim 2 bebeği varmış belki çıkamadı belki rahatsızlandı...ama sebep her ne olursa olsun burdan bana kusura bakma demeliydi..Çünkü bu bayan cepten giriyordu..yani cebinde uygulama var..onu da bırak telefonum vardı kendisinde...
Evet o sandaletti..20 tl yatırdım..
İnanırmısın O gün 3 banka şubesi gezdim hangi ATM ye parayı versem bana geri iade etti..en son şubenin 1 'ine girip güvenliğe sordum..o da dediki enteresan nasıl parayı alıp geri veriyor..Birlikte deniyelim...O sıra farkettim ki ben kuruş yazıyormuşum..yani 20 yazıyormuşum..Atm lerde kuruş almadığı için geri veriyormuş...Güvenlik 20,00 yazıp parayı gönderdi...Zaten o gün anladım..Allah bana gönderme dedi durdu..Ben inatla uğraşınca para gitti...

ah canım yaa...üzüldüm senin adına inanki...
canını sıkma diyecem ama sıkılmayacak gibi değil ki... 20 lira ne öldürür ne ondurur...ama insanın 20 lira değil 2 lirası bile heba olsa üzülür yani...
üzülme canım, belki bi açıklaması vardır...illa ki gelicek buralara...ismini cismini gördük zaten...bizler de takipte oluruz inşallah canım..

Canım paraya değil,yapılan saygısızlığa üzüldüm..1 hafta hergün ptt ye gidip gelmeye üzüldüm ne diyelim sağlık olsun..Allah kötü insanlardan bizleri korusun..

Son düzenleme:
tugbass arkadaşımla yaptığımız alışveriş için kendisine teşekkür ediyorum...
ayrıyeten dostluğu ve anlayışı için de..

Kuzum benim cansin senledee alisveris yapmak cooook zevkliydi senin gibi birini tanidigim için gerçekten çok sansliyim çok anlayisli çok tatlisin canim benimmmmmmm

Ben tesekkur ederim canm yeni gördüm msjini aynen bende hediyelerin için ayrıca tesekkur edrim alisverisin dişinda çok iyi bir arkadaş edindim desteğin ve dostluğun için tekrar teşekkürler iyiki tanismisiz:)

Aynn tatlm çok iyi bir arkadaş oldk bu bence herşeyden önemli iyiki tanımışım seni😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya azcık alıcılardanda bahsedelim istedim
darkmore
Yamukprenses
Efenehanefe
Vee mercomm _meycimek_
Hepsi çok kibar alıcılar hemde satıcılar
İyiki varsınız kızlar

Nicki yalnş yazmışım 'Efenihanefe' olcak😊

Au şekerim benim teşekkür ederim sende öylesin herşeyi gectim sen varya sen benim arkadasım oldun gözümü acınca hemen bakıyorum sen yazmıs mısın diye gözümü senle kapıyorum canımsın yeni kargom geldi ilki üzdü baska birinden gelen seninki Moral verdi kolyemi taktım bile hepsi tertemiz sorunsuz teşekkür ederm bitanem

Aynen canm çok iyi bir dostan ürünleri beğenmenede çook sevndmmm

Allah aşkına el insaf böyle bir ürünü sen nasıl yolluyorsun.
Bunları arkadaşm aldı takastan kendi yazamadığı için bn yazıyorm buraya ekliyorm karr sizin hnmlar ufak delik olurda böyle ütü basılmş koca iki delik olurmu bu sadece bir resim diğerlerini yüklemiyorum isimde vermiyorum

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399727675.282171.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 28
bence bu urunu kımın yolladıgını yazın ki bizde o kişiden ürün almayalım:26::26:

bence bu urunu kımın yolladıgını yazın ki bizde o kişiden ürün almayalım:26::26:

Tolincm alan arkadaşım netinde sorun vardı ben yükledim arkadaşm adını vermek isterse özelden yaZar isteyenlere ona karşma hakkm yok bende ona yardmcı oluyorm
Ama çok yalnş ufak hatalar olur görmemiş olursn insanlık halidir hatamı telefi eder değişim yaparsın ama bu çok belli birşey başka 3 ürün daha var yırtık delik

offf of gercekten fena uzuldum arkadasınız adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…