Memnuniyet topiği

offf of gercekten fena uzuldum arkadasınız adına:KK50::KK50::KK50:

Sağlık olsun ama görülebilen hatalar bunlar dediğim gibi gözden kaçar ufaktr emin olarak paketlersin sorn vardır alıcı döner özrdilersin değişim yaparsın iade alırsn vs ama ben yorm yapamam hakkm değil tabiki ama bnde baya üzüldüm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tolincm alan arkadaşım netinde sorun vardı ben yükledim arkadaşm adını vermek isterse özelden yaZar isteyenlere ona karşma hakkm yok bende ona yardmcı oluyorm
Ama çok yalnş ufak hatalar olur görmemiş olursn insanlık halidir hatamı telefi eder değişim yaparsın ama bu çok belli birşey başka 3 ürün daha var yırtık delik

Geçmiş olsun onun adına ama bence vermek istemezse diye bir şey olmamalı. Görünüşe göre hata değil kasten yapılmış bir şey var ve söylenmeli ki başkaları da sorun yaşamasın...

Geçmiş olsun onun adına ama bence vermek istemezse diye bir şey olmamalı. Görünüşe göre hata değil kasten yapılmış bir şey var ve söylenmeli ki başkaları da sorun yaşamasın...

Canm ceza alabilirm sorun olur oyüzden üyelerle ilgili yorm yazı yazmak filan bilemiyorumki zaten banlandı ve üstüne ikinci üyelik almış buda yetmez gibi telefonları açmıyor al bir ürün daha ekleyim size sıfır kutulu dendi sayfasndada öyle ama gelen ürüne bakarmısın
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399739045.687568.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399739056.324381.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399739067.432415.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399739078.439011.jpg

Canm ceza alabilirm sorun olur oyüzden üyelerle ilgili yorm yazı yazmak filan bilemiyorumki zaten banlandı ve üstüne ikinci üyelik almış buda yetmez gibi telefonları açmıyor al bir ürün daha ekleyim size sıfır kutulu dendi sayfasndada öyle ama gelen ürüne bakarmısın
Eki Görüntüle 1109260 Eki Görüntüle 1109262 Eki Görüntüle 1109263 Eki Görüntüle 1109264

Allah aşkına el insaf böyle bir ürünü sen nasıl yolluyorsun.
Bunları arkadaşm aldı takastan kendi yazamadığı için bn yazıyorm buraya ekliyorm karr sizin hnmlar ufak delik olurda böyle ütü basılmş koca iki delik olurmu bu sadece bir resim diğerlerini yüklemiyorum isimde vermiyorum
Eki Görüntüle 1109065
Eki Görüntüle 1109068

Kızlar bu ürünler bana geldi pembecandy nikli arkadaslarla takasa girdşk sabahtan netim yoktu arkadasım yardımcı oldu suan yeni üyeliği pembefunda dikkat edin lütfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bu ürünler bana geldi pembecandy nikli arkadaslarla takasa girdşk sabahtan netim yoktu arkadasım yardımcı oldu suan yeni üyeliği pembefunda dikkat edin lütfen

Çok doğru yaptn canm nicki ben senn vermeni bekeldim ama 3. Üyeliğide alır o sanrm
Diğer ürünlerde var ama bunlar bence kafidit herkes anlamştr yeteri kadr geçmiş olsn mercom😔

Daha paylasmadıklarrım da var sorunlu olmayan ürün yok bir torba cöpe bir sürü kıyafet yolladım ve birde 10 tl kargo ödedim ben fakir olmam bunlardan ama Nediyim dikkat edin yeni üyelik alacaktır eminim

Uyarınız için tekrar tekrar sağ olun ben de tam takas aşamasındaydım da Allahtan bugün içime sinmedi de vazgeçmiştim. İyi ki de vazgeçmişim. İnsna utanır böyle paçavra gibi şeyleri yollamaya ya. Ya da defoluysa açık açık söyler kullanılmıştır diye ona göre alacak kişiyi bilgilendirir. Bu düpedüz sahtekarlıktır :KK47::KK47: Yazık günah gerçekten sizin adınıza çok üzüldüm, tekrardan uyarınız için sağolun :KK16::KK16:

Çok doğru yaptn canm nicki ben senn vermeni bekeldim ama 3. Üyeliğide alır o sanrm
Diğer ürünlerde var ama bunlar bence kafidit herkes anlamştr yeteri kadr geçmiş olsn mercom😔

Teşekkür ederim tatlım hem yardımın için hemde dostluğun için

Uyarınız için tekrar tekrar sağ olun ben de tam takas aşamasındaydım da Allahtan bugün içime sinmedi de vazgeçmiştim. İyi ki de vazgeçmişim. İnsna utanır böyle paçavra gibi şeyleri yollamaya ya. Ya da defoluysa açık açık söyler kullanılmıştır diye ona göre alacak kişiyi bilgilendirir. Bu düpedüz sahtekarlıktır :KK47::KK47: Yazık günah gerçekten sizin adınıza çok üzüldüm, tekrardan uyarınız için sağolun :KK16::KK16:

Eve nutella sana oyüzden maj attk aslnda çok düşündük ama yalnş olurmu diye ama üZülmemen için yaptk bunu

Eve nutella sana oyüzden maj attk aslnda çok düşündük ama yalnş olurmu diye ama üZülmemen için yaptk bunu

Yok canım ne yanlışı.. Beni de belki bu şekilde kandırabilirdi ama açıkcası ben biraz işkillenmiştim çünkü istediğim ayakkabının üzerinde sah*binden.com logosu vardı sanki netten alınma bir resim gibi, üyenin eklediği tüm resimler de flu tonlarda dikkat ederseniz defosu var mı yok mu anlaşılmıyor. Allah böyle insanlardan uzak tutsun! Gerçekten çok üzüldüm meycimek'in adına :KK43: Beni uyarmakla çok iyi yaptınız.. :)

Yok canım ne yanlışı.. Beni de belki bu şekilde kandırabilirdi ama açıkcası ben biraz işkillenmiştim çünkü istediğim ayakkabının üzerinde sah*binden.com logosu vardı sanki netten alınma bir resim gibi, üyenin eklediği tüm resimler de flu tonlarda dikkat ederseniz defosu var mı yok mu anlaşılmıyor. Allah böyle insanlardan uzak tutsun! Gerçekten çok üzüldüm meycimek'in adına :KK43: Beni uyarmakla çok iyi yaptınız.. :)

Aynn netten ekliyor resim canm diğer ekledikleride çoğu hatalar görünmüyor flu oldğndan ayrıca zaten banlanıp neden ikinci üyelik alırki insan düşündürücü?
Ama o onun günahı vebal aldı neticede telefonları açmamak nedenektir resmen dalga geçiyor mercoyla ya deli olmamak eldemi

Aynn netten ekliyor resim canm diğer ekledikleride çoğu hatalar görünmüyor flu oldğndan ayrıca zaten banlanıp neden ikinci üyelik alırki insan düşündürücü?
Ama o onun günahı vebal aldı neticede telefonları açmamak nedenektir resmen dalga geçiyor mercoyla ya deli olmamak eldemi

Ya kesinlikle, 2-3 parça eşya için insan nasıl kendini bu duruma düşürür anlamıyorum ama kesinlikle bunun vebali çıkar bir yerden.. Allah'a havale edin..

Ya kesinlikle, 2-3 parça eşya için insan nasıl kendini bu duruma düşürür anlamıyorum ama kesinlikle bunun vebali çıkar bir yerden.. Allah'a havale edin..

Demekki düşürüyor demekki allaha havale ettik canm

Bu nedir ya çok geçmiş olsun kızlar...demek ki onay almamış üyelerden bir şey alırken kırk kere düşünmek gerekiyor:s

Bu nedir ya çok geçmiş olsun kızlar...demek ki onay almamış üyelerden bir şey alırken kırk kere düşünmek gerekiyor:s

Sağol canm birde ikinci üyelik almş 2 üyeliği aktif yalnş birşey yapıyor farknda değil.

yolladığım bi kargo bugün geri döndü bana asabım bozuldu :KK47:
kasıtlı olan bişi değil ama yine de cuma günü özellikle belirttim mutlaka alın yoksa pazartesi bana geri döner diye. hadi gidemiyosunuz oraya anlarım ama pttyle iletişim kurup yakınınzdaki bi pttye getirtebilirsiniz yani bu zor bişi değil.. kii kendisine de belirttim bunu..
zor durumda kalacagımıda belirttim kargo eve gelirse öylede oldu.. nasıl içlerine siniyor bu durumlar anlamış değilim..
ilk falsomu yedim bende bit pazarında.. :KK14:
kasıtlı bişi olmadığı için kullanıcı adı vermicem ama yinede sinirlerim bozuldu işte.. gönderirken emeğim uğraşım bi yana dursun bide kargo ücreti ödedim yok yere..
velhası kelam zor işler bunlar zorr :KK14:

Önceki yorumları okudumda gerçekten çok kötü şeyler yaşanmış son zamanlarda insaları kandırmakla ellerine ne geçiyor acaba bazı kişilerin, kendilerinin giyemeyeceği durumda olan kıyafetleri nasıl satar veya takas yaparsınız anlamıyorum. Bunlar rezillik değilde ney giyilmeyecek kadar durumu kötü olan kıyafetleri niçin aklama derdinde insanlar, sonra buradan birkaç arkadaş çıkıyor sorunlu ürün almak istemiyorsan gidip mağazadan sıfır alacaksın diye yorum yapıyorlar, ikinci el alınacak ise rezalet durumda ürün gönderilmesi veya kabul olacak anlamına gelmez diye düşünüyorum. Bizde daha önceki senelerde ve şuan ürünler sattık ve aldık varsa bir sorunu ufak veya büyük bunu belirtinki karşıdaki insan kabul eder veya etmez ona göre gönderin ürünlerinizi yok sıfır derler kullanmaktan yıpranmış, sorun yok derler üründe en az 6 sorun var bunlar çok utanç verici şeyler para alınır ürün gönderilmez lütfen daha duyarlı olalım başkalarını üzüntüsüne sebebiyet vermeyelim. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi inşallah.

arkadaşlar buradan bi arkadaşla takas yaptık.ama kargo mu alınca tam bi hayal kırıklığına uğradım.ürünlerin hiçbiri yıkanmadan paketlenmiş.bir tanesinde çamaşır suyu lekesi var.bunları kendisine de bildirdim.bana dediği söz.benden aldığı pantolonlarda kendisine bol gelmiş.oysaki ölçü vereyim diye teklif ettim istemedi.çamasırsuyu lekesini görmemiş.telafi edeyim takı falan yollayım dedi.sonra ses soluk çıkmadı bi daha.lütfen göndereceğimiz ürünleri yıkayalım.giyip üzerimizden çıkarıp öylece yollamayalım.böyle gelen ilk kargom bu.daha öncede buradan alışverişlerim oldu ama böylesi olmamıştı.

arkadaşlar buradan bi arkadaşla takas yaptık.ama kargo mu alınca tam bi hayal kırıklığına uğradım.ürünlerin hiçbiri yıkanmadan paketlenmiş.bir tanesinde çamaşır suyu lekesi var.bunları kendisine de bildirdim.bana dediği söz.benden aldığı pantolonlarda kendisine bol gelmiş.oysaki ölçü vereyim diye teklif ettim istemedi.çamasırsuyu lekesini görmemiş.telafi edeyim takı falan yollayım dedi.sonra ses soluk çıkmadı bi daha.lütfen göndereceğimiz ürünleri yıkayalım.giyip üzerimizden çıkarıp öylece yollamayalım.böyle gelen ilk kargom bu.daha öncede buradan alışverişlerim oldu ama böylesi olmamıştı.

Sana yine ses soluk çıkmasa da yalandan taki felan yollayım diye teklif etmiş benim güzelim inci marka çizmeyi takasladigim kisi onu da teklif etmedi su haliyle 50 liraya alamayacağı çizmeyi 25 e takasladigim yetmiyormuş gibi delik deşik deri mont yolladı kavlaklar delikler kabariklar görmemek imkansız bana fark etmedim diyor fark etmemek elde degil ki ben de çizmeyi burdan bir arkadasımdan aldım tertemiz mis gibiydi numarası büyük gelmeseydi kesinlikle takaslamazdim ama takasladigim montu bem utancımdan bir fakire veremem o insana hakaret etmiş olurum ama bunu rahatça satabiliyorlar Allah var ben onu giymem bir sey de kaybetmem ama o düşünsün kul hakkını nasil ödeyecek çünkü satis yapan da alanda ihtiyacı icin satıyor ihtiyacı icin ikinci el alıyor yoksa gider mağazaya bu rezil urun alınacağı anlamına gelmez ki

Sana yine ses soluk çıkmasa da yalandan taki felan yollayım diye teklif etmiş benim güzelim inci marka çizmeyi takasladigim kisi onu da teklif etmedi su haliyle 50 liraya alamayacağı çizmeyi 25 e takasladigim yetmiyormuş gibi delik deşik deri mont yolladı kavlaklar delikler kabariklar görmemek imkansız bana fark etmedim diyor fark etmemek elde degil ki ben de çizmeyi burdan bir arkadasımdan aldım tertemiz mis gibiydi numarası büyük gelmeseydi kesinlikle takaslamazdim ama takasladigim montu bem utancımdan bir fakire veremem o insana hakaret etmiş olurum ama bunu rahatça satabiliyorlar Allah var ben onu giymem bir sey de kaybetmem ama o düşünsün kul hakkını nasil ödeyecek çünkü satis yapan da alanda ihtiyacı icin satıyor ihtiyacı icin ikinci el alıyor yoksa gider mağazaya bu rezil urun alınacağı anlamına gelmez ki

Gecmis olsun canım bende yaşadım aynı şeyleri insanlar enayi mi.zannediyor anlamıyorum yoksa kul hakkından haberleri mi yok bilemedim ben bi türlü

X